Til alle gode medlemmer av idrettslaget

Postet av Kopervik Idrettslag den 22. Des 2023


Det er straks Juleferie og året 2023 er på hell.

Det har vært nok et aktivt og svært begivenhetsrikt år og alt ligger nå til rette for at 2024, vårt 100-årsjubileum, skal kunne bli akkurat så flott som overhodet mulig.

Det er lagt ned en fantastisk innsats på alle nivåer i året som har gått, og det er nå tid for en klapp på skulderen, en velfortjent og fredelig julefeiring med lading av batteriene fram mot det nye året.

Tusen takk for innsatsen til dere alle og vel møtt i 2024.

På vegne av Styret og Administrasjonen,

Ha en riktig fredelig og god jul og et godt nytt år!

Årets julegavetips, til den som har det meste...?

Postet av Kopervik Idrettslag den 15. Des 2023

Årets kuleste Julegavetips til personen som har "alt"? Se her!

Adventstiden er allerede godt i gang, men kanskje har du fortsatt noen Julegaver som gjenstår, og kanskje til noen du rett og slett ikke vet hva du skal gi?

Hva gir man så til dem som har det meste? En murstein på Kopervik Idrettslag sin støttevegg kanskje?:-)

Vi har siden etableringen av veggen solgt nærmere 200 mursteiner, men det er fortsatt plass til flere. Vi lanserer derfor murstein som også dette årets beste og kuleste Julegave til den som har det meste, men og har et hjerte som banker for KIL.

Mursteinene er laget av akrylplater og henges opp på veggen på klubbhuset etterhvert som vi får inn bestillinger. Man kan velge hvilket navn som skal stå på. Dette er en pen, varig og synlig julegave, hvor man og støtter idrettslaget - vinn vinn rett og slett!

Er dette gavetipset noe for deg, kan murstein kjøpes via vipps, på vippsnr 102953, eller man kan scanne QR-koden under. Innslagsprisen er kr 499 per murstein.

Om ønskelig kan Daglig Leder besøkes på Åsebøen for veiledning og hjelp. Husk å skrive i tekstfeltet i vipps, hvilket navn man ønsker på sin murstein.

Inntektene for støtteveggen går til å finansiere våre prosjekter og vårt KIL i 100-jubileum i 2024. I hele jubileumsåret vil det også være åpent for å kjøpe seg inn på vår støttevegg, det er bare arealet som begrenser hvor mange vi har plass til. Jo flere jo bedre (og kjekkere).

Vi i Kopervik Idrettslag vil ønske alle en fin og trivelig adventstid, ikke glem, juletresalget på Åsebøen er fullt i gang og vi har fortsatt trær tilgjengelig:-)

Juletresalg på Åsebøen

Postet av Kopervik Idrettslag den 6. Des 2023

I Adventstiden er det mange som koser seg med Julekalendere. Enten det er på TV, i sjokolade/godteriform, aktiviteter eller pakkekalender. Vi i Kopervik Idrettslag kan ikke love nye luker og overraskelser hver dag, men noen luker og gladsaker håper vi å kunne avdekke likevel fram mot Jul:-D

Først ut er nyheten om at vi også i år kjører Juletresalg på Åsebøen. Salget starter på lørdag formiddag, OG JA, vi kjører treet hjem til deg dersom det er ønskelig!

Vel møtt til en god drøs og en trivelig juletrehandel på Åsebøen! <3


Siste delprosjekt på Åsebøen Stadion er nå ferdigstilt

Postet av Kopervik Idrettslag den 23. Nov 2023

Oppføringen av lagerbygget hadde ikke vært mulig uten solide bidrag fra Hereid Hus (design, bygging OG gode økonomiske rammer) og Th. Kolbeinsen (elektrisk). Her representert ved Aleksander Kvinnesland (fra venstre og fra Th. Kolbeinsen), Helge Morten Eikeskog (Styreleder KIL) og Morten Helvik (til høyre og fra Hereid Hus).

 

De fleste har nok allerede sett og latt seg begeistre av vårt nye lagerbygg med tilknyttede innbytterboder på Åsebøen Stadion. Nå er det endelig ferdigstilt og spillemiddelsøknad er godkjent og sendt til kommunen.

Når store prosjekter er fullført, er det alltid kjekt med en markering. Det var dermed på sin plass at vi inviterte inn de to største bidragsyterne i delprosjektet, Hereid Hus og Th. Kolbeinsen, til et aldri så lite kakelag, mandag 13. November. Etter nær to år med bygging, finregning, tilpasninger, søknadsskriving mm, kan vi endelig anse KIL i 100-prosjektene som ferdigstilte (noe etterarbeid vil det alltid være). Prosjekter i den skalaen vi nå har vært igjennom. ville ikke vært mulig uten langsiktig og nøysommelig planlegging som Styret i KIL og prosjektleder (og Æresmedlem) Kjell Åge Lie nå har brukt flere år og utallige timer på for å få realisert. Lagerbygget var altså - FORELØPIG - siste milepæl på prosjektsiden.


I tillegg må vi si litt om de svært viktige nøkkelaktørene og bidragsyterne. Hereid Hus, med vår egen Odd Ståle Grimstvedt som Daglig Leder, Morten Helvik som prosjektleder og Rafal Stawicki som tegner/designer, har lagt ned en fantastisk innsats for at vi skal kunne få et lagerbygg som både ser fantastisk bra ut, men som og er skreddersydd for våre behov og som lett gikk igjennom alle krav for spillemiddelstilskudd. Legg til at Hereid Hus har gitt oss en økonomisk pakke og løsning som til slutt ble svært gunstig og i det hele tatt gjorde siste delprosjekt gjennomførbart i 2023. Vi er svært heldig og glade for å ha en stor, solid og særdeles profesjonell støttespiller som Hereid Hus med på laget:-)
Også Th. Kolbeinsen Installasjon er viktig å nevne. Familiebedriften og vår nærmeste nabo har selvsagt håndtert alt det elektriske arbeidet på lagerbygget, men i tillegg har de vært en av våre viktigste støttespillere totalt sett i prosjekgjennomføringen. Alt av elektrisitet og belysning (til og med fiberkabler), har de enten håndtert selv eller vært med i installasjonen av. Alt fra lagerbygget, til installasjon av lyskilder på vårt nye flomlys og til parkbelysningen vi nå har på plass på både tribune og anlegget ellers. Tusen takk til hele gjengen hos Th. Kolbeinsen, med Aleksander, Odd Jarle og Hans Olav i spissen, som har vært på anlegget nesten daglig de siste 15 månedene:-) Håper og tror at vi vil se mye til dem også i framtiden, da det nok er flere ting som står på planen etterhvert.


Sluttresultatet! De fleste har nok allerede bitt seg merke i belysningen og stemningen bygget tilfører Stadion på kveldstid. Rett og slett lekkert - i all beskjedenhet!

 
Nye arrangementer på Åsebøen kommende uke

Postet av Kopervik Idrettslag den 21. Nov 2023

Det ble en heidundrande og minnerik serieavslutning for våre A-lags herrer for knappe to uker siden, med fornyet kontrakt i 4. Divisjon. Etter en travel helg med Karmøy Maraton, der det ble satt både deltakerrekord OG løyperekord, tenker kanskje mange at nå er nok sesongen 2023 over på Åsebøen. På ingen måte! Også denne uken byr på flere godbiter for store og små!

Allerede i morgen, Onsdag 22.03 klokken 1815, er det avspark i den MEGET spennende og viktige opprykkskampen mot Halsnøy for Kopervik 3 Senior Herrer. KIL 3 gjorde en imponerende prestasjon i motsatt oppgjør på Halsnøy, og tok med seg en sterk   1-0 seier hjem. Sammenlagtresultatet i disse to oppgjørene avgjør hvem som rykker opp til 6. Divisjon, samt retten til å spille KM-finale mot Ganddal 2/Brodd 3. Med andre ord, det bygger opp til et meget interessant og spennende oppgjør på Åsebøen. Det blir selvsagt åpen kiosk og forhåpentligvis meget god stemning og støtte til våre gutter i kampen om opprykk og KM-finale:-D.

Som om ikke det var nok!

Søndag 26.11., klokken 1300, får vi nok en gang Avaldsnesdamene på besøk på Åsebøen. Denne gang i den meget avgjørende kvalikkampen mot Tromsø IL 2020. Her står fortsatt Toppseriefotball for Avaldsnes IL (og hele Haugalandet) på spill. Vi krysser fingrene for at de får med seg et godt resultat i Tromsø og at kampen på Åsebøen blir like minnerik for Avaldsnesdamene som den ble for våre egne herrer. Tromsø - Avaldsnes (første oppgjør) går på TV Play, så dersom noen har en konto der og vil ha kampen på i bakgrunnen av Kopervik 3 sin kamp, har vi både storskjerm og Apple-TV i Storsalen:-)

 Vi oppfordrer til å møte opp og støtte damene på søndag slik at vi fortsatt forhåpentligvis får gleden av Toppseriefotball på Haugalandet i 2024. Barn under 10 år får gratis inngang og det blir selvsagt kiosk og kafè med Kanutta (i regi av Kopervik Idrettslag), så her er det bare å møte opp, ta lunsjen på Åsebøen denne søndagen. Da støtter man BÅDE Avaldsnes Toppfotball i kampen om Toppserieplass OG Kopervik Idrettslag. Forrige gang Avaldsnesdamene gjestet Åsebøen, i April, ble det en sterk 2-1 seier mot Lyn, i strålende påskevær og med 570 tilskuere på tribunen. Vi krysser fingrene for en reprise av dette og en ny god opplevelse!

Vel møtt til en aktiv, innholdsrik og formodentlig  ny severdig uke på Åsebøen Stadion!:-)
Årets siste klubbdag på MX Sport Kopervik - og mulighet til å tyvstarte på julepresangene:-D

Postet av Kopervik Idrettslag den 13. Nov 2023Fotballsesongen 2023 er straks historie (kun KM-kamper gjenstår), håndballsesongen ruller for fullt, og like sikkert som hvert år, nærmer adventstiden seg med stormskritt. MX Sport Kopervik spiller oss gode ved å invitere til førjuls klubbdag og muligheten til å gjøre gode førjulskupp.

Tirsdag 21.11 åpner MX Sport Kopervik dørene for våre medlemmer igjen.

Det blir som vanlig gode tilbud hele dagen, fra klokken 1000-2000.

Det blir 30% på alt av klubbutstyr, samt 20% på alle ordinære varer. Se og vedlagt klubbkolleksjon, medlemspris oppgitt er med 20% rabatt, prisene på klubbdag er altså 30% av veiledende pris. Legg og merke til siste tilskudd i klubbkolleksjonen, en lenge etterlengtet KIL-hoodie!

