Ny luke åpnet i adventskalenderen!

Postet av Kopervik Idrettslag den 9. Des 2022

O' Jul med din glede og nytt tilskudd til vårt erværdige idrettsanlegg er klar til bruk!

Adventskalenderen 2022 begynner å bli svært innholdsrik og variert. Som de fleste kanskje har lagt merke til, har vi nå ferdigstilt en helt ny treningspark mellom Åsebøen Stadion og Åsebøen Kunstgress. Parken er et nærmiljøanlegg og kan benyttes av ALLE. Store og små, unge eller gamle, medlemmer og innbyggere eller bare tilfeldig forbipasserende. Den er sågar universelt utformet.

Lars Morten Toftevåg i Treningspark1 er leverandør og designer av parken. Han har vært en nøkkelspiller i prosessen og har laget en park som er skreddersydd ift vårt behov og arealet vi hadde til disposisjon. I tillegg har vi selvsagt fått den levert i hvitt og grønt. Lars Morten brenner for både trening og breddeidrett og har vært med i prosessen hele veien fra ide og til ferdig montert park.

Som om ikke det var nok, i tillegg til en usedvanlig god økonomisk pakke og god oppfølging i byggeprosessen, har Treningspark1 signert en bedriftssamarbeidsavtale med Kopervik Idrettslag og vil få opp reklameskilter på Åsebøen Stadion. Fantastisk kjekt å få med en spennende aktør som Treningspark1 på laget. Regn med å se anlegg levert fra dem i stadig voksende omfang både lokalt og nasjonalt:-) De leverer både kvalitet, brukervennlighet og godt samarbeid fra ide til ferdige anlegg.
Juletresalg på Åsebøen

Postet av Kopervik Idrettslag den 6. Des 2022

Vi børster støv av en gammel tradisjon og vil i år - igjen - selge juletrær på

Nye Åsebøen Stadion. Salget starter mandag 12. Desember klokken 1300. 

Vel møtt!:-)
Julegavene fortsetter å komme tidlig!

Postet av Kopervik Idrettslag den 6. Des 2022


Julegavene fortsetter å strømme inn og denne gangen har vi gleden av å annonsere at Stillasgruppen forlenger sin samarbeidsavtale med oss til 2025.

Stillasgruppen har vært en av våre hovedsamarbeidspartnere de siste årene, det er derfor av stor betydning at de nå har valgt å forlenge avtalen med oss i ytterliggere to år til 2025. Stillasgruppen støtter flere idrettslag på Haugalandet, noe som viser at de både bryr seg og stiller opp for breddeidretten og lokalmiljøet. Det er gull verdt!

Hyggelig prat og godt humør i Stillasgruppens lokaler.
Brian Sjøen (Daglig Leder Stillasgruppen) og Anders Holgersen (Daglig Leder i Kopervik Idrettslag).

 Vi i Kopervik Idrettslag setter stor pris på samarbeidet og vil og benytte anledningen til å gratulere Stillasgruppen med nyinngått kontrakt for leveranse av stillasmateriell og personell til sinkproduksjonsutvidelsen i Odda. En stor og prestisjefull kontrakt som viser hvilken kvalitet og posisjon de har. Vi er ikke i tvil om at Stillasgruppen er de rette for jobben:-)


Brian Sjøen, Daglig Leder i Stillasgruppen

 
Årets Julegavetips..?

Postet av Kopervik Idrettslag den 1. Des 2022

Årets kuleste Julegavetips til personen som har "alt"? Se her!

Adventstiden er såvidt igang, men mange er nok allerede kommet langt i både planlegging og handling.

Men hva gir man til dem som har det meste? En murstein på Kopervik Idrettslag sin støttevegg kanskje?:-)

Vi har allerede solgt over 150 mursteiner, men det er fortsatt plass til flere, så vi lanserer murstein som årets beste og kuleste Julegave til den som har det meste, men og har et hjerte som banker for KIL.

Mursteinene er laget av akrylplater og henges opp på veggen på klubbhuset etterhvert som vi får inn bestillinger. Man kan velge hvilket navn som skal stå på. Dette er en pen, varig og synlig julegave, hvor man og støtter idrettslaget - vinn vinn rett og slett!

Er dette gavetipset noe for deg, kan murstein kjøpes via vipps, på vippsnr 102953, eller man kan scanne QR-koden under. Innslagsprisen er kr 499 per murstein.

Om ønskelig kan Daglig Leder besøkes på Åsebøen for veiledning og hjelp. Husk å skrive i tekstfeltet i vipps, hvilket navn man ønsker på sin murstein.

Vi i Kopervik Idrettslag vil ønske alle en fin og trivelig adventstid og håper vi ser mange av dere på Åsebøen når Juletresalget starter om en ti dagers tid:-)

KARMØY MARATON PÅ ÅSEBØEN STADION

Postet av Kopervik Idrettslag den 26. Nov 2022

For tiende år på rad arrangeres Karmøy Maraton med start og mål på Åsebøen Stadion!

Ta turen opp og bli med på å gjøre arrangementet til en skikkelig folkefest!

Tilbake på programmet etter pause under pandemien er barneløpet som er én runde rundt løpebanen for alle barn til og med 7. klasse. For første gang også på det nylagte løpedekket!

Etter målgang blir det medalje og kakemann til alle!

GOD DELTAGELSE OG PERFEKT VÆR

De voksne får også løpt noen hundre meter på det nye dekket ved start og målgang etter 10, 21 og 42 kilometer ute langs veiene på Karmøy.

Så langt har man passert 450 påmeldte deltagere, som i følge arrangørene må regnes som en suksess!

Det er fortsatt mulig å hive seg rundt og bli med på en av distansene:
https://signup.eqtiming.com/paamelding/karmoey-maraton-2022/g295.31003?event=karmoy 

At værgudene også spiller på lag, med opplett, 9-10 grader og laber til frisk bris fra sør gjør også sitt til at man håper på skikkelig folkefest på Åsebøen Stadion og ellers ute i løypa.

LØYPEDUGNAD OG KAFÉ

Kopervik IL har nærmere 100 dugnadere i sving i forbindelse med Karmøy Maraton, både på Åsebøen Stadion og ute langs løypa. 

DU er også velkommen til å bli med på folkefesten. Enten som deltager selv, som sekundant eller som publikum.

Det vil være åpen kiosk og kafé, og god stemning på tribunen!

PROGRAM FOR DAGEN:

0930
START MARATON
1030

UTDELING STARTNUMMER BARNELØP
1045
START BARNELØP
1100
START HALVMARATON
1130
START 10-KM

FRA 1200
MÅLGANG 10KM
FRA 1210
MÅLGANG HALVMARATON
FRA 1215
MÅLGANG MARATON

KLIKK HER FOR LIVE RESULTATER!
Ny Samarbeidsavtale i boks!

Postet av Kopervik Idrettslag den 18. Nov 2022

Fredag 04.11 ble en strålende flott dag i Kopervik Idrettslag. Da ble en ny treårig samarbeidsavtale med vår Generalsamarbeidspartner, Skudenes&Aakra Sparebank, undertegnet!

