Vi nærmer oss oppløpssiden

Postet av Kopervik Idrettslag den 22. Aug 2022

Det har vært 5 travle måneder siden vi startet på prosjektene i April. Det meste har gått etter plan og vært i rute, men dessverre ikke alt.

Vi hadde et håp og en tro på at spilleflaten på Nye Åsebøen Stadion skulle bli klart til Gla'Gris Cup 27. og 28. August, det gikk bare nesten. Banemannskapet som skal legge kunstgress kommer riktignok (endelig) denne uken, men det er enda uavklart hvilken dag, da de har hatt store forsinkelser på et prosjekt i Stavanger.

Samtidig har mannskapet som legger og maler løpedekket, ventet på nok oppholdsvær til å kunne fullføre sin malejobb. I helgen fikk de heldigvis fullført første strøk. Den ekstra gode nyheten er at idag, mandag, ser forholdene ut til å være gode nok, til at siste strøk og finish, kan fullføres.

Det er nå fryktelig viktig at dekket får stå urørt og uten at publikum tråkker på det, i minst et døgn. Dette for at toppstrøket skal få tilstrekkelig tid til å tørke og herde. Husk, sperrebånd og gjerder foran inngangsparti, betyr at området er stengt for ferdsel:-)

Så krysser vi fingrene for at leggere av kunstgress kommer igang snarest mulig. Det legges på Karmøyhallen først for å ivareta tørke-/herdetid på Åsebøen Stadion, fra oppstart beregnes 8-10 dager før dekket er ferdig lagt. Vi krysser fingrene for oppstart raskest mulig, for å forhindre ytterliggere dager eller uker med presset banekapasitet. Det er krevende i øyeblikket og i oppstartsfasen av høstsesongen, men prosjektgruppen presser leverandør for å få framdrift på leggingen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.