Mangler du noe utstyr, eller vil komme tidlig i gang med julegavene, er klubbdagen en god dag å stikke innom MX Sport Kopervik.

Spre ordet til våre medlemmer og utøvere.

Velkommen til en sporty dag og en god handel hos MX Sport Kopervik.


Våre lokale samarbeidspartnere og støttespillere

Postet av Kopervik Idrettslag den 3. Nov 2023

Vi i Kopervik Idrettslag er så heldige at vi har mye engasjement og mange trygge støttespillere og samarbeidspartnere på laget. Flere av våre samarbeidspartnere er og svært lokale, noen så lokale at de gjennom mange år har vært involvert på trener- og lagledersiden, og flere har og vært og er involvert i andre frivillige styreverv. Under kommer en liten presentasjon av noen av dem, som har vært stabile og viktige støttespillere gjennom flere år allerede.


Badeva (tidligere Comfort) har vært samarbeidspartner i flere perioder og over flere år allerede, både med skiltreklame, men og tidligere som draktsponsor i KIL.  Denne bedriften er så lokal som man kan få det. De har riktignok butikk på Bygnes og Sundvegen, men innehaverne Grethe og Terje Olsen bor mer eller mindre på Åsebøen og sitter den dag idag i både verv og støttefunksjoner i Kopervik Idrettslag. Badeva har idag skiltreklame på alle våre arenaer, i tillegg til at de ofte er å finne med banenavn på vår tradisjonsrike Gla'Gris Cup.

Terje Olsen, som er en viktig sparringpartner for vår Markedsavdeling og Grethe Olsen som i flere år har vært og er Styremedlem i Hovedstyret i Kopervik Idrettslag Bygnes Bygg er en annen av våre lokale og lojale støttespillere. Bygnes Bygg har vært på lag med Kopervik Idrettslag i mange år, og det må og nevnes at en av deres kontiunitetsbærere i bedriften, Roy Simonsen, har lang fartstid i blant annet Fotballavdelingen i KIL. Idag har han fortsatt verv som leder for vårt Aldermannslaug. Bygnes Bygg har utsalg både i Bygnesvegen, men og på Raglamyr. Vi er stolte og glad for å ha en slik støttespiller på laget vårt.


Automester - Kopervik Auto er siste lokalbedrift ut før helgen. Innehaver Trond Flatebø har vært en støttespiller i en årrekke. De fleste kjenner nok og igjen navnet umiddelbart, da det ALLTID er minst en Flatebø å finne på Åsebøen - hver eneste dag. Enten man leter på treningsfeltet blant trenere eller hos Aldermannslauget og Dugnadsgjengen, finner man en representant fra slektstreet. Her snakker vi vaskeekte KIL-patrioter med historie gjennom flere generasjoner. Trond og Automester - Kopervik Auto finner man som støttespiller med skilter på alle våre arenaer og det er vi svært takknemlige for.

 Dette var et lite knippe av presentasjoner å ta med seg inn i helgen. Vi håper å kunne presentere enda flere i løpet av høsten og vinteren. Deres støtte betyr utrolig mye for vår mulighet til å tilby mye aktivitet med høy kvalitet til våre medlemmer. Vi har og tid og plass til flere, dersom man ser verdien og gleden av å være en del vårt stadig voksende idrettslag. Med nytt og ferdigstilt idrettsanlegg håper vi på enda mer vekst også i 2024.

Takk til alle våre støttespillere og samarbeidspartnere!

 
Ny Samarbeidspartner har signert

Postet av Kopervik Idrettslag den 24. Okt 2023

Colosseum Tannlege har nettopp tegnet avtale som bedriftssamarbeidsparter

 Det har vært rolig på markedsfronten en periode, men det har vært jobbet mye i kulissene og flere nye samarbeidspartnere er snart klare til å presenteres.

Først ut, med avtale som tjuvstarter allerede nå, men som gjelder for fullt i 2024, er Colosseum Tannlege

Klinikken finner du sentralt i Kopervik, der kan du få hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling, til estetisk tannbehandling og implantatprotetikk.

Colosseum Tannlege består av et team på fem tannleger, to tannpleiere og et godt assistentteam som setter pasientens behov i første rekke, og jobber med kvalitet i alle ledd. Colosseum Tannlege kan kontaktes på telefon 52 85 59 90, eller man kan booke time online på Colosseum Tannlege Karmøy .

Vi i Kopervik Idrettslag er veldig glade for å få klinikken med lag og ser fram til samarbeidet:-)

Karmøy Maraton og Løpekamp 2023

Postet av Kopervik Idrettslag den 17. Okt 2023

Karmøy Maraton avvikles lørdag 18. November, med start og målgang på Åsebøen Stadion

 

Årets siste store arrangementsbegivenhet på Åsebøen nærmer seg med stormskritt, lørdag 18. November arrangeres Karmøy Maraton med både startskudd og målgang på Åsebøen Stadion. Det avvikles løp innenfor distansene 10km, halvmaraton (21km) og maraton (42km), alle med start og mål på "Himabøen". Det blir også i år arrangert barneløp, 400meter, rundt løpebanen på stadion, med premiering. Startskuddet for dette går etter at langløpene er igang.

Nytt av året er at det arrangeres løpekamp for å kåre de mest utholdende fotballspillerne i distriktet. Den klubben som har de fire beste tidene sammenlagt på 10km, vinner en premie på 10 000kr. Avaldsnes, Vard-Haugesund og Torvastad er allerede påmeldt, klarer vi i Kopervik IL, som jo er på hjemmebane her, å stille et eller flere konkurransedyktige lag? Klubben får fire gratis plasser i denne konkurransen, se vedlagt invitasjon og påmeldingslink.

Håper vi klarer å stille med representanter her og oppfordrer flest mulig av våre løpeinteresserte til å melde seg på på sin foretrukne distanse:-) Viktig å poengtere at dette er en særdeles viktig dugnad for vår Fotballavdeling, der alle seniorspillere og de eldste ungdomsspillerne er forpliktet til å stille på dugnad. Fotballavdelingen får og en tildelt sum per påmeldte deltaker, så spre gjerne ordet og bidra til at flest mulig løpere melder seg på.

Vel møtt og lykke til!:-)

 Påmeldingslink:

Påmelding (eqtiming.com)

Se og vedlagt info og invitasjon i pdf-vedlegget.
Høstsesongen er straks i full gang og det inviteres til ny klubbdag!

Postet av Kopervik Idrettslag den 31. Aug 2023

Sommerferien er overstått og snart er alle avdelinger i full gang med høstsesongen. Har fotballsko, håndballsko eller kanskje løpeskoene krympet over ferien? Frykt ikke, MX Sport Kopervik inviterer til ny klubbdag for alle våre medlemmer! Merk datoen - kort varsel!

Tirsdag 05.09 åpner MX Sport Kopervik dørene for våre medlemmer igjen.

Det blir som vanlig gode tilbud hele dagen, fra klokken 1000-2000.

Det blir 30% på alt av klubbutstyr, samt 20% på alle ordinære varer. Se og vedlagt klubbkolleksjon, medlemspris oppgitt er med 20% rabatt, prisene på klubbdag er altså 30% av veiledende pris

Mangler du noe utstyr, eller noe spesielt til andre anledninger, er klubbdagen en god dag å stikke innom MX Sport Kopervik.

Spre ordet til våre medlemmer og utøvere.

Velkommen til en sporty dag og en god handel hos MX Sport Kopervik.


Er du klar for Gla'Gris Cup??

Postet av Kopervik Idrettslag den 25. Aug 2023

Under et døgn til årets største begivenhet og arrangement for vår barnefotballavdeling sparkes igang. Vi nærmer oss klare til avspark!

Godt over 120 lag påmeldt, over 180 kamper skal avvikles over to dager. Det meste er på plass, siste finpuss gjøres ikveld, før, under og etter at herrene tar imot Riska til seriekamp på Åsebøen Stadion. Møt gjerne opp for å bidra, få med deg en forhåpentligvis ny god kamp av vårt Senior Herrelag - og kanskje kveldsmaten kan inntas i kiosken og på en fredags kveld?:-)

Under ligger banekartene for Gla'Gris Cup for henholdsvis lørdag og søndag.

LØRDAG


SØNDAG

Viktig å merke seg at lørdag har vi ikke lov å parkere ved og bak Kiwi. Hovedparkering skal foregå på Åsebøen parkering ved Gamle Klubbhus, i tillegg til at det er godt parkeringsareal ved Stangeland Ungdomsskole. Søndag er Kiwi stengt, og det er litt mer fritt fram.

Vi er i tillegg kjempeheldige som har mange bedrifter i lokalmiljøet som er engasjerte og ønsker å bidra til god aktivitet for barn og unge. Flere av våre støttespillere og samarbeidspartnere har øremerket midler til barnefotballen gjennom å kjøpe eksempelvis banenavn, eller navn på grillkafèen.

Vi nevner og takker våre støttespillere for at de engasjerer seg i lokalmiljøet og støtter vårt arrangement:

GENERALSAMARBEIDSPARTNER

Skudenes & Aakra Sparebank

BANENAVN

- Badeva

- Rema 1000 Bygnes

- F&B Energy Treningssenter (som stiller med egen stand med konkurranser og premier på Åsebøen i helgen OG som nå har en kampanje på treningsabonnement som er verdt å sjekke ut)

- MX Sport Kopervik (stiller og med egen stand og utsalg på Åsebøen i helgen)

- Gassco

- Haugaland Kraft

GRILLTELT VED GAMLE KLUBB

- Vassbakk&Stol


I tillegg kan vi lokke med en og annen velkjent gjesteopptreden fra en kjent og populær aktør.

Møt opp på Åsebøen for en trivelig og aktiv helg, med mye idrettsglede!

Gla'Gris Cup 2023

Postet av Kopervik Idrettslag den 17. Jul 2023

I samarbeid med Skudenes & Aakra Sparebank kan vi endelig invitere til den tradisjonsrike Gla'Gris Cup igjen!
Barnefotballturneringen avholdes lørdag 26. og søndag 27. august på flunkende nytt anlegg på Åsebøen!

Gla'Grisene kommer på årets fotballfest på Åsebøen! Kommer du?
Gla'Grisene i aksjon under fjorårets Gla'Gris Cup 2022.  

 

Uttalelse fra Styret i Kopervik Idrettslag

Postet av Kopervik Idrettslag den 21. Jun 2023


Hei alle medlemmer av Kopervik Idrettslag,

 

Som de fleste nok har registrert, har vi den siste tiden hatt litt frafall på styresiden i fotballavdelingen. Dette kombinert med oppslag i H-avis i går, gjør at Styret i Kopervik Idrettslag ønsker å poengtere et par ting.

