Mot i brøstet, svett i pannen, stål i ben og armer!

Postet av Kopervik Idrettslag den 2. Feb 2023

Fornyet og utvidet partnerskap. Fra venstre Son Van Vo (Kaptein Sen Herrer), Tor Helge Flakke og Odd Magne Bjørnsen (innehavere F&B Energy Treningssenter), Ida Haringstad (Kaptein Senior Damer)


 Jula varer som kjent til påske, og fjorårets siste (eller årets første) julegave, er at F&B Energy Treningssenter har inngått avtale som ny Hovedsamarbeidspartner med Kopervik Idrettslag!

Foran et flomlysbelagt Åsebøen Stadion, i anledning G17 sin vinterseriekamp mot Djerv, ble en treårsavtale signert med representanter fra både F&B Energy Treningssenter, vårt senior dame- og herrelag, samt klubbens markedskomitè til stede.

Vi i Kopervik Idrettslag er strålende fornøyd med at F&B Energy Treningssenter ikke bare har fornyet samarbeidet, men også valgt å ta det et steg videre, til å bli Hovedsamarbeidspartner.

F&B er opptatt av å støtte vårt lokale idrettslag og andre aktiviteter i byen vår og er blant annet godt representert med banenavn på Gla`Gris Cup i tillegg.

Foran fra venstre: herrelagsspillerne Elias Gaupås, Son Van Vo og Kjetil Vatland Olsen.
Bak fra venstre; Tor Helge Flakke (F&B Energy), damelagspillerne Ida Haringstad og Ane Rovik, Odd Magne Bjørnsen (F&B Energy)

 


Vårt senior herre- og damelag skal nå ha ukentlige treninger hos F&B fram til seriestart. Alle medlemmer i Kopervik Idrettslag er og velkomne til å trene hos F&B til en gunstig pris. F&B har optimale forhold for både styrke- og kondisjonstrening, de tilbyr gruppetreninger, idrettsspesifikk og tilpasset trening, samt skadeforebyggende trening. Hos F&B kan man velge det medlemskapet som passer deg og dine behov.

Som om ikke det var nok, Lørdag 25. Februar, inviteres alle KIL-medlemmer til åpen dag på treningssenteret, for å se på fasilitetene og hva de har å tilby. Har du en ambisjon om å begynne å trene eller er du nysgjerrig, da er det bare å stille denne dagen. Kopervik Idrettslag oppfordrer alle som vurderer eller ønsker å komme igang med trening, å velge F&B Energy Treningssenter.

Vi gleder oss og ser fram til tre nye år, med et godt og tett samarbeid:-)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.