Fra venstre; Nina Høybakk (Markedssjef), Alf Inge Flokketvedt (Banksjef), Helge Morten Eikeskog (Styreleder KIL), Anders Holgersen (Daglig Leder KIL)

Som vår Generalsamarbeidspartner over flere år, har banken vært vår viktigste støttespiller i forhold til både den daglige driften og i gjennomføringen av viktige arrangementer som Gla'Gris Cup og Sålefjellsmarsj, for å nevne noen. Ikke minst har banken hatt en nøkkelrolle i våre store anleggsprosjekter i 2022. Humøret var derfor på topp da vi raskt og effektivt (som vi er godt vant med i vårt samarbeid med banken) ble enige om en ny, treårig forlengelse av vår samarbeidsavtale.

Banken er en svært viktig aktør lokalt på Karmøy, de støtter breddeidretten i stor grad og er en meget trygg og god bank for befolkningen på Haugalandet. De heier på de lokale og løfter fram lokalidretten på en strålende måte. Vi i Kopervik Idrettslag er utrolig glad for å ha Skudenes&Aakra Sparebank på vårt lag og vil samtidig benytte anledningen til å takke så mye for samarbeidet fram til nå, og i årene som kommer. 

Ikke minst må vi benytte anledningen til å takke for pengegaven vi fikk på åpningsdagen for Åsebøen Stadion. 100 000kr til nytt kunstgress på Karmøyhallen, samt 250 000kr til kunstgress og løpedekke på Åsebøen Stadion er en gave som kommer svært godt med og som viser bankens store engasjement og gavmildhet overfor lokal- og breddeidretten på Karmøy.

2023 blir et vanvittig spennende år og vi klarer knapt å vente!


 
Friidrett i Kopervik

Postet av Kopervik Idrettslag den 11. Nov 2022


FRIIDRETT I KOPERVIK!  

Liker en løp, hopp, kast/støt, spensttrening, varierte treninger og et godt miljø med jenter og gutter sammen på trening…  

Velkommen til friidretten💚 

 Vi trener inne ved Stangeland U-skole onsdager 19:00, og vil øke antall treninger når stadion er helt ferdig. 

Dette er gøy, allsidig trening og supert å kombinere sammen andre idretter i idrettslaget! Vi er en gjeng mellom 7-20 år, og har plass til mange mange flere😊

For treningstider og mer info oppdateres etterhvert  nettsider til Kopervik idrettslag.

Mvh trenerne

Sandra, Anne Sofie, Ingebjørg og Kristina

Klargjort for asfaltering

Postet av Kopervik Idrettslag den 11. Nov 2022

Vi nærmer oss nå siste innspurt i våre prosjekter for i år.

Åpning av anlegget er vel overstått, fotballsesongen er mer eller mindre over. Vi er nå i innspurten av anleggsprosjektene våre, og noe av det siste som gjenstår er asfaltering av alle de 3,5 målene som binder Åsebøen sammen. Vassbakk & Stol har de siste ukene lagt ned de siste kummene og planert område, nå venter vi bare på Velde Asfalt som skal gjøre selve asfalteringen.

I denne forbindelse vil vi benytte anledningen til å minne ALLE om at ingen må kjøre inne på området nå fram til asfaltering er gjennomført. Minner i tillegg om at Åsebøen Stadion også til vanlig skal være en helt bilfri sone. Anlegget skal være et trygt å godt område å ferdes for både store og små, så det er viktig at ALLE viser både hensyn og respekt for dette.

Kjøretøysporten er forøvrig snart tilbake på plass, denne skal på normal basis være lukket.

Klubbdag på MX Sport Kopervik

Postet av Kopervik Idrettslag den 6. Nov 2022

Tenk julepresanger allerede nå!

Det inviteres til ny klubbdag på MX Sport Kopervik.

Torsdag 10.11.2022 åpner MX Sport Kopervik igjen dørene, spesielt for våre medlemmer.

Det blir gode tilbud hele dagen, fra klokken 1000-2000.

Det blir 30% på alt av klubbutstyr, samt 20% på alle ordinære varer.

Vil du være tidlig ute med julepresangene, mangler noe til idrettssesongene eller trenger noe spesielt til andre anledninger, er dette dagen for å ta turen innom. 

Spre ordet til våre medlemmer og utøvere.

Velkommen til en sporty dag og en god handel hos MX Sport Kopervik.

Velkommen til Baneåpning!

Postet av Kopervik Idrettslag den 28. Okt 2022

Endelig er det duket for fest på Åsebøen Stadion når løpebanen skal åpnes og flomlyset tennes!

Det blir gratis inngang for alle - og det blir loddtrekning blant alle i publikum mot slutten av arrangementet.

ALLE barn inviteres til å være med Gla'Grisene og springe "åpningsrunden" med startskudd 18:15.

Etterpå blir det premier fra vår hovedsamarbeidspartner Skudenes & Aakra Sparebank, og gratis pølser til alle barn!

De voksne inviteres til å heie dem frem fra tribunen, som selvsagt fortsatt er Karmøys største utendørs sittetribune under tak.

Flomlyset tennes så 18:30 før historiens første "kveldskamp" på Åsebøen stadion, når KILane tar i mot Klepp til dyst i herrenes 4. divisjon med avspark 19:00.

Før avspark vil det bli en seanse ute på matta med vår generalsponsor Skudenes & Aakra Sparebank.

I pausen vil fotballavdelingen i Kopervik IL offisielt motta bevis på at vi er sertifisert som Kvalitesklubb av NFF Rogaland.

Bli med på å lage liv og røre på Åsebøen!


KRONOLOGISK PROGRAM:

1730 - Pressekonferanse

1815 - Åpning av løpebane med Gla'Grisene
Møt opp i god tid. Starten går ved garasjen/sprintstarten, og vi løper 500 meter så vi får langsiden med tribunen to ganger

1830 - Tenning av Flomlys

1850 - Seanse med Generalsponsor Skudenes & Aakra Sparebank

1900 - Senior Herrer v Klepp

1950 - Kvalitetsklubbsertifisering NFF Rogaland

2045 - Trekning av premier på inngangslodd
KAMPEN FOR TILVÆRELSEN

Postet av Kopervik Idrettslag den 14. Okt 2022

Det er mange som mener mye innen fotballen, men tabellen lyver som regel aldri...

Inn mot sesonginnspurten kan det allikevel være vanskelig å forholde seg til alle variablene som plutselig er i spill, og vi vil derfor forsøke å oppklare litt med denne artikkelen.

DE SOM UANSETT RYKKER NED – «IKJE NOGE Å LURA PÅ»

Før sesongen er det bestemt at to lag fra 4. divisjon i Roglanad rykker ned, med 14. plass i hver av de to avdelingene. Kopervik spiller altså i Avdeling 2, slik at 14. plass i Avdeling 1 uansett vil ta den ene plassen uavhengig av resultater, mens det i vår egen avdeling allerede er bekreftet at Lura tar 14. plassen og nedgraderes da de har trukket laget.