 Styret, i samarbeid med gjenværende styremedlemmer og frivillige i Fotballavdelingen, har på kort sikt løsningen klar slik at aktiviteter før sommerferien (Tine Fotballskole og Sommergøy) blir avviklet som planlagt. Videre vil det den nærmeste tiden jobbes med langsiktige løsninger for å få etablert og komplettert Fotballstyret på ny. Dette er et arbeid som vil pågå fra Styret i Kopervik Idrettslag, sammen med Valgkomiteen gjennom sommeren.

 Vi vil samtidig benytte anledningen til å fri til våre medlemmer og allerede aktive frivillige. Er det noen som kunne tenkt seg å bidra i Fotballstyret nå i en litt krevende tid (både på kort og på lang sikt), ta kontakt med Daglig Leder, Valgkomite eller Styret for melde din interesse.


 Vi vil samtidig benytte anledningen til å takke for innsatsen på dugnaden på mandag. Godt over 120 deltakere med stort og smått var tilstede og gjorde en kjempejobb på anlegget, noe som vitner om stor dugnadsånd og stort hjerte for både klubb og vårt nye anlegg.

 Det betydde mye for klubben og var fantastisk kjekt å se. Fra vårt ståsted så det ut som også dere deltakere syns det ble en trivelig ettermiddag?:-)

 

TAKK!
Fellesdugnad på Åsebøen

Postet av Kopervik Idrettslag den 8. Jun 2023


Det innkalles herved til Fellesdugnad på Åsebøen Stadion, mandag 19.06. fra klokken 1630. Seansen avsluttes med felles grilling:-)


Etter et travelt år begynner vi endelig å nærme oss mål med våre anleggsprosjekter

På Åsebøen og Karmøyhallen. En del mindre arbeider og generell opprydning etter

Entrepenører gjenstår enda. I den forbindelse ønsker Styret i Kopervik Idrettslag å børste

Støv av og reimplementere en gammel tradisjon – Fellesdugnad.

 

Her ønsker vi at alle våre frivillige, avdelingsstyrer, trenere/lagledere og utøvere setter av en ettermiddag (2-4 timer avhengig av oppmøte) der vi går over anlegget, reparerer, fullfører, vedlikeholder, utbedrer – og på mange måter

ferdigstiller anlegget. Jo flere som møter opp, jo raskere vil det gå, og jo mer får vi gjort.

Gevinsten er et rent, pent og driftsklart anlegg som er ekstra trivelig å besøke for både oss og utenforstående.

Gevinst nummer to, det er sosialt OG gir våre medlemmer/frivillige et enda større eierforhold til anleggene,

noe som garantert vil gi positive ringvirkninger også i det daglige.

Vi starter fra klokken 1630 av (vi vet at noen kanskje er på jobb til disse tider – vi forstår dersom noen kommer nærmere 17) og holder på til ca 2000.

Oppmøte i området Gollebu/Gamle Klubbhus. Styrets representanter har kontroll på gjøremål og ivaretar arbeidsfordeling. Avdelingsstyrer kan kontakte Daglig Leder for liste over gjøremål ved behov.

 

Denne dagen innstilles ALL treningsaktivitet (planlagt kampaktivitet gjennomføres etter plan), her er det alle mann til pumpene!!!

 

Styret innkaller og fasiliterer/organiserer, Aldermannslauget er med som kjentmenn og veiledere og vår viktigste ressurs, dere medlemmer og frivillige, er med for å få dratt det hele i land. Vi ser for oss at foreldre/lagledere/trenere i U-avdeling, Senioravdeling,

Friidrett og Allidrett (Håndballavdeling for det som skjer inne i Karmøyhallen), 

samt spillere fra 13 år og opp er i segmentet av personell som vi trenger at er med og bidrar😊

 

Vi avslutter seansen med felles grilling ca klokken 2000, der Styret Kopervik Idrettslag stiller med enkel servering.

 

Da vi har noe begrenset utvalg og mengde av redskaper, ber vi om at hvert lag/kull organiserer og medbringer følgende:

 

Minimum 5 ansvarlige voksne til dugnadsgjennomføring (ungdom fra 13 år og opp kan delta, men ikke i stedet for de ansvarlige voksne)

2 trillebårer

2 spader (til å spa sand/fjerne ugress)

2 feiekoster

1 drill m/bitsett og fullt batteri

1 batteridrevet kantklipper

Hansker og antrekk etter eget behov (arbeidstøy anbefales)

 

Dersom noen lag har personer i foreldregruppen som kan utføre enkelt snekker/monteringsoppdrag, er det flott om dette meldes inn til Daglig Leder på forhånd😊 Fint om hvert lag også organiserer oppmøte via spond og melder inn antall deltakere samlet til Daglig Leder innen onsdag 14.06 klokken 1700, da med tanke på forberedelser/arbeidsfordeling og prioritering – samt bestilling av mat.

 

Vel møtt til en sosial, trivelig og forhåpentligvis produktiv ettermiddag i god KIL-ånd

Siste klubbdag før sommerferien og sommercupene!

Postet av Kopervik Idrettslag den 4. Jun 2023

Sommerferie, fotballskole, sommercamp og diverse sommercuper nærmer seg med stormskritt. Hva passer da bedre enn å kjøre en siste klubbdag på MX Sport Kopervik før sommerferien?:-)

Tirsdag 06.06 åpner MX Sport Kopervik dørene for våre medlemmer igjen.

Det blir som vanlig gode tilbud hele dagen, fra klokken 1000-2000.

Det blir 30% på alt av klubbutstyr, samt 20% på alle ordinære varer. Se og vedlagt klubbkolleksjon, medlemspris oppgitt er med 20% rabatt, prisene på klubbdag er altså 30% av veiledende pris

Mangler du noe utstyr, eller noe spesielt til andre anledninger, er klubbdagen en god dag å stikke innom MX Sport Kopervik.

Spre ordet til våre medlemmer og utøvere.

Velkommen til en sporty dag og en god handel hos MX Sport Kopervik.

ARRANGEMENTSBONANZA ALDELES!

Postet av Kopervik Idrettslag den 30. Mai 2023

Det begynner virkelig å svinge av aktivitetsnivået i Kopervik IL, og gjennom sommeren er det flusst av arrangement for våre yngste medlemmer!

ALLIDRETTENS DAG
04.06 - Åsebøen Stadion


Når allidretten takker av sesongen gjøres det med brask og bram, og der det tidligere ble avholdt en ettermiddag utenfor Stangeland Ungdomsskole er det i år flyttet til Åsebøen Stadion og gjort om til en 'helaftens' (les: 'helformiddags').
Mer enn 200 KIL-jenter og KIL-gutter i alderen 3 til 8 år har allerede meldt sin ankomst og skal delta i øvelser innen friidrett og orientering i tillegg til å spille en fotballkamp. Samtlige premieres for sin innsats gjennom året, og det blir i tillegg både kiosk, kafé og grill for publikum, som ryktes å stille i hopetall i alle aldre. Det vil definitivt være høy kjentfolkfaktor på anlegget mellom 10:00 og 14:00 denne søndagen!

TOUR OF NORWAY FOR KIDS
08.06 - Kopervik Sentrum

Joda, du leser riktig. Landets største sykkelritt kommer til Kopervik, og det blir bånn gass i både Hovedgata og Havnegata utpå ettermiddagen. Tar vi med at Kopervik Festival åpner samme kveld med blant annet Vamp og June Kommune, i tillegg til at det er "Streetfood Festival" i parken, vil det virkelig koke i Kopervik denne torsdagen!
Tour of Norway for kids er Norges desidert største sykkelritt for barn, hvor alle som starter vinner og alle får premie!
Det er gratis å delta, og alle deltagere får sin egen «kids» t-skjorte i tillegg til flotte deltagerpremier.
Rittet er åpnet for alle mellom 0 og 12 år, men man må være forhåndspåmeldt.
Påmelding og mer informasjon her: PÅMELDING TOUR OF NORWAY FOR KIDS - KOPERVIK

Mx-Sport vil ha Tour-tilbud på sykler med 30% denne dagen, ha sykkelreparatør i aksjon, og åpent også under rittet.

TINE FOTBALLSKOLE
26.06-28.06 - Åsebøen

Like etter skoleslutt er det igjen duket for TINE Fotballskole, og med flinke instruktører fra våre seniorlag, en flott gjeng på kjøkkenet og forhåpentligvis strålende sol, er det bare å glede seg!
Vi har plass til alle, og håper på godt over hundre deltagere! Fristen er 20.06.23, og påmelding gjør du her: PÅMELDING TINE FOTBALLSKOLE 2023

KIL SOMMERCAMP
26.06-30.06

Også i år samarbeider vi med Karmøy Kommune og arrangerer KIL Sommercamp, hvor det vil være aktiviteter fordelt på idrett, friluft og gaming.


GLA'GRIS CUP 2023
26.08-27.08


Tradisjonen tro inviterer vi i samarbeid med Skudenes & Aakra Sparebank til fotballfest siste helga i august, hvor det forventes godt over hundre lag til Åsebøen.

Etter noen tunge år med pandemiavlysning fikk vi i fjor kjenne litt på det igjen, men gleder oss ekstra til å kunne invitere til "Nye" Åsebøen Stadion denne gang!

Kjenner du noen som burde ta laget sitt med til Åsebøen finner de mer informasjon og påmelding her: PÅMELDING GLA'GRIS CUP 2023


KARMØY MARATON
18.11 - Åsebøen Stadion

Etter å ha passert ti år i fjor kan man trygt si at Karmøy Maraton har kommet for å bli, og som seg hør og bør blir start og målgang for både 10 km, halvmaraton og selve maraton selvsagt på Åsebøen Stadion atter en gang.

Så om du har planer om å virkelig få frem vikingen i deg, trenger et treningsmål, eller bare elsker å løpe så trenger du ikke nøle med å melde deg på: PÅMELDING KARMØY MARATON 2023

Det vil i tillegg arrangeres et barneløp for de minste, med runde rundt stadion og premiering til alle!1 Kommentar

KIL-KALENDEREN: UKE 21

Postet av Kopervik Idrettslag den 22. Mai 2023

Har du tenkt deg en tur opp på Åsebøen eller Karmøyhallen, men kunne også godt tenke deg å vite hva som foregår der oppe i løpet av uka?

Da trenger du ikke lenger lure, for vi gir deg full oversikt over kamper, turneringer og andre arrangement.

SYTTEN HIMAKAMPAR PÅ FIRA DAGAR!

Midt mellom to langhelger er det altså igjen full rulle både på Åsebøen og Karmøyhallen! 

Det som skulle ha vært tre strake dager med seniorkamper på Åsebøen Stadion blir dessverre bare to, da vårt tabelltoppende damelag stadig må vente på sin første elleverkamp på eget kunstgress i serien denne sesongen.

