Gla'Gris Cup 2024

Postet av Kopervik Idrettslag den 16. Apr 2024

I samarbeid med Skudenes & Aakra Sparebank kan vi invitere til den tradisjonsrike Gla'Gris Cup i vårt jubileumsår! 

Barnefotballturneringen avholdes lørdag 24. og søndag 25. august på Åsebøen!

Gla'Grisene kommer på årets fotballfest på Åsebøen! Kommer du?
Gla'Grisene i aksjon under Gla'Gris Cup 2022.  

 





Medlemskontingent 2024

Postet av Kopervik Idrettslag den 4. Apr 2024


Kjære alle medlemmer av Kopervik Idrettslag

Medlemskontingenter for 2024 sendes ut idag. Den kommer fortrinnsvis på SMS og/eller epost, og kan betales i både i bank, nettbank eller via Vipps. Den er individuell per medlem og med egen kid-kode per faktura.


Medlemskontingent er en viktig inntektskilde for alle lag og foreninger. For å være et registrert og godkjent medlem av et lag eller en forening, er betalt kontingent en forutsetning. I tillegg er det viktig for at våre utøvere skal være forsikret. For fotballspillere mellom 8-19 år vil det og bli sendt ut treningsavgift for 2024.

Kopervik Idrettslag kan skilte med en av de rimeligste kontingentene, sammenlignet med andre idrettslag i distriktet. Den brukes til å ivareta drift og administrasjon av klubben, opprettholdelse av et godt tilbud for alle og et høyest mulig aktivitetsnivå. 

I disse spennende tider vil den og være med å bidra til at vi kan tilby våre medlemmer og gjester et toppmoderne og velutstyrt anlegg innenfor alle våre idretter og aktiviteter.

Dersom noen har spørsmål i forhold til sin kontingent, ikke har mottatt, ikke lenger er medlem av idrettslaget, ønsker å bli medlem eller rett og slett bare ønsker å støtte via et støttemedlemskap, vennligst ta kontakt med Daglig Leder på dagligleder@kopervikidrettslag.no.

Ber og om at alle som mottar mail/sms fra Norges Idrettsforbund (NIF) med forespørsel om å validere sitt medlemsskap i Kopervik Idrettslag, gjør dette. Dette for at man skal få knyttet medlemsskap til virkelige personer. Det gjøres en gang per medlemsskap, per forening. Vi har nærmere 1650 medlemmer i klubben, og over 1500 har validert seg. Dette er MEGET bra, men strålende hvis vi klarer å få med resten og. 

Ta kontakt også ved spørsmål rundt dette:-)


Styret i Kopervik Idrettslag og Daglig Leder