Øvrige nedrykk øker proporsjonalt med antall lag fra Rogaland som rykker ned fra 3. divisjon.

Med 2 runder igjen er det allerede bekreftet at FK Haugesund 2 og Åkra rykker ned, som igjen betyr at 13. plass i begge avdelinger rykker ned.

Foreløpig ligger Tasta på denne plassen med sine 9 poeng på 20 kamper. Med 4 kamper igjen kan de altså få totalt 21 poeng. Da er de «helt oppe» på 9. plass foran Klepp, KIL, Skjold og Djerv 1919 2. MEN…

SEKSPOENGER PÅ LØRDAG - VI TRENGER DEG PÅ TRIBUNEN!

Så var det dette med innbyrdes oppgjør som virkelig krydrer det som forhåpentligvis blir et nedrykksdrama vi i praksis slipper å forholde oss til så veldig mye lenger.

Neste kamp for Tasta er nemlig på Åsebøen Stadion. Avspark 15:00 på lørdag.

Enkel matte tilsier altså at hjemmeseier for KILane gir oss totalt 18 poeng. Tasta blir da stående på 9 poeng og med kun 3 kamper å gå på kan de i «beste fall» ta oss igjen på målforskjell. Den er for øvrig -1 mot -36 i vår favør etter 20 kamper, og således å regne som et «ekstra poeng».

«ØYGARDSPLASSEN» – Hvor mange Rogalandslag blir det egentlig?

Så om vi kvitterer ut Tasta så er vi sikret dårligst 12. plass og fornyet kontrakt, eller er det flere Rogalandslag som skal ned?

Slik det står per i dag så ligger Sola på 12. plass i Norsk Tipping-ligaen Avdeling 3.

Men Sola er jo fra Rogaland, så da ryker en plass til – eller?

Sola er fra Rogaland, og teknisk sett skal da ett lag til ned fra 4. divisjon, MEN…

Øygarden FK i 2. divisjon Avdeling 1 er slått konkurs i inneværende sesong, som dermed betyr at det er en «ledig plass» der. Det fører mest sannsynlig (ikke bekreftet av NFF enda) til det beste laget på 12. plass i Norsk Tipping-ligaens 6 avdelinger slipper å rykke ned.

Hvilket lag som er «best» vil da regnes ut fra poengsnitt, men ettersom alle avdelinger har like mange lag, så skal de altså spille like mange kamper, og det vil da være enklere å bare forholde seg til selve poengene.

Samtlige lag har spilt 24 av 26 kamper, og de to siste rundene spilles for øvrig likt med 14:00 nå på søndag og 13:00 neste søndag.

Per nå er stillingen da som følger:

Poeng

Lag

Avdeling

24

Sola

3

23

Mandalskameratene

4

22

Kjelsås 2

1

21

Kongsvinger

2

20

Harstad

6

19

Trygg/Lade

5


 Med full pott i sine siste 2 kamper skulle det tilsi at Sola (etter sigende) holder plassen, og 12. plass i 4. divisjon i Rogaland er sikret.

Men stillingen er selvsagt ikke verre enn at samtlige 6 lag kan ta dem igjen…

HVA OM SOLA STÅR OPP IGJEN?

Da har de 30 poeng, og kan jo teknisk sett ta igjen Djerv 1919 og Bremnes, som kan rykke ned sine 29. Som igjen kan være like mange poeng som Mandalskameratene, hvor det da gjerne avgjøres på målforskjell?

Vil det ha noen betydning for Kopervik IL?

Skulle Bremnes rykke ned fra 3. divisjon holder 12. plassen i 4. divisjon i Rogaland plassen, da Bremnes tilhører NFF Hordaland.

Skulle Djerv 1919 rykke ned fra 3. divisjon vil Djerv 1919 2 ta den tredje nedrykksplassen i 4. divisjon Avdeling 2, og vi er allikevel sikret med 12. plass.

Så her må vi altså håpe på 6 av 6 for Sola FK. For øvrig mot Lysekloster hjemme og FK Haugesund 2 borte.

MEN HVA OM SOLA ALLIKEVEL GÅR NED?

Kan det da bli som Åge Aleksandersen synger, om at sola skal skin førr oss?

Ja, men da må vi frem med kuleramma igjen.

Om Sola blir nummer 12. i sin avdeling, men IKKE har nok poeng til å ta «Øygarden-plassen», så skal det allikevel 5 lag ned fra 4. divisjon. Altså 14. plass og 13. plass fra begge avdelinger.

Og den «dårligste» 12. plassen i de to avdelingene?

Teknisk sett, ja, men dette er lokalfotball på sitt aller beste.

SOLA 2 MÅ UNNGÅ TRIPPELT NEDRYKK

Om Sola altså rykker ned fra 3. divisjon så må Sola 2 også nedgraderes fra 4. divisjon Avdeling 1.

Ligger Sola 2 på 12. plass eller høyere tar de automatisk den «femte og siste» nedrykksplassen, og vi er sikret med 12. plass i vår avdeling. MEN…

Skulle Sola 2 havne på 13. eller 14. plass i sin avdeling, så er det plutselig den dårligste 12. plassen i de to avdelingene som ryker.

Da må vi først få de harde fakta på bordet. Lura sine kamper i vår avdeling er allerede strøket, mens Sola 2 sine kamper vil fortsatt være med i selve beregningen av den såkalte poenkoeffisienten. Som altså er et poengsnitt med antall poeng delt på antall kamper.

Med 13 lag i Avdeling 2 gir seier 0,125 og uavgjort 0,042 i «poengkoeffisient».
 Med 14 lag i Avdeling 1 gir seier 0,115 og uavgjort 0,038 i «poengkoeffisient».

Lagene i Avdeling 1 har altså «2 sjanser mer» til å høyne sin med flere antall kamper, mens selve poengene er «verdt mer» i Avdeling 2.

«TILSVARENDE POENGKOEFFSIENT»

For å slippe å ta frem kalkulatoren har vi like godt laget en tabell som viser hva den tilsvarende poengkoeffisienten i Avdeling 1 betyr i reelle poeng i Avdeling 2.

Tallet under «Nøyaktig» er altså hva poengkoeffisienten i Avdeling 1 nøyaktig tilsvarer for lag i Avdeling 2. Men så er det en gang fortsatt slik at man kun kan ta «hele» poeng i norsk fotball, slik at disse må rundes opp for å «holde».

Tilsvarende Poengkoeffisient 

Avd 1

Nøyaktig

Reell

18

16,62

17

19

17,54

18

20

18,46

19

21

19,38

20

22

20,31

21

23

21,23

22

24

22,15

23

25

23,08

24

26

24,00

24

27

24,92

25

 I praksis ser man at det holder dersom 12. plassen i avdeling 1 kun har «ett poengs forsprang».

Skulle det bli 26 poeng i Avdeling 1 og 24 poeng i Avdeling 2 kan det hende vi også får stifte bekjentskap med den såkalte «målforskjellskoeffisienten», men det får vi eventuelt ta med kretskontoret om den tid skulle komme (!).