Etter å ha vartet opp for Ølen 7er og Torvastad 2 9er skulle Kolnes ståttpå motsatt halvdel på onsdag. Kolnes, som altså ikke er Stegaberg/Kolnes, har dessverre trukket laget og damene må vente helt til 7. juni før Vard/Skjold/Falkeid kommer på besøk på Åsebøen Stadion. Men med 4 poengs luke blir de uansett liggende på toppen av 4. divisjon avdeling 3 til neste oppdatering!

De seniorene som skal spille på stadion er for øvrig våre B- og C-lag mot langveisfarende motstand i henholdsvis Rubbestadnes mandag 19:00 og Finnås tirsdag 20:00.

Våre Jenter 17 skal også i aksjon på Åsebøen Stadion torsdag 18:30, i jakten på årets første hjemmeseier mot Bremnes.

En halv time senere braker det også løs i sørfylket, når herrelaget har tatt turen til Sandved gress for å snu en dårlig trend og sanke viktige poeng i 4. divisjon avdeling 2.

Ellers er det full rulle med kamper på Karmøyhallen, Åsebøen Kunstgras og Minigresset alle dager.

Og til helga drar en hel "bataljon" håndballag fra Kopervik IL til Stord på den tradisjonsrike Håndballfestivalen!

Møt opp på én eller flere av denne ukens 17 hjemmekamper og hei frem KILane!

FOTBALL

MANDAG 22.05

1700 – Gutter 10-1 v Vard (Minigress)
1815 - Gutter 11-2 v Sauda (Minigress)
1830 - Jenter 13-2 v Bremnes 2 (Karmøyhallen)
1900 - B-lag Herrer v Rubbestadnes (Åsebøen Stadion)

TIRSDAG 23.05

1700 - Jenter 11-1 v Djerv 1919-1 (Minigress)
1700 - Gutter 11-1 v Vard 2 (Minigress)
2000 - C-lag Herrer v Finnås (Åsebøen Stadion)

ONSDAG 24.05

1700 - Gutter 8-2 v Skudenes 2 (Minigress)
1700 - Gutter 9-4 v Åkra 4 (Minigress)
1700 - Jenter 9-1 v Stegaberg 2 (Minigress)
1830 - Gutter 14-1 v Haugar (Åsebøen Kunstgras)
1830 - Jenter 14 v Skjoldar/Vats/Vikebygd (Karmøyhallen)

TORSDAG 25.05

1700 - Gutter 10-4 v Skudenes 2 (Minigress)
1815 - Gutter 10-2 v Gutter 10-5 (Minigress)
1830 - Gutter 12-1 v Vard 2 (Åsebøen Kunstgras)
1830 - Gutter 13-1 v Stord (Karmøyhallen)
1830 - Jenter 17 v Bremnes (Åsebøen Stadion)

HÅNDBALL 

FREDAG 26.05 - MANDAG 29.05

Håndballfestivalen, Stord - 17 lag fra KIL i årsklassene 2015, 2013, 2012, 2010 og 2009.

Det tas naturligvis forbehold om endringer i dette oppsettet


TINE Fotballskole 2023

Postet av Kopervik Idrettslag den 16. Mai 2023

Kopervik IL har igjen gleden av å invitere jenter og gutter fra 6 - 12 år (2017 - 2011) til en spennende TINE Fotballskole på Åsebøen! 

Skolen arrangeres mandag 26. - onsdag 28. juni, og varer fra kl 10:00 til kl 14:00 hver dag (oppmøte 09:45).

Alle deltagere får utdelt drakt og ryggsekk fra TINE Fotballskole. 

Det vil være matpauser i løpet av dagen, inkludert TINE-produkt til alle.

Flinke instruktører fra våre seniorlag :)

PÅMELDING:

Første deltaker: kr 800

Søsken nr 2 +: kr 500 

Påmeldingsfrist onsdag 22.06.22

Oppmøte kl 09:45 alle dager. 

HUSK å spise en god frokost før du møter opp, ta med egen vannflaske og fotball!

Har du spørsmål, ta kontakt med Leder Fotball Sven Ole Høvring på mail:

sveno@kopervikidrettslag.no

Vi gleder oss til å se deg, du trenger ikke å være medlem i klubben for å delta :)

KLIKK HER FOR PÅMELDING!


Snart langhelg og vi kan endelig presentere NY HOVEDSAMARBEIDSPARTNER!

Postet av Kopervik Idrettslag den 28. Apr 2023

Hva er vel bedre enn å kunne innlede langhelgen med å presentere vår nye hovedsamarbeidspartner?

Som mange nok allerede har bitt seg merke i, så er Rema 1000 Bygnes allerede begynt å dukke opp på draktene til våre seniorlag. Utover sesongen satser vi på at alle våre fotball og håndballspillere har fått oppdatert sine drakter.


Rema 1000 Bygnes har vært en trofast samarbeidspartner gjennom en årrekke allerede. Til vår store glede har de nå valgt å utvide samarbeidet med oss som ny hovedsamarbeidspartner, hvor de og skal være draktpartner de kommende årene. Dette er et stort og viktig partnerskap for oss, som gir oss både forutsigbarhet og trygghet i årene som kommer. Vi er meget fornøyd med at en så stor og solid aktør i lokalsamfunnet nå har valgt å både forlenge og utvide samarbeidet med oss:-)

Handlekontoer for våre avdelinger er allerede opprettet hos vår nye partner. Rema 1000 Bygnes har i tillegg en stor og innholdsrik fruktdisk, med massevis av BAMA-produkter, noe som betyr at vi fortsatt kan ivareta våre gode avtaler og ordninger med idrettsfrukt til våre utøvere. Gode og sunne nyheter på alle måter altså:-)

Nyt langhelgen og gjør helgehandelen hos vår nye hovedsamarbeidspartner<3
Karmsund Trafikkskole forlenger partnerskap OG inviterer til Trafikalt Grunnkurs for KIL-medlemmer!!

Postet av Kopervik Idrettslag den 25. Apr 2023

Nok en samarbeidspartner forlenger avtalen med oss, og denne gang med en gylden anledning til å ta trafikalt grunnkurs for våre medlemmer som snart skal i gang med øvelseskjøring og i gang med førerkortet:-)

Trafikalt grunnkurs i MAI hos Karmsund Trafikkskole, i samarbeid med KIL 🤩                                                   

Kurset avholdes: mandag 8/5 til torsdag 11/5 fra 16.00 i Kopervik.

I samarbeid med vår sponsor Karmsund Trafikkskole arrangeres et trafikalt grunnkurs for medlemmer i KIL. Dette er en fantastisk mulighet for deg som snart skal øvelseskjøre, til å både få gjennomført trafikalt grunnkurs, samtidig som du hjelper KIL med å få inn flere sponsormidler. For hver deltaker som møter, sponser Karmsund KIL med en gitt sum😊 En må være fylt 15 år for å ta trafikalt grunnkurs, og kurset må være gjennomført før en kan øvelseskjøre. Kurset består av 4 dager med teori på ettermiddagen og 1 kveld med trafikant i mørke (mørkekjøring). Egen dato for mørkekjøring blir satt opp til høsten og du får melding med dato og tidspunkt i god tid før. Påmelding finner du på nettsiden under «kursoversikt» eller ved å trykke på lenken her Karmsund Trafikkskole.

Ved spørsmål kan du kontakte Karmsund på Messenger, eller på telefon 41360401

Ta trafikkopplæringen din hos Karmsund Trafikkskole og støtt Kopervik Idrettslag!

KIL har signert nytt samarbeid og sponsoravtale med Karmsund Trafikkskole! Nytt fra i år av er at for hvert medlem av KIL som tar trafikk opplæringen sin hos Karmsund, får Kopervik Idrettslag ytterligere sponsormidler 💚💙

Dette er en strålende mulighet for deg som skal ta førerkortet, til å få både god og tilrettelagt kjøreopplæring, samtidig som du støtter klubben din og gir KIL muligheten til å fortsette arbeidet for deg og de ulike idrettene!

Om du har spørsmål eller ønsker å komme i gang med kjøretimer, kontakt Karmsund Trafikkskole på nettsiden https://karmsund.tabs.no eller på telefon 413 60 401 😊


Du finner også Karmsund Trafikkskole på Instagram og Facebook: KarmsundTrafikkskole
KIL-KALENDEREN: UKE 17

Postet av Kopervik Idrettslag den 24. Apr 2023

Har du tenkt deg en tur opp på Åsebøen eller Karmøyhallen, men kunne også godt tenke deg å vite hva som foregår der oppe i løpet av uka?

Da trenger du ikke lenger lure, for vi gir deg full oversikt over kamper, turneringer og andre arrangement.

FULL RULLE FRA DE YNGSTE TIL DE ELDSTE

Foruten en liten pause for å innta fredagstacoen uten fotballkamp på tapetet er det fullt kjør fra mandag til lørdag på Åsebøen, og i tillegg flere kamper på Karmøyhallen.

Mandag spiller Gutter 10 to påfølgende kamper på minigresset, mens både Jenter og Gutter 13 spiller samtidig på Karmøyhallen. Gutter 14 spiller også på samme tid, før det såkalte "Rek-laget" (Kopervik Senior Herrer 2) tar i mot A-laget til Avaldsnes på stadion klokken 19:00.

Tirsdag er det en relativt rolig dag, men med Jenter 11, Gutter 12 og C-lag Herrer på rekke og rad kan du også da se fotball i fem timer i strekk!

Onsdag tar det seg virkelig opp med Gutter 8 x 2, Jenter 8 x 1 og Gutter 9 x 2 på Minigresset og Gutter 10 på Karmøyhellen fra "tidlig av". Videre spiller Gutter 13 og Jenter 14  på henholdsvis Karmøyhallen og Åsebøen Kunstgras, før Morten Skogland, Kristin Lind Ottósdóttir og A-lag Damer tar i mot Torvastad 2 til 9er-kamp på Åsebøen Stadion med avspark 20:00 i 4. divisjon kvinner avdeling 3.

Torsdag er det ingen seniorkamper å få med seg, men igjen starter det klokken 1700 med Jenter 10 på Minigresset, etterfulgt av Gutter 12 på Åsebøen Kunstgras og Gutter 15 på Åsebøen Stadion, før Gutter 17 avslutter kvelden på samme sted.

Fredag er det altså "himakampfri" før det lørdag braker løs med A-lag Herrer når KILane tar i mot Forus & Gausel til dyst i 4. divisjon menn avdeling 2. Får vi sesongens første himaseier for Tore, Lotfi, Sander & Co? Og gjerne ukens tiende, ellevte og tolvte "seniorpoeng"?

Møt opp på én eller flere av denne ukens 23 hjemmekamper og hei frem KILane!

HELE ALLIDRETTEN TIL TORVASTAD!

Som om det ikke var nok med 21 hjemmekamper, og forsåvidt også 19 bortekamper i løpet av uka, så stiller Kopervik IL også sterkt under årets Torvall Cup på Torvastad.

