Åpen dag på F&B Energy Treningssenter for alle KIL medlemmer

Postet av Kopervik Idrettslag den 22. Feb 2023

Vår hovedsamarbeidspartner ønsker alle medlemmer av KIL velkommen til åpen dag!

Førstkommende lørdag, 25.02., blir det Åpen Dag for alle medlemmer av idrettslaget fra 11.00-14.00.
Her kan alle ta seg en treningsøkt og se hva F&B Energy Treningssenter har å tilby.
Det blir gratis smaksprøver av div varer, gratis kaffe/frukt, og forskjellige konkurranser med fine premier.🎉
Alle KIL medlemmer som melder seg inn på lørdag er med i trekningen av en tøff F&B jakke og gavekort på Cafe MM Kopervik.

KIL medlemmer får og rabatt på innmelding, samt at F&B Energy Treningssenter for øyeblikket har tilbud på innmelding  for kun 49 kr frem til 1. april (12 mnd bindingstid).
Alle er hjertelig velkommen til F&B  på lørdag 25. Februar.

Vi gleder oss! 🙂💚Innkalling Årsmøte

Postet av Kopervik Idrettslag den 15. Feb 2023


Innkalling

Årsmøtet vil avholdes i det nye klubbhuset klokken 19.00, onsdag 15.mars.

Årsmøtet er klubbens øverste organ og vi håper på godt oppmøte fra klubbens medlemmer. Forslag eller saker til Årsmøte må være Styret/Daglig Leder i hende innen 01.03.2023

For å ha stemmerett må man minst fylle 15 år i 2023, hatt gyldig medlemskap i minst 1 måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene, jf. NIFs lov § 2-5. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt, jf. NIFs lov § 2-9.  Yngre medlemmer har møte- og forslagsrett.

Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag skal være tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøtet, fra Onsdag 08.03.2023

Velkommen til årsmøte

Årsmøtedokumentene finner dere nederst i artikkelen.

Ut på tur, aldri sur - sammen med Karmøy Taxi

Postet av Kopervik Idrettslag den 14. Feb 2023

Karmøy Taxi på besøk på Åsebøen.

 I strålende vestlandsvær og i en ny flott turbuss, undertegnet Karmøy Taxi en ny, treårig samarbeidsavtale med Kopervik Idrettslag.

Karmøy Taxi har vært Gullsamarbeidspartner og vår foretrukne leverandør av transporttjenester i en årrekke allerede, det er derfor svært gledelig å annonsere at de fortsetter det gode samarbeidet med oss også de neste tre årene.

Som vår samarbeidspartner og leverandør av transporttjenester har Karmøy Taxi i flere sesonger kjørt våre seniorlag til kamper på kryss og tvers av fylket. Dette vil de nå fortsette med også de neste sesongene.

I tillegg er det viktig å huske på at de også tilbyr transport til sommercuper for våre ungdomslag, enten det er til Sørlandet, Østlandet eller andre steder i Skandinavia. Ta kontakt enten med Daglig Leder i Kopervik Idrettslag eller direkte med driftsleder i Karmøy Taxi for formidling av priser og muligheter. Som vår gullsamarbeidspartner er det Karmøy Taxi vi først og fremst skal benytte når vi skal ut på tur:-)

Vi takker for tilliten og gleder oss til å fortsette samarbeidet!

Flotte busser og trivelige sjåfører kjennetegner Karmøy Taxi

 


 
Mot i brøstet, svett i pannen, stål i ben og armer!

Postet av Kopervik Idrettslag den 2. Feb 2023

Fornyet og utvidet partnerskap. Fra venstre Son Van Vo (Kaptein Sen Herrer), Tor Helge Flakke og Odd Magne Bjørnsen (innehavere F&B Energy Treningssenter), Ida Haringstad (Kaptein Senior Damer)


 Jula varer som kjent til påske, og fjorårets siste (eller årets første) julegave, er at F&B Energy Treningssenter har inngått avtale som ny Hovedsamarbeidspartner med Kopervik Idrettslag!

Foran et flomlysbelagt Åsebøen Stadion, i anledning G17 sin vinterseriekamp mot Djerv, ble en treårsavtale signert med representanter fra både F&B Energy Treningssenter, vårt senior dame- og herrelag, samt klubbens markedskomitè til stede.

Vi i Kopervik Idrettslag er strålende fornøyd med at F&B Energy Treningssenter ikke bare har fornyet samarbeidet, men også valgt å ta det et steg videre, til å bli Hovedsamarbeidspartner.

F&B er opptatt av å støtte vårt lokale idrettslag og andre aktiviteter i byen vår og er blant annet godt representert med banenavn på Gla`Gris Cup i tillegg.

Foran fra venstre: herrelagsspillerne Elias Gaupås, Son Van Vo og Kjetil Vatland Olsen.
Bak fra venstre; Tor Helge Flakke (F&B Energy), damelagspillerne Ida Haringstad og Ane Rovik, Odd Magne Bjørnsen (F&B Energy)

 


Vårt senior herre- og damelag skal nå ha ukentlige treninger hos F&B fram til seriestart. Alle medlemmer i Kopervik Idrettslag er og velkomne til å trene hos F&B til en gunstig pris. F&B har optimale forhold for både styrke- og kondisjonstrening, de tilbyr gruppetreninger, idrettsspesifikk og tilpasset trening, samt skadeforebyggende trening. Hos F&B kan man velge det medlemskapet som passer deg og dine behov.

Som om ikke det var nok, Lørdag 25. Februar, inviteres alle KIL-medlemmer til åpen dag på treningssenteret, for å se på fasilitetene og hva de har å tilby. Har du en ambisjon om å begynne å trene eller er du nysgjerrig, da er det bare å stille denne dagen. Kopervik Idrettslag oppfordrer alle som vurderer eller ønsker å komme igang med trening, å velge F&B Energy Treningssenter.

Vi gleder oss og ser fram til tre nye år, med et godt og tett samarbeid:-)

Januar er knapt over før nye gode nyheter strømmer på

Postet av Kopervik Idrettslag den 1. Feb 2023

Byggvarehuset på Vea

 Markedsarbeidet skrider fram og stadig flere partnere forlenger sitt samarbeid med Kopervik Idrettslag.

Sist ut er Montèr Karmøy. Også Montèr har vært en god og viktig samarbeidspartner i en årrekke allerede. Det er derfor svært gledelig at Gullsamarbeidspartneren forlenger avtalen med ytterliggere to år. Byggvarehuset på Vea leverer et bredt utvalg av både treverk, maling, verktøy, arbeidsklær og lignende - til konkurransedyktige priser. Denne uken kjører de i tillegg kampanje på gulv:-)

Vi er veldig takknemlige for at Montèr Karmøy er med videre som vår støttespiller og anbefaler alle våre medlemmer å ta turen innom for å se på utvalg og tilbud.

Legg merke til vårt nye utseendet på nettsiden, der alle våre partnere og støttespillere nå blir synliggjort fortløpende.

I morgen kommer det nye gode nyheter, se hva som skjer:-)