SÅ HVORDAN LIGGER DET EGENTLIG AN?

I Avdeling 1 ligger altså Egersund 2 på 13. plass med 17 poeng etter 23 av 26 kamper. De tar imot opprykksjagende Hinna (24.10), og skal innom Hana (28.10) før de får besøk av Stavanger IF i siste serierunde (04.11).

Holder de seg på 13. plass er KILane sikret med seier mot Tasta i morgen.

Sola 2 ligger på 12. plass med 18 poeng etter 23 av 26 kamper. De får besøk av Sokndal (22.10), og skal til Ålgård (28.10) før de møter tabellnabo Sunde til dyst i serieavslutningen (04.11).

Holder de seg lavest på 12. plass er KILane sikret med seier mot Tasta i morgen.

Nevnte Sunde ligger på 11. plass med 19 poeng etter 23 av 26 kamper, etter seier mot nettopp Egersund 2 i går. De møter altså nummer 3 og 2 i avdelingen i sine neste to, med Riska borte (20.10) og Eiger hjemme (28.10), før «sekspoengeren» borte mot Sola 2 i avslutningen (04.11).

Tas de igjen av Sola 2 er KILane sikret med seier mot Tasta i morgen.

I vår egen Avdeling 2 ligger KILane altså på 10. plass med 15 poeng etter 20 av 24 kamper. Tre av de fire neste er mot lagene «rundt oss», med Tasta hjemme (15.10), Skjold borte (20.10), og Klepp hjemme (28.10). Siste serierunde spilles på Varhaug mot Varhaug (04.11), som i aller høyeste grad er med i kampen om opprykk.

Vinner vi mot Tasta i morgen er vi sikret dårligst 12. plass.

Havner vi på 11. plass eller høyere er selvsagt alt dette både skrevet og lest forgjeves.

Nevnte Tasta ligger på 13. plass med 9 poeng etter 20 av 24 kamper. De skal etter besøket på «Nye» Åsebøen Stadion i morgen faktisk spille sine siste tre kamper på hjemmebane, hvor de tar imot Frøyland (19.10), serieleder Madla (28.10) og til slutt gultrøyene Nord (04.11).

Taper de mot oss i morgen kan de kun ta igjen Djerv 1919 2 og Skjold.

Djerv 1919 2 ligger på 12. plass med 13 poeng etter 20 av 24 kamper. Først skal «gulgyttane» til Norheim for å møte Nord (17.10), før de får Vardeneset på besøk (24.10). De siste to rundene er det henholdsvis Vidar 2 borte (28.10) og Vard 2 hjemme (04.11) som står på motsatt halvdel. Samtlige fire motstandere i det såkalte «ingenmannsland», foruten Vardeneset som kanskje ikke har gitt opp det teoretiske håpet om opprykk enda.

Med en differanse i målforskjell på 51 må Djerv 1919 2 i praksis ta 3 poeng mer enn KILane de siste 4 rundene for å ta oss igjen på tabellen.

Så har vi kommet til det som så kan «redde oss» i neste runde, nemlig gultrøyene fra Grinde.

Skjold ligger på 11. plass med 15 poeng etter 20 av 24 kamper. De skal allerede i kveld (14.10) på besøk til Rosseland, hvor de oransjekledde kan overta tabelltoppen. Taper de den og vi vinner mot Tasta i morgen har vi plutselig 3 poengs luke med 3 kamper igjen.

I runden etter vil det da kunne stå med 18 mot 15 i poengkolonnen fordel Kopervik IL med 3 kamper igjen. Slår vi så Skjold på bortebane har vi «plutselig» 6 poengs forsprang med 2 kamper igjen, samt rundt 30 mål bedre målforskjell.

Så møter Skjold Frøyland borte (28.10) og Madla hjemme i siste seriekamp (04.11).

KORT FORTALT?

KILane må slå Tasta på Åsebøen Stadion i morgen, og vi trenger DIN støtte fra tribunen!

Kom på kamp, sitt tørt og godt under tak på Karmøys største tribune. Det vil være speaker, grill og åpen kafé.

Og i følge ryktene en aldri så liten dans av Tore Emberland om det skulle gå veien!

Som en bonus betyr også fornyet kontrakt i 4. divisjon at vårt suverene rekruttlag (16 seire av 16 mulige så langt) også får rykke opp til 5. divisjon!!
Gutter 19 Elite v Ålgård 3-0

Postet av Kopervik Idrettslag den 3. Okt 2022

Juniorene fortsetter fremgangen, og overbeviser med 3-0 hjemme på Åsebøen Stadion.

Kopervik 1 v Ålgard 3-0 (2-0)
Åsebøen Stadion - 02.10.22
Gutter 19 - 1. divisjon
Tilskuere: Ja, under tak.

1-0 Mohammed Nur Khaild (7')
2-0 Elias Gaupås (17')
3-0 Elias Gaupås (55')

Laget vartet opp med flere meget gode angrep iløpet av kampen. 1-0 kom ved at Markus Nes bryter på midten, tar ballen med seg forbi en Ålgårdspiller og slipper perfekt ut til høyrekant Mohammed Nur Khalid som er på løp gjennom. 

Alene med keeper gjør han ingen feil og setter ballen mellom beina på keeper. 

2-0 kommer 5 minutter etterpå der balleleganten Martin Truong fosser forbi et par spillere på midten og slår en stikker til spiss Morten Eide, som løper gjennom og ned mot dødlinjen. Angriperen slår ballen knallhardt inn langs bakken på bakre der lynvingen Elias Gaupås har løpt seg fri og får sklidd ballen inn i mål. Et Meget bra angrep. 

Det var meget bra første 25 minutter og resten av omgangen hadde laget full kontroll, men begynte å gjøre ting litt vanskelig så det var lite som fungerte framover inn mot hvilen. 

I pausen ble vi enige om å være litt mer tålmodige i frispillingen slik at vi fikk flyttet Ålgårdspillerne ut av posisjon. Dette fungerte perfekt og vi hadde vel ballen i 70% av omgangen. 

Ålgård hadde kun én sjanse, men det var til gjengjeld en trippelsjanse som var utrolig at ikke gikk i mål. I stor grad takket være den meget konsentrerte Jonas "Blekkspruten" Odland Danielsen helt bakerst.

Offensivt skapte KIL mer og mer utover kampen og høyrebacken til Ålgård har nok mareritt om Elias etter denne kampen. Det var rett og slett lekestue ute på kanten. 

3-0 kom også av at Elias raider opp nok en gang på kanten og legger inn. Der er en Ålgårdspiller uheldig å sleiver ballen i eget nett, men vi krediterer scoringen til Elias Gaupås.

KIL hadde muligheter til å skåre både 4, 5 og 6 mål idag, men 3-0 er en solid seier. 

Verdt å merke seg at Sindre Benestvedt (15 år) spilte nesten hele kampen på midtbanen. Ilias Lazare (14 år!) fikk 20 minutter som debutant idag. Begge gjorde sine saker meget bra. Kjekt å se det vokser i de yngre rekker.