Her skal intet mindre enn 22 lag i årsklassene 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019 delta i friidrett, orientering og hver sin fotballkamp!

For noen av de 4 til 8 år gamle KIL-jentene og -guttene deres første deltagelse på et idrettsarrangement. Vi ønsker lykke til og heia KIL! 

FOTBALL

MANDAG 17.04

1700 – Gutter 10-2 v Vard 6 (Minigress)
1815 - Gutter 10-4 v Vard 5 (Minigress)

1830 - Jenter 13-1 v Skjoldar/Vats (Karmøyhallen)
1830 - Gutter 13- 4 v Sveio (Karmøyhallen)
1830 - Gutter 14 v Skudenes 1 (Åsebøen Kunstgras)
1900 - B-lag Herrer v Avaldsnes (Åsebøen Stadion)

TIRSDAG 18.04

1700 - Jenter 11-1 v Vard 4 (Minigress)
1830 - Gutter 12-2 v Skjoldar/Vats/Vikebygd 1 (Karmøyhallen)
2000 - C-lag Herrer v Djerv 1919 4 9er (Åsebøen Stadion)

ONSDAG 19.04

1700 - Gutter 8-2 v Vard 2 (Minigress)
1700 - Jenter 8 v Åkra 2 (Minigress)
1700 - Gutter 9-2 v Vard 1 (Minigress)
1700 - Gutter 10-5 v Stegarberg 1 (Karmøyhallen)
1800 - Gutter 8-3 v Djerv 1919 (Minigress)

1800 - Gutter 9-4 v Vard 3 (Minigress)
1830 - Gutter 13-2 v Vea (Karmøyhallen)
1830 - Jenter 14-1 v Etne/Ølen 1 (Åsebøen Kunstgras)
2000 - A-lag Damer v Torvastad 2 9er (Åsebøen Stadion)

TORSDAG 20.04

1700 - Jenter 10-2 v Vard 2 (Minigress)
1830 - Gutter 12-1 v Vea 1 (Åsebøen Kunstgras)

1830 - Gutter 15 v Avaldsnes (Åsebøen Stadion)
2000 - Gutter 17 v Ølen (Åsebøen Stadion)

LØRDAG 29.04

1400 - A-lag Herrer v Forus & Gausel (Åsebøen Stadion)

ALLIDRETT

LØRDAG 29.04

Torvall Cup, Torvastad - 22 lag fra KIL i årsklassene 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019!

Det tas naturligvis forbehold om endringer i dette oppsettet.

KIL-KALENDEREN : UKE 16

Postet av Kopervik Idrettslag den 17. Apr 2023

Har du tenkt deg en tur opp på Åsebøen eller Karmøyhallen, men kunne også godt tenke deg å vite hva som foregår der oppe i løpet av uka?

Da trenger du ikke lenger lure, for vi gir deg full oversikt over kamper, turneringer og andre arrangement.

FULLSPEKKET MENY I BARNE- OG UNGDOMSFOTBALLEN

Allerede mandag har vi fire kamper med Gutter 10, Gutter 13 og Gutter 11 i aksjon, før vi får årets første obligatoriske "internkamp" når Jenter 13-1 gjester Jenter 13-2 på Karmøyhallen.

Tirsdag er både Jenter 11 og Gutter 11 ute på minigresset, mens Jenter 14 tar i mot Torvastad på Karmøyhallen.

Onsdag braker det virkelig løs med intet mindre enn et trippelt lokaloppgjør mot våre naboer '4270' med både Gutter 9, Gutter 9 og Jenter 9 i aksjon samtidig! Gutter 8 tar også i mot Vard på samme tid, før Jenter 10 skal hamle opp med samme motstander. Til "kvelds" blir det kamper for Gutter 13 og Gutter 14 mot litt mer "langreist motstand" i henholdsvis Ølen og Stord/Solid/Trott.

Torsdag rundes fotballuka på Åsebøen av med Gutter 10, Jenter 12 og Jenter 17. Sistnevnte spiller sin første hjemmekamp for sesongen på Åsebøen Stadion med avspark 18:30, så her er det bare å ta turen!

SAMTLIGE SENIORLAG BORTE - OG HÅNDBALLCUP PÅ PROGRAMMET!

Til tross for at vi stiller med intet mindre enn 4 seniorlag denne sesongen, så er det altså ingen seniorkamper å se på 'Himabøen' denne uka, men det er allikevel en fullspekket meny.

Mandag serieåpner Kopervik 2 borte mot Åkra 2 i 5. divisjon, med avspark 20:00. Til tross for sol og vindstille i Kopervik mandag kan det nok være hensiktsmessig å kle seg godt til man skal ut i blesten på "Åkra Kunstgress 1".

Tirsdag er det Kopervik 3 som skal premiere i 7. divisjon, det skjer borte mot Avaldsnes 2, med avspark 19:30 på "Avaldsnes 3".

På tredje dagen er det Senior Damer A-lag anført av Morten Skogland som jakter tabelltopp i 4. divisjon avdeling 3 etter en "oppskriftsmessig" 7-0-seier mot Ølen 7er i første kamp. Motstander Haugar står klare til avspark klokken 20:00 på Sakkestad Kunstgress!

Torsdag er KILane altså igjen i aksjon, med bortekamp mot Hinna Fotball på den såkalte Wintershall Dea Banen. Avspark i Stavanger er klokken 19:30, og man håper på revansj etter et surt 2-4 tap mot FK Haugesund 2 forrige mandag.

Som om det ikke var nok med fotball "an mass" fra mandag til torsdag, så får du såvidt i deg fredagstacoen før det er fullt kjør med håndballkamper for våre unge lovende.

KIL stiller nemlig med intet mindre enn 9 barnehåndballag når det inviteres til Åkra Cup lørdag og søndag. Her er ikke kampoppsettet klart enda, men det er bare å ta turen for å støtte opp!

Sytten fotballkamper på hjemmebane, fire seniorkamper borte og et lass med håndballkamper i helga skulle vel være en grei meny?

FOTBALL

MANDAG 17.04

1700 – Gutter 10-3 v Vard 4 (Minigress)
1700 - Gutter 13-3 v Åkra 2 (Karmøyhallen)
1815 - Gutter 11-2 v Sveio 2 (Minigress)
1830 - Jenter 13- 2 v Jenter 13-1 (Karmøyhallen)

TIRSDAG 18.04

1700 - Jenter 11-2 v Djerv 1919 1 (Minigress)
1815 - Gutter 11-1 v Åkra 1 (Minigress)
1830 - Jenter 14-2 v Torvastad 1 (Karmøyhallen)

ONSDAG 19.04

1700 - Gutter 8-1 v Vard 1 (Minigress)
1700 - Gutter 9-1 v Åkra 1 (Minigress)
1700 - Jenter 9-2 v Åkra 1 (Minigress)
1700 - Gutter 9-3 v Åkra 3 (Åsebøen Kunstgress)
1800 - Jenter 10-1 v Vard 1 (Minigress)
1830 - Gutter 13-1 v Ølen (Karmøyhallen)
1830 - Gutter 14-1 v Stord/Solid/Trott (Åsebøen Kunstgras)

TORSDAG 20.04

1700 - Gutter 10-1 v Vard 2 (Minigress)
1830 - Jenter 12-1 v Avaldsnes 1  (Åsebøen Kunstgress)
1830 - Jenter 17 v Halsnøy (Åsebøen Stadion)

HÅNDBALL

LØRDAG 22.04 & SØNDAG 23.04

Åkra Cup Håndball - 9 lag fra KIL:
Jenter 2015 x 2
Jenter 2013 x 1
Jenter 2011 x 2
Gutter 2015 x 2
Gutter 2011 x 1
Gutter 2010 x 1

Det tas naturligvis forbehold om endringer i dette oppsettet.
Vi søker frivillig lagleder/ressursperson!

Postet av Kopervik Idrettslag den 13. Apr 2023Kopervik senior damer søker frivillig lagleder/ressursperson!


Vi søker etter en person til å fylle en av lagets viktigste oppgaver - nemlig lagleder!

Oppgaver vil være:

-kampforberedelse i form av utstyr/klær

-baneforberedelse

-bidra på utstyrsfronten på trening

-ta i mot dommer på hjemmekamp

-ta i mot bortelag 


Vi i Kopervik idrettslag kan by på et fantastisk miljø og en engasjert spiller- og trenergruppe!

Er du den vi er på utkikk etter? Ta kontakt med hovedtrener Morten Skogland på epost morten.skogland@kopervikidrettslag.no eller telefon 92422328.
KIL-KALENDEREN : UKE 15

Postet av Kopervik Idrettslag den 11. Apr 2023

Har du tenkt deg en tur opp på Åsebøen eller Karmøyhallen, men kunne også godt tenke deg å vite hva som foregår der oppe i løpet av uka?

Da trenger du ikke lenger lure, for vi gir deg full oversikt over kamper, turneringer og andre arrangement.

HÅNDBALLDAMENE AVSLUTTER…

Den tradisjonelle håndballsesongen går mot slutten, men det skal fortsatt spilles fire kamper i Karmøyhallen før man tar siste opptelling.

Våre Senior Damer skal like godt i ilden både torsdag og lørdag med kamper mot Sandnes/Bogafjell 3 og Staal Jørpeland, som henholdsvis ligger på 7. og 2. plass i 5. divisjon avdeling 4.

Et Staal Jørpeland som for øvrig ligger likt med Brodd på 28 poeng, men med «hengekamp» mot Kopervik å gå på, før de to møtes til «seriefinale» søndag.

Våre damer har sikret femteplassen som da gir øvre halvdel både med og uten de to lagene som har trukket seg.

Til neste sesong har vi gjerne seniorlag for herrer også å skilte med!?

Torsdagens kamp går 19:15, mens det på lørdag er tre strake med Gutter 15 og Gutter 12 også i aksjon i sine seriavslutninger.

..OG FOTBALLDAMENE STARTER OPP

Når en sesong går mot slutten står altså en annen for døren, og endelig er det duket for stor fotballaktivitet på Åsebøen Stadion både tidlig og sent. I tillegg til våre øvrige 3 kamparenaer.

Senior Herrer tar imot et forhåpentligvis slukøret FK Haugesund 2 til dyst allerede tirsdag kveld, hvor det vil bli kafé og grill under flomlyset på Åsebøen. Avspark 20:00.

Fra onsdag av er det full fres også i barne- og ungdomsfotballen hvor blant annet våre Gutter 8 år spiller sine første seriekamper. Gutter 9, Gutter 10, Gutter 13 og Jenter 14, hvor sistnevnte tar imot Vea på Åsebøen Stadion.

Til «kvelds» skal endelig våre Senior Damer, ledet av Morten Skogland, i aksjon når Ølen 7er gjester Åsebøen Stadion. Gutter 19 tar også imot Nord på Åsebøen Kunstgras.

