Ny Samarbeidsavtale i boks!

Postet av Kopervik Idrettslag den 18. Nov 2022

Fredag 04.11 ble en strålende flott dag i Kopervik Idrettslag. Da ble en ny treårig samarbeidsavtale med vår Generalsamarbeidspartner, Skudenes&Aakra Sparebank, undertegnet!

Fra venstre; Nina Høybakk (Markedssjef), Alf Inge Flokketvedt (Banksjef), Helge Morten Eikeskog (Styreleder KIL), Anders Holgersen (Daglig Leder KIL)

Som vår Generalsamarbeidspartner over flere år, har banken vært vår viktigste støttespiller i forhold til både den daglige driften og i gjennomføringen av viktige arrangementer som Gla'Gris Cup og Sålefjellsmarsj, for å nevne noen. Ikke minst har banken hatt en nøkkelrolle i våre store anleggsprosjekter i 2022. Humøret var derfor på topp da vi raskt og effektivt (som vi er godt vant med i vårt samarbeid med banken) ble enige om en ny, treårig forlengelse av vår samarbeidsavtale.

Banken er en svært viktig aktør lokalt på Karmøy, de støtter breddeidretten i stor grad og er en meget trygg og god bank for befolkningen på Haugalandet. De heier på de lokale og løfter fram lokalidretten på en strålende måte. Vi i Kopervik Idrettslag er utrolig glad for å ha Skudenes&Aakra Sparebank på vårt lag og vil samtidig benytte anledningen til å takke så mye for samarbeidet fram til nå, og i årene som kommer. 

Ikke minst må vi benytte anledningen til å takke for pengegaven vi fikk på åpningsdagen for Åsebøen Stadion. 100 000kr til nytt kunstgress på Karmøyhallen, samt 250 000kr til kunstgress og løpedekke på Åsebøen Stadion er en gave som kommer svært godt med og som viser bankens store engasjement og gavmildhet overfor lokal- og breddeidretten på Karmøy.

2023 blir et vanvittig spennende år og vi klarer knapt å vente!


 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.