Neste kamp er borte mot Hinna 2 søndag 9. oktober, mens de er i aksjon på Åsebøen igjen søndag 16. oktober med hjemmekamp mot Bogafjell. Begge viktige kamper mot våre tabellnaboer.
"Prøvehelg" på "Nye" Åsebøen Stadion

Postet av Kopervik Idrettslag den 1. Okt 2022

Kunstgressdekket er spilleklart, så vi kjører i gang med en 'trippel førpremiere' på Himabøen i helga! 

Lørdag 1. oktober:

15:00 - Senior Herrer v Frøyland

Søndag 2.. oktober:

14:00 - Senior Damer v Sandnes Ulf

16:00 - Gutter 19 Elite v Ålgård

Det blir åpen kafé og fyr i grillen!

Vi ber om forståelse for at det fortsatt er en del arbeid som gjenstår på og rundt anlegget, men ønsker alle velkommen på kamp! 🙌

Heia KIL!! 💚🤍 #ViGlederOssTilFortsettelsen

📸: Vassbakk & Stol
Nye milepæler nådd

Postet av Kopervik Idrettslag den 30. Sep 2022

Nå går det unna på Nye Åsebøen Stadion!

Etter at Karmøyhallen Kunstgress ble ferdigstilt og tatt i bruk for noen uker siden, er det nå på Åsebøen fokuset har vært.

Alt er ikke ferdig enda, men i helgen spilles det seriekamper på stadion for å få testet ut matta.

I tillegg vokser støttemuren stadig og i høyt tempo. Denne uken nådde vi en ny milepæl, og vi har nå solgt over 100 mursteiner, som allerede er blitt skrudd opp!

Dette har gått fort og utseendet er lekkert. Vi er imponerte over hvor mange som har ønsket å støtte idrettslaget og prosjektene fram mot jubileet, og har tro på at vi kan få enda flere med på laget og opp på veggen.

Om DU og ønsker å få en murstein på vår støttevegg (som forøvrig har plass til MANGE flere), er framgangsmåten enkel!

Du kan enten scanne QR-koden nederst i denne saken og betale via vipps der, du kan søke opp KIL i 100 i Vipps-appen med vippsnr 102953, ELLER du kan kontakte Daglig Leder og få oppgitt kontonr. Inngangsprisen for en murstein er kr 499,-.

Kopervik - KIL i 100. Vippskode 102953


Sola skinner på Åsebøen om dagen, og vi ønsker velkommen til de første kampene på Åsebøen Stadion i helgen, første mulighet, lørdag klokken 1500, der Senior Herrene tar imot Frøyland!
Koordinering mellom fotball og håndball

Postet av Kopervik Idrettslag den 9. Sep 2022

Til alle våre medlemmer! Vi er i gang med samordning av treningstider for fotball og håndball. Vi har en felles målsetting om å få til treningstider som gir våre medlemmer mulighet for å drive med flere aktiviteter innad i KIL.

I år har vi en ekstra utfordring, i og med at fotballen enda ikke har fått overlevert de «nye» banene ved Karmøyhallen og på Åsebøen. Fotball får dermed ikke satt opp kampdatoer og deretter treningstider.

 Vi ber derfor om litt ekstra tålmodighet i 3-4 uker. Det betyr at alle våre trenere og lagledere må vise ekstra fleksibilitet og forståelse for spillerne, i denne perioden. 

Fotball og håndballavdelingene, vil fortsette å utvikle samarbeidet for å finne gode løsninger innad i KIL, slik at vi kan beholde flest mulig, lengst mulig.

Oppstart Allidrett 2022-23

Postet av Kopervik Idrettslag den 5. Sep 2022

Denne uka starter endelig Allidretten opp igjen, og nærmere 300 (!) barn i alderen 3-7 år skal i aksjon!

Nytt av året er at vi samler all innendørs aktivitet på Stangeland Ungdomsskole, slik at også de aller minste på Gymlek får følelsen av å være med i, og en del av, KIL.


Øktene utendørs blir naturligvis i Allidrettsparken med "nyoppusset" utstyrsbod, samt på det flunkende nye friidrettsanlegget på Åsebøen Stadion når det er på plass.


Også en oppgradering fra sist er at vi i helga fikk en hel haug med ivrige trenere gjennom kurset Barneidrettstreneren i samarbeid med Rogaland Idrettskrets.


ØNSKER DITT BARN Å VÆRE MED PÅ ALLIDRETT?

Da kan du møte opp på Stangeland Ungdomsskole på treningstidspunktet som passer for ditt barn, og la det prøve noen treninger før du melder barnet inn

For full oversikt over ditt barns treningstider og andre aktiviteter i KIL Allidrett anbefales det å laste ned appen Spond og legge dere til med riktig gruppekode - så vil lagleder ta kontakt for nærmere informasjon:

Jenter 2015 - KYOJB

Gutter 2015 - AFMNT

Allidrett 2016 - URGBG

Allidrett 2017 - ZGDFQ

Gymlek 2018+2019 - REJQB

Velkommen til Gla'Gris Cup 2022

Postet av Kopervik Idrettslag den 26. Aug 2022

Vi har gleden av å ønske velkommen til GLA'GRIS CUP 2022 på Åsebøen! 
 
I samarbeid med Skudenes & Aakra Sparebank kan vi endelig ønske velkommen til den tradisjonsrike fotballfesten igjen!


Første avspark nærmer seg med stormskritt, og det skal avvikles 197 kamper mellom 128 lag, og deles ut rundt 1200 pokaler!
REGISTRERING AV LAG vil skje i sekretariatet som vil være plassert i "Gollebua" mellom tribunen og klubbhuset. Lagleder registrerer laget SENEST 15 minutter før første kamp.
KAMPOPPSETT er publisert i Profixio App og på nett. Det kan også finnes her: https://www.profixio.com/app/gla-gris-cup-2022/categories
Vi hadde ønsket å invitere dere til vårt flunkende nye Åsebøen Stadion, men her har prosjektet havnet noe bak skjema, og selve kunstgresset er ikke klart.Entreprenør Vassbakk & Stol som har stått for grunnarbeider har ryddet området CUPKLART til helga, og vi vil ivareta sikkerheten ytterligere med gjerder og øvrige tiltak der dette er nødvendig. Det vil IKKE være mulig å gå inne på løpebanen eller tribunen, og ber om at dette respekteres.
Vi har allikevel banekapasiteten samlet på ett sted, med ÅSEBØEN MINIGRESS (ved klubbhuset), ÅSEBØEN KUNSTGRESS og ALLIDRETTSPARKEN (ved Stangeland Ungdomsskole - brukes kun lørdag). 
Disse vil være godt merket, med BANEKART hengende rundt på anlegget, utlevert til lagledere samt publisert på vår nettside kopervikidrettslag.no i løpet av kort tid.
LURER DERE PÅ NOE underveis har vi KAMPVERTER ute ved banene som kan hjelpe med det meste, samt massevis av dugnadere med GlaGris-skjorter som også vil være behjelpelige!Det blir KIOSK, GRILL OG KAFÉ i forbindelse med banene, og alt vil være i gangavstand. 
TOALETTFASILITETER vil være i tribunebygget samt ved kaféen i klubbhuset.
PARKERING vil i hovedsak foregå ved Stangeland Ungdomsskole og Åsebøen Stadion, men også ved Røde Kors, Gravlunden og Åsebøen FUS Barnehage. Det vil være godt synlige parkeringsvakter ute i feltet fra tidlig av både lørdag og søndag. Vi ber om at man respekterer kundeparkeringen til KIWI i åpningstiden lørdag, og IKKE parkerer der om man skal på cup.

