Nye arrangementer på Åsebøen kommende uke

Postet av Kopervik Idrettslag den 21. Nov 2023

Det ble en heidundrande og minnerik serieavslutning for våre A-lags herrer for knappe to uker siden, med fornyet kontrakt i 4. Divisjon. Etter en travel helg med Karmøy Maraton, der det ble satt både deltakerrekord OG løyperekord, tenker kanskje mange at nå er nok sesongen 2023 over på Åsebøen. På ingen måte! Også denne uken byr på flere godbiter for store og små!

Allerede i morgen, Onsdag 22.03 klokken 1815, er det avspark i den MEGET spennende og viktige opprykkskampen mot Halsnøy for Kopervik 3 Senior Herrer. KIL 3 gjorde en imponerende prestasjon i motsatt oppgjør på Halsnøy, og tok med seg en sterk   1-0 seier hjem. Sammenlagtresultatet i disse to oppgjørene avgjør hvem som rykker opp til 6. Divisjon, samt retten til å spille KM-finale mot Ganddal 2/Brodd 3. Med andre ord, det bygger opp til et meget interessant og spennende oppgjør på Åsebøen. Det blir selvsagt åpen kiosk og forhåpentligvis meget god stemning og støtte til våre gutter i kampen om opprykk og KM-finale:-D.

Som om ikke det var nok!

Søndag 26.11., klokken 1300, får vi nok en gang Avaldsnesdamene på besøk på Åsebøen. Denne gang i den meget avgjørende kvalikkampen mot Tromsø IL 2020. Her står fortsatt Toppseriefotball for Avaldsnes IL (og hele Haugalandet) på spill. Vi krysser fingrene for at de får med seg et godt resultat i Tromsø og at kampen på Åsebøen blir like minnerik for Avaldsnesdamene som den ble for våre egne herrer. Tromsø - Avaldsnes (første oppgjør) går på TV Play, så dersom noen har en konto der og vil ha kampen på i bakgrunnen av Kopervik 3 sin kamp, har vi både storskjerm og Apple-TV i Storsalen:-)

 Vi oppfordrer til å møte opp og støtte damene på søndag slik at vi fortsatt forhåpentligvis får gleden av Toppseriefotball på Haugalandet i 2024. Barn under 10 år får gratis inngang og det blir selvsagt kiosk og kafè med Kanutta (i regi av Kopervik Idrettslag), så her er det bare å møte opp, ta lunsjen på Åsebøen denne søndagen. Da støtter man BÅDE Avaldsnes Toppfotball i kampen om Toppserieplass OG Kopervik Idrettslag. Forrige gang Avaldsnesdamene gjestet Åsebøen, i April, ble det en sterk 2-1 seier mot Lyn, i strålende påskevær og med 570 tilskuere på tribunen. Vi krysser fingrene for en reprise av dette og en ny god opplevelse!

Vel møtt til en aktiv, innholdsrik og formodentlig  ny severdig uke på Åsebøen Stadion!:-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.