Torsdag fortsetter gildet med kamper for Gutter 10, Gutter 13, Jenter 13, Gutter 15 og Gutter 17.

De to sistnevnte for øvrig med kamper på Åsebøen Stadion mot langveisfarende motstand i Ølen (G15) og Sauda (G17).

Femten fotballkamper og fire håndballkamper på hjemmebane skulle vel være en grei meny?

FOTBALL

TIRSDAG 11.04

2000 – Senior Herrer v FK Haugesund 2 (Åsebøen Stadion)

ONSDAG 12.04

1700 - Gutter 8-2 v Vea 2 (Minigress)
 1700 - Gutter 9-2 v Vea 2 (Minigress)
 1700 - Gutter 9-4 v Sveio (Minigress)
 1700 - Jenter 14 v Vea (Åsebøen Stadion)
 1800  - Gutter 10-2 v Åkra (Minigress)
 1830 - Gutter 13-2 v Stord (Karmøyhallen)
 2000 – Gutter 19 v Nord (Åsebøen Kunstgress)
 2000 – Senior Damer v Ølen 7er (Åsebøen Stadion)

TORSDAG 13.04

1700 - Gutter 10-4 v Falkeid 5er (Minigress)
1700 - Gutter 13-4 v Skudenes 2 7er (Karmøyhallen)
1815 - Gutter 10-5 v Vea 2 (Minigress)
1830 - Gutter 15 v Ølen (Åsebøen Stadion)
2000 - Gutter 17 v Sauda (Åsebøen Stadion

HÅNDBALL

TORSDAG 13.04

1915 - Senior Damer v Sandnes/Bogafjell 3

LØRDAG 15.04

1200 - Gutter 15 v Austrått/Bogafjell
1310 - Gutter 12 v Åkra 2
1540 - Senior Damer v Staal Jørpeland


Alle håndballkamper spilles i Karmøyhallen om ikke annet er oppgitt.
Det tas naturligvis forbehold om endringer i dette oppsettet.
Medlemskontigent 2023

Postet av Kopervik Idrettslag den 30. Mar 2023

Kjære alle medlemmer av Kopervik Idrettslag

Medlemskontigenter for 2023 sendes ut idag. Den kommer fortrinnsvis på SMS og/eller epost, og kan betales både i bank, nettbank, eller via vipps. Kontigenten er individuell per medlem med egen kid-kode per faktura. I tillegg til medlemskontigenten blir også Treningsavgift for fotballspillere i alderen 8-19 år sendt ut.

Medlemskontigenten er en viktig inntektskilde for alle lag og foreninger. For å være et registrert og godkjent medlem av et lag eller en forening, og for å ha stemmerett på Årsmøte, er betalt kontigent en forutsetning.

Kopervik Idrettslag kan skilte med en av de rimeligste kontigentene i distriktet. Den brukes til å ivareta drift og administrasjon av klubben, opprettholdelse, utvikling og vedlikehold av både aktivitetstilbud og fasiliteter i idrettslaget. Vi ønsker høyest mulig aktivitetsnivå og av best mulig kvalitet for våre medlemmer. På årsmøte ble det og vedtatt at kontigentsatsene skal bestå, istedet for å økes, som er trenden ellers i samfunnet og i andre idrettslag. Vi er og fornøyde med å kunne annonsere at det på årsmøte ble innført en ny medlemskategori for mosjonister, personell i alle aldre som ønsker å trene på våre anlegg, men på lavterskel og individuelt nivå. Pris for dette medlemskapet ble satt til 600kr pr år.

Videre er vi i Kopervik Idrettslag opptatt av at våre frivillige også skal være medlemmer i idrettslaget. Enten man er trener, lagleder, en del av et styre eller deltar i turgruppe er det viktig å være innrullert i medlemsregisteret. Har man et verv eller en rolle der man har ansvar for barn og unge, er man pliktig til å levere politiattest. Som medlem i kategorien trener/lagleder/styre o.l. har man og tilgang til å benytte alle våre fasiliteter til trening, eller delta på aktivitet eller i idrett som utøver, man representerer idrettslaget og må da være et formelt medlem, man vil i tillegg få mulighet og tilbud om å delta på kompetansehevende kurs. Ta gjerne kontakt med Daglig Leder eller Avdelingsstyret for din idrett, dersom du har spørsmål her.

Dersom man har spørsmål knyttet til mottatt kontigent/avgift, ikke har fått kontigent eller har fått feil beløp, tar man og kontakt med administrasjonen i klubben.

I Kopervik Idrettslag er vi opptatt av å være inkluderende og veilede våre medlemmer. Befinner man seg i en krevende økonomisk situasjon finnes det ulike, anonyme støtteordninger man kan benytte seg av uten at man trenger å utlevere seg selv. Man kan søke om aktivitetskort i kommunen ved å kontakte Anine Kongshavn på telefon 52 85 73 23, eller via link https://www.karmoy.kommune.no/frivillighet/tilskuddsordninger/tilskuddsordninger/ 

Dersom man ikke får dekning via kommunen kan man kontakte NAV på telefon 45 65 63 78, eller via link

https://www.nav.no/okonomisk-sosialhjelp

Til slutt må vi be om at alle som enda ikke har validert sitt medlemsskap også gjør dette. Anmodning om validering får man fra NIF (Norges Idrettsforbund) på SMS og/eller e-post. Man må da trykke på linken, sjekke at registrert informasjon stemmer overens med folkeregister (pass) og legge inn fullt fødselsnummer på gjeldende medlem. Medlemskapet i Kopervik Idrettslag blir da synkronisert med NIF og vi kan være trygge på at alle våre medlemmer er korrekt registrert og knyttet til en reell person:-)


Takk for at du er medlem av Kopervik Idrettslag og bidrar til driften og administrasjonen ved å betale medlemskontigent. Som aktiv utøver er det også viktig i forhold til å være forsikret.


Mvh

Styret i Kopervik Idrettslag og Daglig Leder
Klubbdag på MX Sport Kopervik

Postet av Kopervik Idrettslag den 24. Mar 2023


Har du alt du trenger til seriestart? MX Sport Kopervik og Kopervik Idrettslag inviterer til ny klubbdag!

Torsdag 30.03. åpner MX Sport Kopervik dørene for våre medlemmer igjen.

Det blir som vanlig gode tilbud hele dagen, fra klokken 1000-2000.

Det blir 30% på alt av klubbutstyr, samt 20% på alle ordinære varer. Se og vedlagt klubbkolleksjon, medlemspris oppgitt er med 20% rabatt, prisene på klubbdag er altså 30% av veiledende pris

Mangler du noe utstyr, eller noe spesielt til andre anledninger, er klubbdagen en god dag å stikke innom MX Sport Kopervik.

Spre ordet til våre medlemmer og utøvere.

Velkommen til en sporty dag og en god handel hos MX Sport Kopervik.


Kopervik Idrettslag - Klubbkolleksjon 2023.pdf

Årsmøte 2023 vel gjennomført

Postet av Kopervik Idrettslag den 21. Mar 2023


Årsmøte i idrettslaget ble gjennomført onsdag 15.03, med hele 35 deltakere (31 stemmeberettigede) til stede i Storsalen på nye klubbhus.

I år som i fjor ble årsmøtet gjennomført på en god og effektiv måte, kyndig og trygt ledet av Lars Sigvart Hop som ordstyrer (dette må vel etterhvert kunne omtales som en god tradisjon:-))

Møtet ble åpnet med et minutts stillhet for mangeårig styremedlem Johan Nikolai Sørensen, som gikk bort første nyttårsdag og Æresmedlem Magne Kolbeinsen som gikk bort tidlig i forrige uke.

Selve årsmøtet ble gjennomført på knappe to timer og alle som var på valg, ble innstilt til sine verv.  Styret i Kopervik Idrettslag (Hovedstyret) har og gleden av å annonsere Veronica Sletten som nytt styremedlem. En positiv og fremoverlent dame, som vi er veldig glad for å få med på laget:-)

Vi ønsker Veronica Sletten velkommen som nytt Styremedlem i klubben.

Årsmøtet ble rundet av med blomsterutdeling til våre kjære Æresmedlemmer, ordstyrer og i tillegg ble det nominert hele to nye kandidater til Æresmedlemmer i klubben. Begge ble, naturligvis, enstemmig godkjent og vedtatt utvnevnt til Æresmedlemmer for mangeårig innsats for idrettslaget. Vi gratulerer så mye til mangeårig kasserer og prosjektleder            Kjell Åge Lie, samt mangeårig bidragsyter og leder av anleggskomitè og dugnadsgjengen i Aldermannslauget, Knut Larsen <3

Utdeling av vase og blomsterbukett til nytt Æresmedlem Kjell Åge Lie (til høyre), utdeling stod Styreleder Helge Morten Eikeskog for ( i midten), mens Daglig Leder Anders Holgersen fikk æren av å være vase og blomsterbærer.

 

Mangeårig medlem av idrettslaget, nøkkelmedlem av anleggskomitè og leder av dugnadsgjengen i Aldermannslauget. Knut Larsen, var Æresmedlem nummer to som ble enstemmig godkjent av Årsmøte. Knut var forhindret fra å delta på Årsmøtet, men fikk og sin velfortjente utmerkelse tildelt ved en tidligere anledning. 

 

Viktigste vedtak for våre medlemmer under Årsmøtet var at medlemskontigentene ikke ble endret på, de består på samme nivå som ifjor, noe Styret og Årsmøtet alle var enige i at var et viktig standpunkt og valg å ta, i en tid som har vært preget av høye strømpriser og generelt høy prisvekst i samfunnet. Selv i en tid hvor idrettslaget har bygget anlegg for flere titalls millioner, ønsker vi at våre medlemmer kun skal få glede og postitivt utbytte og ikke belastes ekstra. Det ble og vedtatt innført en ny kontigentkategori for mosjonister som ønsker å trene på egen hånd, utenom organisert aktivitet. Denne kategorien ble vedtatt med et årlig kontigentnivå på 600kr.

I tillegg ble det vedtatt at vi nå kan tilby start med særidretter et år tidligere enn før, allerede fra andre klasse. I tillegg ble det vedtatt å utvide Allidrettstilbudet med et år, altså ut tredje klasse.

På vegne av Hovedstyret i idrettslaget, takkes det for godt oppmøte og sedvanlig svært godt engasjement på årsmøtet.

2023 blir forhåpentligvis et veldig spennende og begivenhetsrikt år:-)

 
Ny Gullsamarbeidspartner har signert

Postet av Kopervik Idrettslag den 17. Mar 2023

Vi har gleden av å annonsere en gammel kjenning og vår (nesten) nærmeste nabo, som ny Gullsamarbeidspartner!