Vi henstiller også alle som har mulighet fra Kopervik Idrettslag om å ta beina eller sykkelen fatt, slik at vi har god kapasitet til våre gjestende lag!


Vi oppfordrer selvsagt til FAIR PLAY, og ber om at våre KLUBBDOMMERE møtes med gjensidig respekt.PREMIEUTDELING vil foregå utenfor klubbhuset, og lagleder vil få praktisk informasjon om dette ved registrering.
NÅ GLEDER VI OSS TIL IDRETTSGLEDE OG FOTBALLFEST PÅ ÅSEBØEN!

Gla'Grisene kommer på årets fotballfest på Åsebøen! Kommer du?Vi nærmer oss oppløpssiden

Postet av Kopervik Idrettslag den 22. Aug 2022

Det har vært 5 travle måneder siden vi startet på prosjektene i April. Det meste har gått etter plan og vært i rute, men dessverre ikke alt.

Vi hadde et håp og en tro på at spilleflaten på Nye Åsebøen Stadion skulle bli klart til Gla'Gris Cup 27. og 28. August, det gikk bare nesten. Banemannskapet som skal legge kunstgress kommer riktignok (endelig) denne uken, men det er enda uavklart hvilken dag, da de har hatt store forsinkelser på et prosjekt i Stavanger.

Samtidig har mannskapet som legger og maler løpedekket, ventet på nok oppholdsvær til å kunne fullføre sin malejobb. I helgen fikk de heldigvis fullført første strøk. Den ekstra gode nyheten er at idag, mandag, ser forholdene ut til å være gode nok, til at siste strøk og finish, kan fullføres.

Det er nå fryktelig viktig at dekket får stå urørt og uten at publikum tråkker på det, i minst et døgn. Dette for at toppstrøket skal få tilstrekkelig tid til å tørke og herde. Husk, sperrebånd og gjerder foran inngangsparti, betyr at området er stengt for ferdsel:-)

Så krysser vi fingrene for at leggere av kunstgress kommer igang snarest mulig. Det legges på Karmøyhallen først for å ivareta tørke-/herdetid på Åsebøen Stadion, fra oppstart beregnes 8-10 dager før dekket er ferdig lagt. Vi krysser fingrene for oppstart raskest mulig, for å forhindre ytterliggere dager eller uker med presset banekapasitet. Det er krevende i øyeblikket og i oppstartsfasen av høstsesongen, men prosjektgruppen presser leverandør for å få framdrift på leggingen.
Gla'Gris Cup 2022

Postet av Kopervik Idrettslag den 21. Jun 2022

I samarbeid med Skudenes & Aakra Sparebank kan vi endelig invitere til den tradisjonsrike Gla'Gris Cup igjen!
Barnefotballturneringen avholdes lørdag 27. og søndag 28. august på flunkende nytt anlegg på Åsebøen!

Gla'Grisene kommer på årets fotballfest på Åsebøen! Kommer du?Valgkomiteen Kopervik Idrettslag

Postet av Kopervik Idrettslag den 17. Jun 2022

På Årsmøtet avholdt 14.03.22 ble det valgt inn en helt ny valgkomitè som har som hovedoppgave å bidra til at avdelingene og Styret er satt opp med det personellet som trengs, for å sikre god og forutsigbar drift av klubben. Under følger en kort presentasjon av "De tre Musketerer"

Tommy Bygnes (34 år)

Tommy er allerede godt kjent og har vært involvert i Kopervik Idrettslag over flere år og i flere funksjoner. Bor i Kopervik, jobber på Hydro og har hatt verv som styremedlem og kasserer i fotballavdelingen tidligere. Har og vært styreleder senior herrer, styreleder senior fotball, fast møtende varamedlem i AU og styremedlem i AU tidligere. Med andre ord en mann som kjenner KIL ut og inn og som vil bli en viktig bidragsyter i å få inn rette personer på de rette plassene.

Johan Kallekott (34 år)

Johan er og en ekte Koperviking, men har bodd på Håvik de siste årene. Er Styrmann av yrke, men har og jobbet x antall år på Shell i Finasvingen. Johan står i mål for Kopervik sitt Old Boys lag og har vært keeper for KIL i flere forskjellige årganger og perioder, I 2011 ble han kåret til årets keeper i 7. Divisjon (sannsynligvis) av en uavhengig komitè. Vi er glade for å ha Johan med på laget.

Kristian Kolstø (34 år)

Kristian er en ordentlig energibunt med mange talenter. I likhet med Johan er også Kristian styrmann, i tillegg til å være gårdsbruker, en strålende festarrangør og en dyktig hobbyfotograf. Født og oppvokst på Håvik og spiller fotball på Kopervik Idrettslag sitt Old Boyslag. Kristian er utadvendt og nøler ikke med å plukke opp telefonen og henvende seg til personer han kjenner, eller ikke kjenner, for å få dem med på lag. Med Kristian, har vi en komplett valgkomitè med personer som utfyller hverandre og som vil kunne gjøre en strålende jobb for klubben vår.


Valgkomiteen har allerede begynt jobben med å kartlegge og finne personell som kan være med å bidra til driften i Kopervik Idrettslag.

Vi har i inneværende år en del roller og posisjoner som vi ønsker å fylle. Dette gjelder i både forskjellige verv, men og i diverse utvalg og komiteer.

Følgende verv jobbes nå med å besettes:

1. Nestleder i Fotballstyret

2. Representant for Ungdomsavdelingen i fotball

3. Representant for Barneavdelingen i fotball

4. Vara i Styret for Kopervik Idrettslag


I tillegg ønsker vi flere personer inn i følgende komiteer og utvalg:

1. Komiteen for Kvalitetsklubb/Kvalitetsklubbansvarlig

2. Gla'Gris Cup-komiteen

3. Dommeransvarlig i fotball/Klubbdommeransvarlig

4. Vi trenger flere folk som ønsker å bidra rundt barne- og ungdomsfotballen i klubben.


Dersom noen av disse rollene vekker interesse hos DEG, eller at du har lyst å være med å bidra til at Kopervik Idrettslag kan opprettholde et godt og variert aktivitetstilbud, setter vi pris på at du tar kontakt med Valgkomiteen eller Daglig Leder på 

valgkomite@kopervikidrettslag.no eller

dagligleder@kopervikidrettslag.no 


Medlemskontigent 2022

Postet av Kopervik Idrettslag den 13. Mai 2022

Kjære alle medlemmer av Kopervik Idrettslag

Medlemskontigenter for 2022 sendes ut idag. Den kommer fortrinnsvis på SMS og/eller epost, og kan betales i både i bank, nettbank eller via Vipps. Den er individuell per medlem og med egen kid-kode per faktura.

