Snart langhelg og vi kan endelig presentere NY HOVEDSAMARBEIDSPARTNER!

Postet av Kopervik Idrettslag den 28. Apr 2023

Hva er vel bedre enn å kunne innlede langhelgen med å presentere vår nye hovedsamarbeidspartner?

Som mange nok allerede har bitt seg merke i, så er Rema 1000 Bygnes allerede begynt å dukke opp på draktene til våre seniorlag. Utover sesongen satser vi på at alle våre fotball og håndballspillere har fått oppdatert sine drakter.


Rema 1000 Bygnes har vært en trofast samarbeidspartner gjennom en årrekke allerede. Til vår store glede har de nå valgt å utvide samarbeidet med oss som ny hovedsamarbeidspartner, hvor de og skal være draktpartner de kommende årene. Dette er et stort og viktig partnerskap for oss, som gir oss både forutsigbarhet og trygghet i årene som kommer. Vi er meget fornøyd med at en så stor og solid aktør i lokalsamfunnet nå har valgt å både forlenge og utvide samarbeidet med oss:-)

Handlekontoer for våre avdelinger er allerede opprettet hos vår nye partner. Rema 1000 Bygnes har i tillegg en stor og innholdsrik fruktdisk, med massevis av BAMA-produkter, noe som betyr at vi fortsatt kan ivareta våre gode avtaler og ordninger med idrettsfrukt til våre utøvere. Gode og sunne nyheter på alle måter altså:-)

Nyt langhelgen og gjør helgehandelen hos vår nye hovedsamarbeidspartner<3


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.