Th. Kolbeinsen Installasjon AS har vært en samarbeidspartner i en årrekke allerede. De hadde en nøkkelrolle og var en viktig bidragsyter i installasjonen av vårt nye flomlys på Åsebøen i 2022, i tillegg til at de skal hjelpe oss med strøm i lagerbygget OG hjelpe oss å holde liv i Løpeharen, går de i tillegg inn som Gullsamarbeidspartner.

Vi er strålende fornøyd med å ha en så god og stor støttespiller med på laget videre.

At de i tillegg er VELDIG lokalt forankret, og ikke minst er en flott, 3. generasjons familiebedrift, syns vi er veldig kjekt.

Vi ønsker denne flotte gjengen velkommen med videre på laget:-)

Sålefjellsmarsjen 2023

Postet av Kopervik Idrettslag den 13. Mar 2023


Den tradisjonsrike, årlige Sålefjellsmarsjen nærmer seg med stormskritt.

Orienteringsgruppa i KIL arrangerer Sålefjellsmarsjen søndag 26. mars med start på Åsebøen mellom kl 09:00 og 12:00. Innkomst samme sted innen kl 16:00.

Marsjen arrangeres for 42. gang og går fra Åsebøen til Søre Sålefjell og tilbake.

Det er kafè-telt ved Mellstokkvatnet der en kan kjøpe kaffe, kaker, mineralvatn og varme pølser.

Startkontingent er kr 100 for voksne og 20 for barn. Premiering er Sålefjellspinsen for 1. gangs deltakelse, plakett for 3., 5. og 10. gangs deltakelse, vase for 20 ganger, innrammet diplom for 30 ganger og trykk av Roald Tellnes for 40 ganger.

Ta med familie og venner og bli med  på en flott friluftstur i fint terreng for store og små:-)

Vel møtt!
Åpen dag på F&B Energy Treningssenter for alle KIL medlemmer

Postet av Kopervik Idrettslag den 22. Feb 2023

Vår hovedsamarbeidspartner ønsker alle medlemmer av KIL velkommen til åpen dag!

Førstkommende lørdag, 25.02., blir det Åpen Dag for alle medlemmer av idrettslaget fra 11.00-14.00.
Her kan alle ta seg en treningsøkt og se hva F&B Energy Treningssenter har å tilby.
Det blir gratis smaksprøver av div varer, gratis kaffe/frukt, og forskjellige konkurranser med fine premier.🎉
Alle KIL medlemmer som melder seg inn på lørdag er med i trekningen av en tøff F&B jakke og gavekort på Cafe MM Kopervik.

KIL medlemmer får og rabatt på innmelding, samt at F&B Energy Treningssenter for øyeblikket har tilbud på innmelding  for kun 49 kr frem til 1. april (12 mnd bindingstid).
Alle er hjertelig velkommen til F&B  på lørdag 25. Februar.

Vi gleder oss! 🙂💚Innkalling Årsmøte

Postet av Kopervik Idrettslag den 15. Feb 2023


Innkalling

Årsmøtet vil avholdes i det nye klubbhuset klokken 19.00, onsdag 15.mars.

Årsmøtet er klubbens øverste organ og vi håper på godt oppmøte fra klubbens medlemmer. Forslag eller saker til Årsmøte må være Styret/Daglig Leder i hende innen 01.03.2023

For å ha stemmerett må man minst fylle 15 år i 2023, hatt gyldig medlemskap i minst 1 måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene, jf. NIFs lov § 2-5. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt, jf. NIFs lov § 2-9.  Yngre medlemmer har møte- og forslagsrett.

Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag skal være tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøtet, fra Onsdag 08.03.2023

Velkommen til årsmøte

Årsmøtedokumentene finner dere nederst i artikkelen.

Ut på tur, aldri sur - sammen med Karmøy Taxi

Postet av Kopervik Idrettslag den 14. Feb 2023

Karmøy Taxi på besøk på Åsebøen.

 I strålende vestlandsvær og i en ny flott turbuss, undertegnet Karmøy Taxi en ny, treårig samarbeidsavtale med Kopervik Idrettslag.

Karmøy Taxi har vært Gullsamarbeidspartner og vår foretrukne leverandør av transporttjenester i en årrekke allerede, det er derfor svært gledelig å annonsere at de fortsetter det gode samarbeidet med oss også de neste tre årene.

Som vår samarbeidspartner og leverandør av transporttjenester har Karmøy Taxi i flere sesonger kjørt våre seniorlag til kamper på kryss og tvers av fylket. Dette vil de nå fortsette med også de neste sesongene.

I tillegg er det viktig å huske på at de også tilbyr transport til sommercuper for våre ungdomslag, enten det er til Sørlandet, Østlandet eller andre steder i Skandinavia. Ta kontakt enten med Daglig Leder i Kopervik Idrettslag eller direkte med driftsleder i Karmøy Taxi for formidling av priser og muligheter. Som vår gullsamarbeidspartner er det Karmøy Taxi vi først og fremst skal benytte når vi skal ut på tur:-)

Vi takker for tilliten og gleder oss til å fortsette samarbeidet!

Flotte busser og trivelige sjåfører kjennetegner Karmøy Taxi

 


 
Mot i brøstet, svett i pannen, stål i ben og armer!

Postet av Kopervik Idrettslag den 2. Feb 2023

Fornyet og utvidet partnerskap. Fra venstre Son Van Vo (Kaptein Sen Herrer), Tor Helge Flakke og Odd Magne Bjørnsen (innehavere F&B Energy Treningssenter), Ida Haringstad (Kaptein Senior Damer)


 Jula varer som kjent til påske, og fjorårets siste (eller årets første) julegave, er at F&B Energy Treningssenter har inngått avtale som ny Hovedsamarbeidspartner med Kopervik Idrettslag!

Foran et flomlysbelagt Åsebøen Stadion, i anledning G17 sin vinterseriekamp mot Djerv, ble en treårsavtale signert med representanter fra både F&B Energy Treningssenter, vårt senior dame- og herrelag, samt klubbens markedskomitè til stede.

Vi i Kopervik Idrettslag er strålende fornøyd med at F&B Energy Treningssenter ikke bare har fornyet samarbeidet, men også valgt å ta det et steg videre, til å bli Hovedsamarbeidspartner.

F&B er opptatt av å støtte vårt lokale idrettslag og andre aktiviteter i byen vår og er blant annet godt representert med banenavn på Gla`Gris Cup i tillegg.

Foran fra venstre: herrelagsspillerne Elias Gaupås, Son Van Vo og Kjetil Vatland Olsen.
Bak fra venstre; Tor Helge Flakke (F&B Energy), damelagspillerne Ida Haringstad og Ane Rovik, Odd Magne Bjørnsen (F&B Energy)

 


Vårt senior herre- og damelag skal nå ha ukentlige treninger hos F&B fram til seriestart. Alle medlemmer i Kopervik Idrettslag er og velkomne til å trene hos F&B til en gunstig pris. F&B har optimale forhold for både styrke- og kondisjonstrening, de tilbyr gruppetreninger, idrettsspesifikk og tilpasset trening, samt skadeforebyggende trening. Hos F&B kan man velge det medlemskapet som passer deg og dine behov.

Som om ikke det var nok, Lørdag 25. Februar, inviteres alle KIL-medlemmer til åpen dag på treningssenteret, for å se på fasilitetene og hva de har å tilby. Har du en ambisjon om å begynne å trene eller er du nysgjerrig, da er det bare å stille denne dagen. Kopervik Idrettslag oppfordrer alle som vurderer eller ønsker å komme igang med trening, å velge F&B Energy Treningssenter.

Vi gleder oss og ser fram til tre nye år, med et godt og tett samarbeid:-)

Januar er knapt over før nye gode nyheter strømmer på

Postet av Kopervik Idrettslag den 1. Feb 2023

Byggvarehuset på Vea

 Markedsarbeidet skrider fram og stadig flere partnere forlenger sitt samarbeid med Kopervik Idrettslag.

Sist ut er Montèr Karmøy. Også Montèr har vært en god og viktig samarbeidspartner i en årrekke allerede. Det er derfor svært gledelig at Gullsamarbeidspartneren forlenger avtalen med ytterliggere to år. Byggvarehuset på Vea leverer et bredt utvalg av både treverk, maling, verktøy, arbeidsklær og lignende - til konkurransedyktige priser. Denne uken kjører de i tillegg kampanje på gulv:-)

Vi er veldig takknemlige for at Montèr Karmøy er med videre som vår støttespiller og anbefaler alle våre medlemmer å ta turen innom for å se på utvalg og tilbud.

Legg merke til vårt nye utseendet på nettsiden, der alle våre partnere og støttespillere nå blir synliggjort fortløpende.

I morgen kommer det nye gode nyheter, se hva som skjer:-)
Seks KIL-Jenter på Kretslaget!

Postet av Kopervik Idrettslag den 21. Jan 2023

Det gror godt på Åsebøen for tiden, og KILane er godt representerte når NFF Rogaland kaller inn til kretssamling på jentesiden!

Til tross for at pandemiår etterfulgt av anleggsarbeid og kapasitetsutfordringer tidvis har satt en demper på "stemningen" har det altså ikke gått ut over motivasjonen til våre ungdommer. 

Når NFF Rogaland kaller inn til kretslagssamling for Jenter 13, 14 og 15 i slutten av januar så viser det godt igjen at vi har jenter som er dedikerte i treningshverdagen og som er opptatte av egen utvikling. 

At de i klubbens utviklingstrapp siden 2019-20 også har hatt gode trenere i klubbhverdagen som veileder de på en strålende måte bærer også uttaket prov på.

Vi har tatt en prat med våre spillerutviklere, Lotfi Lazaare (ungdom) og Patrik Haak (barn) om de seks utvalgte spillerne:

Ane JENSEN - Meget god i duellspillet, tøff og kompromissløs midtstopper. Er også med i kretsens toppgruppe.

Natalie LIE - En typisk nr 9, scorer mål på bestilling, meget sterk og god avslutter, er nylig operert i skuldre, og har såvidt begynte opptreningen. En kommende Toppseriespiller. 

Ingrid HAGA - En smart, og kreativ midtbanespiller, med fantastisk førstetouch, og meget bra fotballforståelse.

Emilie SVENDSEN - En meget god sisteskanse, som har tatt gode steg, spesielt i 1-mot-1-situasjoner.

Linnea RASMUSSEN HATFIELD - En meget offensiv midtbanespiller som har god teknikk.

- Disse jentene kommer tross deres unge alder sannsynligvis alle til å spille for klubbens damelag allerede i 2023, uttaler Lotfi Lazaare.

Også i den yngste ungdomsklassen er vi representerte, med Celina Troung som har vært en del av SPU barn 2021 og 2022. Hun blir en del av SPU ungdom i 2023.

Celina TRUONG - Teknisk spiller med god forståelse. Anvendbar både i forsvar og i ulike roller på midtbanen.

