Siste delprosjekt på Åsebøen Stadion er nå ferdigstilt

Postet av Kopervik Idrettslag den 23. Nov 2023

Oppføringen av lagerbygget hadde ikke vært mulig uten solide bidrag fra Hereid Hus (design, bygging OG gode økonomiske rammer) og Th. Kolbeinsen (elektrisk). Her representert ved Aleksander Kvinnesland (fra venstre og fra Th. Kolbeinsen), Helge Morten Eikeskog (Styreleder KIL) og Morten Helvik (til høyre og fra Hereid Hus).

 

De fleste har nok allerede sett og latt seg begeistre av vårt nye lagerbygg med tilknyttede innbytterboder på Åsebøen Stadion. Nå er det endelig ferdigstilt og spillemiddelsøknad er godkjent og sendt til kommunen.

Når store prosjekter er fullført, er det alltid kjekt med en markering. Det var dermed på sin plass at vi inviterte inn de to største bidragsyterne i delprosjektet, Hereid Hus og Th. Kolbeinsen, til et aldri så lite kakelag, mandag 13. November. Etter nær to år med bygging, finregning, tilpasninger, søknadsskriving mm, kan vi endelig anse KIL i 100-prosjektene som ferdigstilte (noe etterarbeid vil det alltid være). Prosjekter i den skalaen vi nå har vært igjennom. ville ikke vært mulig uten langsiktig og nøysommelig planlegging som Styret i KIL og prosjektleder (og Æresmedlem) Kjell Åge Lie nå har brukt flere år og utallige timer på for å få realisert. Lagerbygget var altså - FORELØPIG - siste milepæl på prosjektsiden.


I tillegg må vi si litt om de svært viktige nøkkelaktørene og bidragsyterne. Hereid Hus, med vår egen Odd Ståle Grimstvedt som Daglig Leder, Morten Helvik som prosjektleder og Rafal Stawicki som tegner/designer, har lagt ned en fantastisk innsats for at vi skal kunne få et lagerbygg som både ser fantastisk bra ut, men som og er skreddersydd for våre behov og som lett gikk igjennom alle krav for spillemiddelstilskudd. Legg til at Hereid Hus har gitt oss en økonomisk pakke og løsning som til slutt ble svært gunstig og i det hele tatt gjorde siste delprosjekt gjennomførbart i 2023. Vi er svært heldig og glade for å ha en stor, solid og særdeles profesjonell støttespiller som Hereid Hus med på laget:-)
Også Th. Kolbeinsen Installasjon er viktig å nevne. Familiebedriften og vår nærmeste nabo har selvsagt håndtert alt det elektriske arbeidet på lagerbygget, men i tillegg har de vært en av våre viktigste støttespillere totalt sett i prosjekgjennomføringen. Alt av elektrisitet og belysning (til og med fiberkabler), har de enten håndtert selv eller vært med i installasjonen av. Alt fra lagerbygget, til installasjon av lyskilder på vårt nye flomlys og til parkbelysningen vi nå har på plass på både tribune og anlegget ellers. Tusen takk til hele gjengen hos Th. Kolbeinsen, med Aleksander, Odd Jarle og Hans Olav i spissen, som har vært på anlegget nesten daglig de siste 15 månedene:-) Håper og tror at vi vil se mye til dem også i framtiden, da det nok er flere ting som står på planen etterhvert.


Sluttresultatet! De fleste har nok allerede bitt seg merke i belysningen og stemningen bygget tilfører Stadion på kveldstid. Rett og slett lekkert - i all beskjedenhet!

 
Nye arrangementer på Åsebøen kommende uke

Postet av Kopervik Idrettslag den 21. Nov 2023

Det ble en heidundrande og minnerik serieavslutning for våre A-lags herrer for knappe to uker siden, med fornyet kontrakt i 4. Divisjon. Etter en travel helg med Karmøy Maraton, der det ble satt både deltakerrekord OG løyperekord, tenker kanskje mange at nå er nok sesongen 2023 over på Åsebøen. På ingen måte! Også denne uken byr på flere godbiter for store og små!

Allerede i morgen, Onsdag 22.03 klokken 1815, er det avspark i den MEGET spennende og viktige opprykkskampen mot Halsnøy for Kopervik 3 Senior Herrer. KIL 3 gjorde en imponerende prestasjon i motsatt oppgjør på Halsnøy, og tok med seg en sterk   1-0 seier hjem. Sammenlagtresultatet i disse to oppgjørene avgjør hvem som rykker opp til 6. Divisjon, samt retten til å spille KM-finale mot Ganddal 2/Brodd 3. Med andre ord, det bygger opp til et meget interessant og spennende oppgjør på Åsebøen. Det blir selvsagt åpen kiosk og forhåpentligvis meget god stemning og støtte til våre gutter i kampen om opprykk og KM-finale:-D.

Som om ikke det var nok!

