Medlemskontigent 2022

Postet av Kopervik Idrettslag den 13. Mai 2022

Kjære alle medlemmer av Kopervik Idrettslag

Medlemskontigenter for 2022 sendes ut idag. Den kommer fortrinnsvis på SMS og/eller epost, og kan betales i både i bank, nettbank eller via Vipps. Den er individuell per medlem og med egen kid-kode per faktura.

Medlemskontigent er en viktig inntektskilde for alle lag og foreninger. For å være et registrert og godkjent medlem av et lag eller en forening, er betalt kontigent en forutsetning. 

Kopervik Idrettslag kan skilte med en av de rimeligste kontigentene, sammenlignet med andre idrettslag i distriktet. Den brukes til å ivareta drift og administrasjon av klubben, opprettholdelse av et godt tilbud for alle og et høyest mulig aktivitetsnivå. 

I disse spennende tider vil den og være med å bidra til at vi kan tilby våre medlemmer og gjester et toppmoderne og velutstyrt anlegg innenfor alle våre idretter og aktiviteter.

Dersom noen har spørsmål i forhold til sin kontigent, ikke har mottatt, ikke lenger er medlem av idrettslaget, ønsker å bli medlem eller rett og slett bare ønsker å støtte via et støttemedlemsskap, vennligst ta kontakt med Daglig Leder på dagligleder@kopervikidrettslag.no.

Ber og om at alle som mottar mail/sms fra Norges Idrettsforbund (NIF) med forespørsel om å validere sitt medlemsskap i Kopervik Idrettslag, gjør dette. Dette for at man skal få knyttet medlemsskap til virkelige personer. Det gjøres en gang per medlemsskap, per forening. Vi har godt over 1500 medlemmer i klubben, og over 1300 har validert seg. Det er kjempebra, flott hvis vi klarer å få med resten og. 

Ta kontakt også ved spørsmål rundt dette:-)


Styret i Kopervik Idrettslag og Daglig Leder


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.