Dette gir også motivasjon til å fortsette utviklingsarbeidet i klubben, både for trenerne, spillerne selv, deres lagvenninner og den yngre garde av jentespillere som får gode rollemodeller å se opp til! 

Vi gratulerer alle jentene med uttaket, ønsker lykke til og gleder oss til fortsettelsen!

For de "forvetne" nevnes det for ordens skyld at 5 av de 6 er Koperviksjenter som har gått gradene også i barnefotballen på Åsebøen. Linnea Hatfield Rasmussen kom for øvrig til KIL fra Ferkingstad i 2021.
Også TSREVISJON blir med videre

Postet av Kopervik Idrettslag den 20. Jan 2023

Stadig flere samarbeidspartnere forlenger sine avtaler med oss.

Siste partner ut er TSREVISJON AS som har signert en ny avtale som Gullsamarbeidspartner for 2023.

TSREVISJON AS har vært partner med oss i en årrekke allerede og vi er meget fornøyd med at blir med på laget vårt videre. En lokal bedrift, med kontorer i Kopervik sentrum.

Vi gleder oss til fortsettelsen.

Legg og merke til at vi for tiden gjør endringer på våre nettsider. Blant annet vil man kunne finne alle våre

samarbeidspartnere på nettsidens forside. Bare scroll nedover, ta en rask stopp ved Grasrotoversikten og kalkylen, så vil man finne en fin og ryddig oversikt over våre partnere - med klikkbare linker:-)

Flere er på vei - se hva som skjer!
Enda en samarbeidspartner forlenger avtalen

Postet av Kopervik Idrettslag den 19. Jan 2023

Mangeårig samarbeidspartner Coop Extra Kopervik fortsetter på lag med KIL

 Det er en glede å annonsere at nok en samarbeidspartner forlenger samarbeidet med oss.

Coop Extra Kopervik, som har vært en samarbeidspartner i en årrekke allerede, har bestemt seg for å signere en ny Gullsamarbeidspartneravtale med Kopervik IL. Coop Extra Kopervik, som er en del av Coop Sørvest, ser verdien av forutsigbarhet og støtte av breddeidrett. Det er derfor ekstra kjekt at de nå har bestemt seg for å være en samarbeidspartner de neste tre årene og. Det er GULL verdt å ha slike støttespillere i ryggen:-)

Humøret på topp hos Butikksjef Coop Extra Kopervik Torbjørn Rovik og Daglig Leder KIL Anders Holgersen.

 


 
Avdelingsoppsettet er klart!

Postet av Kopervik Idrettslag den 14. Jan 2023

Det blir lokaloppgjør nærmest annenhver uke for KILane i 2023!

Fredag publiserte NFF Rogaland oppsettet for 4. divisjon menn avdeling 2, og det lover godt for lokalfotballen på Haugalandet.

Med fire Karmøylag, tre toerlag fra Haugesund og gultrøyene fra Tysvær blir det altså 14 av 26 kamper innen en halvtimes rekkevidde fra Åsebøen Stadion – så her er det bare å glede seg!

I tillegg blir det to turer til Stavanger, tre til Sandnes og én tur som potensielt kan kombineres med dagskort i Kongeparken.

SESONG FRA MARS TIL NOVEMBER

Ifølge oppsettet åpner vi sesongen med hjemmekamp på Åsebøen mot Djerv 1919 2 allerede i slutten av mars.

Av andre høydepunkter er skikkelige lokaloppgjør mot vår naboklubb i vest, mest kjent for sin millionvegg. Vi tar imot dem på Åsebøen på fotballens festdag, 16. mai, og drar ut til lyskrysset i slutten av september.

Sesongens korteste tur blir allikevel i runde 16, da FK Haugesund 2 har meldt inn Storhall Karmøy som kamparena. Dermed blir det så vidt over Brekkebakken og "innekamp" i begynnelsen av september. 

Torvastad og Nord må vi vente helt til sommerferien med å møte, henholdsvis hjemme og borte, før vi møter de samme to borte og hjemme i sesongens to siste runder.

4. DIVISJON MENN AVDELING 2 2023:

KOPERVIK
 Djerv 1919 2
 Forus og Gausel
 Hana
 Haugesund 2
 Hinna
 Nord
 Riska
 Sandved
 Skjold
 Torvastad
 Vard Haugesund 2
 Ålgård
 Åkra


FORELØBIG OPPSETT 4. DIVISJON MENN AVDELING 2 2023:

RUNDE DATO DAG TID MOTSTANDER KM MIN
1 25.03 lør 15.00 DJERV 1919 2

2 30.03 tor 19.00 Riska 105 130
3 13.04 tor 20.00 HAUGESUND 2

4 20.04 tor 19.30 Hinna Fotball 84 110
5 27.04 tor 19.00 FORUS OG GAUSEL

6 04.05 tor 19.00 Skjold 31 30
7 16.05 tir 18.00 ÅKRA

8 25.05 tor 19.00 Sandved 92 115
9 03.06 lør 15.00 HANA

10 12.06 man 20.00 Vard Haugesund 2 20 25
11 17.06 lør 15.00 ÅLGÅRD

12 24.06 lør 15.00 TORVASTAD

13 29.06 tor 19.00 Nord 15 18
14 20.08 søn 15.00 Djerv 1919 2 20 25
15 25.08 fre 19.00 RISKA

16 04.09 man 19.00 Haugesund 2 6 9
17 09.09 lør 15.00 HINNA

18 15.09 fre 19.00 Forus og Gausel 86 104
19 23.09 lør 15.00 SKJOLD

20 30.09 lør 15.00 Åkra 9 12
21 07.10 lør 15.00 SANDVED

22 13.10 fre 19.00 Hana 96 121
23 22.10 søn 15.00 VARD 2

24 26.10 tor 19.00 Ålgård 102 126
25 03.11 fre 19.00 Torvastad 16 19
26 10.11 fre 19.00 NORD

TOTAL REISETID 682 844
TUR-RETUR 1364 1688

 Endringer kan forekomme. Representanter fra fotballavdelingen stiller på NFF Roglanad sitt terminlistemøte for avdelingen Haugesund 23. februar, og endelig oppsett vil offentliggjøres i etterkant av dette, og i god tid før seriestart 2023.
Ny Partner forlenger samarbeidet

Postet av Kopervik Idrettslag den 12. Jan 2023

Åkra Elektriske har allerede vært samarbeidspartner i Kopervik Idrettslag i noen år, det er med glede å meddele at de har undertegnet en ny samarbeidsavtale med oss.

Åkra Elektriske er en lokal bedrift med historie helt tilbake til 1926. De er en totalleverandør innen elektro og belysning.

Med tilknytning til Elkjøp-kjeden og Mesterlys, har de og et bredt utvalg i elektrovarer og belysning. 

Åkra Elektriske har nå tegnet en ny to-årig Gullsamarbeidsavtale med Kopervik Idrettslag, noe vi er kjempefornøyde med:-)


Lenken er klikkbar og tar deg rett til Åkra Elektriskes hjemmeside.

For oversikt over våre samarbeidspartnere, kan du klikke deg inn på arkfanen Våre Samarbeidspartnere, øverst på nettsiden.
Fra de eldste til de yngste

Postet av Kopervik Idrettslag den 8. Jan 2023

Aldermannslauget har utført nok et "mirakel for ei marsipankake" i Allidrettsparken.

STYRKE SAMHOLDET I ALLIDRETTEN

Våren 2022 ble det klart at allidretten ville få muligheten til å samle samtlige kull, inkludert gymlek, på Stangeland Ungdomsskole fra høsten av og dermed muligheten for å skape enda større samhold og følelse av klubbtilhørighet også hos de aller minste.

I årsplanen er det også lagt opp til en del treninger ute i Allidrettsparken, og allidrettsstyret så derfor på mulighetene for å gjøre noe med utstyrsboden som nærmest sto til nedfalls.

Skulle de invitere allerede travle småbarnsforeldre på maledugnad, hyre inn folk til jobben, eller bare la det stå der som et gnagsår? "Før"-bildene taler i hvert fall for at noe måtte gjøres...

"ORDNES MOT EI MARSIPANKAKA!"

"Dokke kan jo hørra me Aldermannslauget', var det noen som da uttalte, og som sagt så gjort.

Noe fritt sitert svarte Aldermannslauget på den formelle henvendelsen med at de kunne se på det, hva som trengtes og hva de kunne gjøre.

Etter en befaring ble det klart at her kunne de fikse opp i ting dersom vi var villige til å stå i ei marsipankake og to.

Kort tid etter var både tak, renner, kledningsbord, vinduer, dører og lister både fikset og ferdig. De hadde vært både høyt og lavt og framme og bak.

Attpåtil hadde de skrapt ned og malt det hele i klubbens hvitfarge, slik at det eneste som nå gjenstår er å merke boden med klubbens logo, og ev. male noen detaljer grønne so prikken over i'en.

ALDERMANNSLAUGET - BARE GIR OG GIR!

Aldermannslauget har de siste årene samlet inn og gitt tilbake nærmere kr 700 000 til diverse prosjekter, samt levert et helt hinsides antall dugnadstimer. 

Det nevnes blant annet tribunetak, stadionseter, traktor og hjertestarter.

IDRETTSGLEDE I ALLE GENERASJONER

Våre 3-, 4-, 5-, 6-, 7- og 8-åringer er gjerne for unge til å forstå viktigheten og verdien av dette arbeidet enda, men det viser igjen hvor viktig Kopervik Idrettslag kan være og er for byens innbyggere og våre medlemmer i alle aldre fra de helt ferske til de som nærmer seg tresifret!

Så tusen takk til aldermannslauget for sin aktivitet og samhold i den "eldre garde" og den jobben de gjør, og også tusen takk til alle som er med og lar den "yngre garde" være med i allidretten som en inngang til et forhåpentligvis langt liv i idretten.

KAKEDRØS OG SNART FULL AKTIVITET

Like før jul ble det endelig kake på gjengen under den sedvanlige kaffidrøsen på Åsebøen Stadion.

Og nå gledes det til at aktiviteten virkelig skal komme i gang igjen for fullt i 2023 både i Allidrettsparken, Stangeland Ungdomsskole, Stangaland Skole, Karmøyhallen og på Åsebøen!

Heia KIL! 💚🤍 
Trist start på 2023

Postet av Kopervik Idrettslag den 3. Jan 2023

Johan Nikolai Sørensen 07.02.1949 - 01.01.2023

 Vi mottok med sorg beskjed om at mangeårig styremedlem Johan Nikolai Sørensen, gikk bort første nyttårsdag.

Johan har gjennom årene vært engasjert i flere verv i klubben og vil bli dypt savnet. Han ble 73 år gammel.

Våre tanker og kondolanser går til Johans kone og familie.