Søndag 26.11., klokken 1300, får vi nok en gang Avaldsnesdamene på besøk på Åsebøen. Denne gang i den meget avgjørende kvalikkampen mot Tromsø IL 2020. Her står fortsatt Toppseriefotball for Avaldsnes IL (og hele Haugalandet) på spill. Vi krysser fingrene for at de får med seg et godt resultat i Tromsø og at kampen på Åsebøen blir like minnerik for Avaldsnesdamene som den ble for våre egne herrer. Tromsø - Avaldsnes (første oppgjør) går på TV Play, så dersom noen har en konto der og vil ha kampen på i bakgrunnen av Kopervik 3 sin kamp, har vi både storskjerm og Apple-TV i Storsalen:-)

 Vi oppfordrer til å møte opp og støtte damene på søndag slik at vi fortsatt forhåpentligvis får gleden av Toppseriefotball på Haugalandet i 2024. Barn under 10 år får gratis inngang og det blir selvsagt kiosk og kafè med Kanutta (i regi av Kopervik Idrettslag), så her er det bare å møte opp, ta lunsjen på Åsebøen denne søndagen. Da støtter man BÅDE Avaldsnes Toppfotball i kampen om Toppserieplass OG Kopervik Idrettslag. Forrige gang Avaldsnesdamene gjestet Åsebøen, i April, ble det en sterk 2-1 seier mot Lyn, i strålende påskevær og med 570 tilskuere på tribunen. Vi krysser fingrene for en reprise av dette og en ny god opplevelse!

Vel møtt til en aktiv, innholdsrik og formodentlig  ny severdig uke på Åsebøen Stadion!:-)
Årets siste klubbdag på MX Sport Kopervik - og mulighet til å tyvstarte på julepresangene:-D

Postet av Kopervik Idrettslag den 13. Nov 2023Fotballsesongen 2023 er straks historie (kun KM-kamper gjenstår), håndballsesongen ruller for fullt, og like sikkert som hvert år, nærmer adventstiden seg med stormskritt. MX Sport Kopervik spiller oss gode ved å invitere til førjuls klubbdag og muligheten til å gjøre gode førjulskupp.

Tirsdag 21.11 åpner MX Sport Kopervik dørene for våre medlemmer igjen.

Det blir som vanlig gode tilbud hele dagen, fra klokken 1000-2000.

Det blir 30% på alt av klubbutstyr, samt 20% på alle ordinære varer. Se og vedlagt klubbkolleksjon, medlemspris oppgitt er med 20% rabatt, prisene på klubbdag er altså 30% av veiledende pris. Legg og merke til siste tilskudd i klubbkolleksjonen, en lenge etterlengtet KIL-hoodie!

Mangler du noe utstyr, eller vil komme tidlig i gang med julegavene, er klubbdagen en god dag å stikke innom MX Sport Kopervik.

Spre ordet til våre medlemmer og utøvere.

Velkommen til en sporty dag og en god handel hos MX Sport Kopervik.


Våre lokale samarbeidspartnere og støttespillere

Postet av Kopervik Idrettslag den 3. Nov 2023

Vi i Kopervik Idrettslag er så heldige at vi har mye engasjement og mange trygge støttespillere og samarbeidspartnere på laget. Flere av våre samarbeidspartnere er og svært lokale, noen så lokale at de gjennom mange år har vært involvert på trener- og lagledersiden, og flere har og vært og er involvert i andre frivillige styreverv. Under kommer en liten presentasjon av noen av dem, som har vært stabile og viktige støttespillere gjennom flere år allerede.


Badeva (tidligere Comfort) har vært samarbeidspartner i flere perioder og over flere år allerede, både med skiltreklame, men og tidligere som draktsponsor i KIL.  Denne bedriften er så lokal som man kan få det. De har riktignok butikk på Bygnes og Sundvegen, men innehaverne Grethe og Terje Olsen bor mer eller mindre på Åsebøen og sitter den dag idag i både verv og støttefunksjoner i Kopervik Idrettslag. Badeva har idag skiltreklame på alle våre arenaer, i tillegg til at de ofte er å finne med banenavn på vår tradisjonsrike Gla'Gris Cup.

Terje Olsen, som er en viktig sparringpartner for vår Markedsavdeling og Grethe Olsen som i flere år har vært og er Styremedlem i Hovedstyret i Kopervik Idrettslag Bygnes Bygg er en annen av våre lokale og lojale støttespillere. Bygnes Bygg har vært på lag med Kopervik Idrettslag i mange år, og det må og nevnes at en av deres kontiunitetsbærere i bedriften, Roy Simonsen, har lang fartstid i blant annet Fotballavdelingen i KIL. Idag har han fortsatt verv som leder for vårt Aldermannslaug. Bygnes Bygg har utsalg både i Bygnesvegen, men og på Raglamyr. Vi er stolte og glad for å ha en slik støttespiller på laget vårt.


Automester - Kopervik Auto er siste lokalbedrift ut før helgen. Innehaver Trond Flatebø har vært en støttespiller i en årrekke. De fleste kjenner nok og igjen navnet umiddelbart, da det ALLTID er minst en Flatebø å finne på Åsebøen - hver eneste dag. Enten man leter på treningsfeltet blant trenere eller hos Aldermannslauget og Dugnadsgjengen, finner man en representant fra slektstreet. Her snakker vi vaskeekte KIL-patrioter med historie gjennom flere generasjoner. Trond og Automester - Kopervik Auto finner man som støttespiller med skilter på alle våre arenaer og det er vi svært takknemlige for.

 Dette var et lite knippe av presentasjoner å ta med seg inn i helgen. Vi håper å kunne presentere enda flere i løpet av høsten og vinteren. Deres støtte betyr utrolig mye for vår mulighet til å tilby mye aktivitet med høy kvalitet til våre medlemmer. Vi har og tid og plass til flere, dersom man ser verdien og gleden av å være en del vårt stadig voksende idrettslag. Med nytt og ferdigstilt idrettsanlegg håper vi på enda mer vekst også i 2024.

Takk til alle våre støttespillere og samarbeidspartnere!