Medlemskontigent er en viktig inntektskilde for alle lag og foreninger. For å være et registrert og godkjent medlem av et lag eller en forening, er betalt kontigent en forutsetning. 

Kopervik Idrettslag kan skilte med en av de rimeligste kontigentene, sammenlignet med andre idrettslag i distriktet. Den brukes til å ivareta drift og administrasjon av klubben, opprettholdelse av et godt tilbud for alle og et høyest mulig aktivitetsnivå. 

I disse spennende tider vil den og være med å bidra til at vi kan tilby våre medlemmer og gjester et toppmoderne og velutstyrt anlegg innenfor alle våre idretter og aktiviteter.

Dersom noen har spørsmål i forhold til sin kontigent, ikke har mottatt, ikke lenger er medlem av idrettslaget, ønsker å bli medlem eller rett og slett bare ønsker å støtte via et støttemedlemsskap, vennligst ta kontakt med Daglig Leder på dagligleder@kopervikidrettslag.no.

Ber og om at alle som mottar mail/sms fra Norges Idrettsforbund (NIF) med forespørsel om å validere sitt medlemsskap i Kopervik Idrettslag, gjør dette. Dette for at man skal få knyttet medlemsskap til virkelige personer. Det gjøres en gang per medlemsskap, per forening. Vi har godt over 1500 medlemmer i klubben, og over 1300 har validert seg. Det er kjempebra, flott hvis vi klarer å få med resten og. 

Ta kontakt også ved spørsmål rundt dette:-)


Styret i Kopervik Idrettslag og Daglig Leder
17. Mai i Kopervik

Postet av Kopervik Idrettslag den 12. Mai 2022

17. Mai nærmer seg med stormskritt og ENDELIG skal vi få feire Grunnlovsdagen som normalt igjen. Vi i Kopervik Idrettslag vil oppfordre alle, store og små, unge og gamle, til å delta på feiringen - og om ønskelig, være med å gå i Folketoget.

Program for dagen:

0700 - Salutt

0730 - Morgenprosesjonen

0800 - Flaggheising på Festplassen

0815 - Minnehøytidelighet v/Krigsminnesmerket

1000 - Barnetog fra Kopervik Kulturhus

1100 - Familiegudstjeneste i Kopervik (Kopervik Kirke)

11.30 - Sang på Kopervik Bu- og Behandlingshjem (Kopervik Korforening)

1200 - Åpen kafè i Kopervik Kirke

1200 - Arrangement for store og små (Eide Skole, Stokkastrand Skole og Kopervik Skole)

1530 - Folke- og Russetog (Fra Stangelandsvågen - opp til Rådhuset, forbi kirken i Statrådvinjesgate og ned til Hovedgaten og inn i parken via Stangelandsgata og Torfæusgata.

1600 - Arrangement i parken


Vel møtt og riktig god feiring:-D
Arbeidet skrider fram

Postet av Kopervik Idrettslag den 22. Apr 2022

Påsken er overstått og grunnarbeidene på Åsebøen er godt i gang og skrider framover.

Snart 3 uker inn i prosjektene har aktivitetsnivået tatt seg opp på Åsebøen. Huller til mastefundamenter er gravt opp, og her fikk vi den første overraskelsen. I 5 av 6 fundamenthuller møtte V&S på fjell, frykten for forlenget tidsbruk pga meisling, økte kostnader etc dukket umiddelbart opp. Heldigvis gikk frykten fort over i lettelse, masteleverandør kunne selvsagt levere fjellfundamenter istedet, noe de mente kanskje til og med var bedre, vi krysser fingrene for det:-) Vassbakk og Stol har allerede begynt å merke opp plassering av fundamentene.

Videre har man gravt ut området der såle og ringmur til lagerbygg skal stå, og entrepenør har begynt å kjøre bort overskuddsmasse. 

Før helgen ble og første lasset med forskalingskassetter levert. Disse skal brukes når ringmur/støttemur rundt løpebanen skal etableres. Utgravingen til muren begynner etter planen allerede i neste uke. Foreløpig ser framdriftsplanen både solid og overkommelig ut, vi gleder oss til en ny og aktiv uke med stadig flere folk og kjøretøy på anlegget.

Med ønsker om en riktig god helg, både sportslig og værmessig:-)

Grunnarbeidene er igang

Postet av Kopervik Idrettslag den 5. Apr 2022

Tirsdag 05.04.2022, en merkedag i historien for Kopervik Idrettslag.

Tirsdag formiddag rullet den første anleggsmaskinen inn på Åsebøen Stadion og første "grafsetak" ble tatt. Åsebøen Stadion er nå offisielt etablert som et anleggsområde, noe den også vil være til en gang uti August. 

Vi går særdeles spennende tider i møte, men må og være oppmerksomme på at det gir en del begrensninger i bevegelsesfriheten. Stadionområdet, Gamle Klubbhus og parkeringsplassen i nord, vil bli særlig trafikkert av anleggstrafikk og personell fra entrepenør. All parkering og ferdsel inne på selve stadionområdet, må nå unngås. Sykkel- og gangsti på utsiden av stadiongjerdene, mot hovedvei, anbefales brukt til normal ferdsel.

Parkering for brukere av Åsebøen Kunstgress blir primært ved Stangeland Ungdomsskole.

Det vil fra sesongsstart fotball fortsatt være høy aktivitet på minigresset. Denne aktiviteten vil normalt foregå utenom driftstid for anleggsarbeider, men det bes om at alle klubbens medlemmer og klubbens gjester, utviser aktsomhet og forsiktighet. For brukere av minigresset, kan fortsatt parkeringsplassen i nord, benyttes.Her tas første "grafsetak", som markerte startskuddet for våre anleggsprosjekter på Åsebøen Stadion. En

merkedag i Kopervik Idrettslag sin historie.


For alle brukere, både Kopervik IL sine medlemmer og lag, samt gjestende lag av Åsebøen Kunstgress, er det fra nå av ønskelig og sterkt anmodet om at parkeringsplass ved Stangeland Ungdomsskole benyttes. Dette er viktig av HMS/sikkerhetshensyn, men og i forhold til den begrensede kapasiteten vi nå vil ha i vårsesongen.

Vi takker alle våre medlemmer og gjester for forståelse og utvisning av aktsomhet i og i nærheten av anleggsområdet.

De markerte områdene ved Stangeland Ungdomsskole er nå primærparkeringsplass for brukere av Åsebøen Kunstgress, samt Idrettsparken (den grønne gressletta nederst og midt i bildet).
Nå smeller det!

Postet av Kopervik Idrettslag den 25. Mar 2022

Startskuddet for prosjektene våre nærmer seg.

