Påskenyheter - Ny samarbeidspartner har signert!

Postet av Kopervik Idrettslag den 29. Mar 2024


Hvilken bedre måte å innlede påskehelgen på, enn å presentere en ny samarbeidspartner?

Det er en stor glede å kunne presentere Bygger'n Karmøy som ny samarbeidspartner på en meget spennende og gunstig avtale!

Bygger'n Karmøy, med tilhold på Bygnes har lenge vært en bedrift med lokal profil og tilhørighet som vi har hatt på blokka og hatt lyst til å innlede et samarbeid med, og nå er det endelig på plass:-)

Bygger'n Karmøy, som er Miljøfyrtårn sertifisert, her representert ved Daglig Leder og Proffselger Knut Simonsen (t.v.) og Daglig Leder i Kopervik Idrettslag, Anders Holgersen.


Avtalen vår med Bygger'n er av det spennende slaget for både idrettslaget, våre medlemmer og til og med familie av medlemmer. Kopervik Idrettslag har fått en egen medlemskonto som alle våre medlemmer kan benytte, det samme kan familie og venner av medlemmer gjøre. Ved å handle via denne kontoen, vil man få samme priser som de større selvbyggerkundene får, på toppen av det hele vil Kopervik Idrettslag få en kick-back på 2,5% av alt som blir handlet via denne kontoen ila året. Stor fordel for alle parter med andre ord, bare husk å få satt varene på medlemskonto når man handler:-)

Som ikke det var nok, Bygger'n Karmøy ønsker å tilby våre medlemmer å melde seg inn i Bygger'n Klubben hvor man kan få tilsendt tilbud på sesongvarer, skal man til med større prosjekter kan man opprette Bygger*n Kundekonto med de fordeler og priser som hører med. Skal man sette i gang større og mer kompliserte prosjekter kan Bygger'n tilby en kontaktperson til å rådgi og veilede gjennom hele prosessen.

Vi håper og tror at dette vil være et fruktbart og godt samarbeid for alle parter og at mange tar turen innom Bygger'n Karmøy, på Bygnes, dersom man skal til med større eller mindre prosjekter.


God påske ønskes til alle våre medlemmer fra Kopervik Idrettslag og Bygger'n Karmøy!




Dommerkurs 2024

Postet av Kopervik Idrettslag den 22. Mar 2024


Vi gjennomfører nytt dommerkurs for våre ungdommer i 2011-kullet.

Datoen som er satt er torsdag 04.04.2024 - klokken 1700.

Kurset vil foregå i Storsalen på tribunebygget.

17:00 til ca 1845 3er, 5er og 7er barnefotball.

ca 1845 til 2000  9er (forutsatt at det er nok påmeldte) 

Klubbdommer kan ikke være yngre enn 13 år (2011 modeller).

Husk at dem som skal være dommer i 9er må ha dømt en sesong som klubbdommer, dvs at de må være fra 14 år og eldre.

Nytt av året er at kurset ikke er obligatorisk for alle i kullet. Vi har maks 25 plasser på dette kurset og støtteapparatet for henholdsvis J2011 og G2011 melder inn sine interessenter lagsvis. Ved veldig mange interessenter, vil vi forsøke å sette opp et ekstra kurs i løpet av April måned.

Det forventes at hvert av lagene stiller med en ansvarlig voksen på kurset, for å bistå med registreringsskjema og bidra til ro og orden underveis i kurset:-)

Også i år må kursdeltakerne gjøre litt forarbeid, gjennom e-læringskurs som må være gjennomført på forhånd, i tillegg må alle deltakere ha med egen PC/tablet. De fleste har i de fleste tilfeller egen tablet som brukes på skolen, og de må bruke sin ID fra idrettsregistrering for å komme inn på kurset. Veiledning til å lage bruker på minidrett/idrettsregistrering og til e-læringskurs finnes i linkene nederst i saken.

Gå ned til Nyttige linker fra denne lenken og da ser du en lenke til Klubbdommerkurset. NFF ønsker at vi skal ta dette digitalt og man må logge seg på med egen bruker for idretten. Alle ungdommer som spiller fotball skal være registrert i dette systemet. Fint om alle tester pålogging før kurset slik at vi slipper å bruke tid på det.

Dommerinstruksjon - Norges Fotballforbund

https://www.idrettsforbundet.no/digital/minidrett/brukerveiledning/

For deltakere på 9er kurs, gjøres påmelding til dagligleder@kopervikidrettslag.no, innen

tirsdag 02.04.2024, klokken 1200.

Vel møtt og lykke til:-)




Sålefjellsmarsjen 2024

Postet av Kopervik Idrettslag den 15. Mar 2024


Den tradisjonsrike, årlige Sålefjellsmarsjen nærmer seg med stormskritt.

Orienteringsgruppa i KIL arrangerer Sålefjellsmarsjen søndag 17. mars med start og registrering på Åsebøen Gamle Klubbhus mellom kl 09:00 og 12:00. Målgang samme sted innen kl 16:00.

Marsjen arrangeres for 43. gang og går fra Åsebøen til Søre Sålefjell og tilbake.

Startkontingent er kr 100 for voksne og 20 for barn. Premiering er Sålefjellspinsen for 1. gangs deltakelse, plakett for 3., 5. og 10. gangs deltakelse, vase for 20 ganger, innrammet diplom for 30 ganger og trykk av Roald Tellnes for 40 ganger.

Ta med familie og venner og bli med  på en flott friluftstur i fint terreng for store og små:-)

Vel møtt!




Nytt år og vi gjør klar for ny klubbdag på MX Sport Kopervik

Postet av Kopervik Idrettslag den 12. Mar 2024


Fotballsesongen 2024 nærmer seg med stormskritt, håndballsesongen ruller for fullt, det nærmer seg påske og turneringer kommer på løpende bånd på de fleste arenaer. Som vanlig er MX Sport Kopervik klar med åpne dører for at vi skal få komplettert utstyret vårt og være klar til treninger, kamper og turneringer. Nytt av året er at vi i samarbeid med Umbro har satt sammen en startutstyrspakke for våre unge håpefulle. Dette er et prøveprosjekt som vi håper faller i smak:-)

Onsdag 20.03 åpner MX Sport Kopervik dørene for våre medlemmer igjen.

Det blir som vanlig gode tilbud hele dagen, fra klokken 1000-1900.

Det blir 30% på alt av klubbutstyr, samt 20% på alle ordinære varer. Se og vedlagt klubbkolleksjon, medlemspris oppgitt er med 20% rabatt, prisene på klubbdag er altså 30% av veiledende pris. Legg som sagt merke til siste tilskudd i klubbkolleksjonen, en oppstartspakke for våre unge og lovende, til spesialpris!

Mangler du noe utstyr er klubbdagen en god dag å stikke innom MX Sport Kopervik.

Spre ordet til våre medlemmer og utøvere.

Velkommen til en sporty dag og en god handel hos MX Sport Kopervik.