Alle kontrakter er nå underskrevet og det er bare et tidsspørsmål før første spadetak

tas på Åsebøen stadion. En anleggsutbygging som må kunne sees på som den største utbyggingen for fotball og friidrett i nordfylket - noen gang.

Ansvarlig for grunnarbeidene blir Vassbakk & Stol. Vi forskutterer ikke en spesifikk oppstartsdato enda, men rundt månedsskiftet virker å være innen rekkevidde, umiddelbart etter at kommunen har gitt klarsignal.

Vi starter med bygging av følgende;

-Ny kunstgressbane Åsebøen Stadion

-Nytt friidrettssanlegg, med løpedekke (i KIL sine farger)

-Flomlys fotball

-Flomlys friidrett

-Lyshare

-Lagerbygg (kan bli forskjøvet noe, men såle og ringmur settes opp umiddelbart)

-Aktivitetspark/Tuftepark (I KIL sine farger)

-Støttemur og nytt gjerde ved Åsebøen Kunstgress

-Nytt kunstgressdekke på Karmøyhallen (rehabilitering/oppgradering)

KIL har som ønske og som målsetning å være en foregangsklubb når det kommer til miljøtiltak. Vi har derfor valgt å gjøre en ekstra investering for å få miljøvennlig innfyll/granulat på våre nye kunstgressbaner.

Total investering er på hele 27 millioner kroner.


FØLG MED! Vi ønsker å holde alle våre medlemmer, patrioter og støttespillere oppdaterte på framdriften i prosjektene. Vi kommer derfor til å legge ut oppdateringer med jevne mellomrom.

Sålefjellsmarsjen 2022

Postet av Kopervik Idrettslag den 8. Mar 2022

Den 41. Sålefjellsmarsjen blir arrangert søndag 3. april 2022.

Dette blir den første ordinære Sålefjellsmarsjen siden 2019. Start og påmelding på det gamle klubbhuset på Åsebøen mellom kl 09:00 og 12:00. Registrering for fullført marsj samme sted innen kl 16:00.
 Startkontingent kr 100 for voksne og kr 20 for barn (til og med ungdomsskolealder).
 Sålefjellspins for 1. gang deltagelse, bronse, sølv og gull plakett for 3., 5. og 10. gangs deltagelse, vase for 20 ganger, diplom for 30 ganger og trykk av Roald Tellnes for 40 ganger.


 Det blir også salg av årets turorientering.
 Velkommen til en flott tur i marka vår!
Dommer Kurs

Postet av Kopervik Idrettslag den 7. Mar 2022


Vi gjør et nytt forsøk og inviterer herved til

Dommer kurs : 30 Mars kl 17:00

17:00 til 19:00 3er, 5er og 7er barnefotball.

1900 til 2000  9er fra 1900 til 2000. 

Klubbdommer kan ikke være yngre enn 13 år (2009 modeller).

Husk at dem skal være dommer i 9er må ha dømt en sesong som klubbdommer, dvs at de må være fra 14 år og eldre.

Dette kurs er obligatorisk for alle våre 13 åringer, samt de 14 åringer som ikke fikk tatt dette i fjor. Kurs er obligatorisk i klubben for alle våre 13 åringer.

 


Det nye for året er at dette skal tas digitalt og betyr at alle deltakere må ha med egen PC/tablet. De fleste har vel egen tablet som brukes på skolen, og de må bruke sin ID fra idrettsregistrering for å komme inn på kurset. 

 Gå ned til Nyttige linker fra denne lenken og da ser du en lenke til Klubbdommerkurset. NFF ønsker at vi skal ta dette digitalt og man må logge seg på med egen bruker for idretten. Alle ungdommer som spiller fotball skal være registrert i dette systemet. Fint om alle tester pålogging før kurset slik at vi slipper å bruke tid på det.

 

https://www.fotball.no/dommer/dommerinstruksjon/

Grasrottrener kurs 2022 DEL 1 & 2

Postet av Kopervik Idrettslag den 7. Mar 2022

Da har vi fått gjennomført grasrottrenerkurs del 1 & 2 i helga etter at snø har hindret oss i å fullføre som planlagt, bra gjennomført.

Innkalling Årsmøte

Postet av Kopervik Idrettslag den 3. Mar 2022

Innkalling

Årsmøtet vil avholdes i det nye klubbhuset klokken 19.00, mandag 14.mars.

Årsmøtet er klubbens øverste organ og vi håper på godt oppmøte fra klubbens medlemmer. Vi kommer med mer info om saker til årsmøtet på blant annet ledermøte.

For å ha stemmerett må man minst fylle 15 år i 2021, og hatt gyldig medlemskap i minst 1 måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene, jf. NIFs lov § 2-5. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt, jf. NIFs lov § 2-9.  Yngre medlemmer har møte- og forslagsrett.

Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag skal være tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøtet, fra mandag 07.03.2022

Dersom noen ikke har anledning til å møte fysisk, men likevel ønsker å overvære årsmøtet, setter vi opp en teamsoverføring for dem det gjelder. Interessenter bes da sende en påmelding fra ønsket e-post adresse til dagligleder@kopervikidrettslag.no 

Velkommen til årsmøte

Årsmøte 2022

Postet av Kopervik Idrettslag den 1. Feb 2022


Sett av datoen!

Årsmøte 2022 avholdes på Åsebøen Stadion

Mandag 14.03., klokken 1900.

Formell invitasjon kommer, men datoen kan allerede nå legges inn i kalenderen.

Vel møtt!
Oppstart aktivitet

Postet av Kopervik Idrettslag den 4. Jan 2022

Godt nyttår og oppstart i aktiviteter.

Som antydet i innlegg før Jul, ville vi ta en ny vurdering angående trening og aktivitet mandag 3. Januar.

Idrettslaget ønsker å legge seg på samme linje som andre klubber i kommunen og retter seg etter de kommunale retningslinjene, samt retningslinjer gitt av de enkelte særforbund. Se linker lenger ned. Inntil videre er det unge voksne, voksne og innendørsidretter som blir tyngst belagt med restriksjoner, men trening er inntil videre både mulig og lov å gjennomføre med gitte tilpasninger.

På generelt nivå er garderobebruk ikke ønskelig og det oppfordres til å trene ute i så stor grad som mulig.

Nasjonale koronatiltak iverksettes - Karmøy kommune (karmoy.kommune.no) 

Oppdatert koronainfo | handball.no 

Dette betyr koronarestriksjonene for din fotballaktivitet - Norges Fotballforbund 

Vi gjør oppmerksom på at det skjer endringer fortløpende og at det legges ut oppdateringer med jevne/ujevne mellomrom. Ved spørsmål eller uklarheter ber vi om at hver enkelt avdeling bidrar til å oppklare disse, henvendelser bes derfor primært å bli sendt til aktuell avdeling.

Til slutt vil vi be alle om å vise hensyn, bruke sunn fornuft, overholde gitte retningslinjer, samt bidra til så god og så mye aktivitet som mulig.  Lykke til og stå på!:-)