Valgkomiteen Kopervik Idrettslag

Postet av Kopervik Idrettslag den 17. Jun 2022

På Årsmøtet avholdt 14.03.22 ble det valgt inn en helt ny valgkomitè som har som hovedoppgave å bidra til at avdelingene og Styret er satt opp med det personellet som trengs, for å sikre god og forutsigbar drift av klubben. Under følger en kort presentasjon av "De tre Musketerer"

Tommy Bygnes (34 år)

Tommy er allerede godt kjent og har vært involvert i Kopervik Idrettslag over flere år og i flere funksjoner. Bor i Kopervik, jobber på Hydro og har hatt verv som styremedlem og kasserer i fotballavdelingen tidligere. Har og vært styreleder senior herrer, styreleder senior fotball, fast møtende varamedlem i AU og styremedlem i AU tidligere. Med andre ord en mann som kjenner KIL ut og inn og som vil bli en viktig bidragsyter i å få inn rette personer på de rette plassene.

Johan Kallekott (34 år)

Johan er og en ekte Koperviking, men har bodd på Håvik de siste årene. Er Styrmann av yrke, men har og jobbet x antall år på Shell i Finasvingen. Johan står i mål for Kopervik sitt Old Boys lag og har vært keeper for KIL i flere forskjellige årganger og perioder, I 2011 ble han kåret til årets keeper i 7. Divisjon (sannsynligvis) av en uavhengig komitè. Vi er glade for å ha Johan med på laget.

Kristian Kolstø (34 år)

Kristian er en ordentlig energibunt med mange talenter. I likhet med Johan er også Kristian styrmann, i tillegg til å være gårdsbruker, en strålende festarrangør og en dyktig hobbyfotograf. Født og oppvokst på Håvik og spiller fotball på Kopervik Idrettslag sitt Old Boyslag. Kristian er utadvendt og nøler ikke med å plukke opp telefonen og henvende seg til personer han kjenner, eller ikke kjenner, for å få dem med på lag. Med Kristian, har vi en komplett valgkomitè med personer som utfyller hverandre og som vil kunne gjøre en strålende jobb for klubben vår.


Valgkomiteen har allerede begynt jobben med å kartlegge og finne personell som kan være med å bidra til driften i Kopervik Idrettslag.

Vi har i inneværende år en del roller og posisjoner som vi ønsker å fylle. Dette gjelder i både forskjellige verv, men og i diverse utvalg og komiteer.

Følgende verv jobbes nå med å besettes:

1. Nestleder i Fotballstyret

2. Representant for Ungdomsavdelingen i fotball

3. Representant for Barneavdelingen i fotball

4. Vara i Styret for Kopervik Idrettslag


I tillegg ønsker vi flere personer inn i følgende komiteer og utvalg:

1. Komiteen for Kvalitetsklubb/Kvalitetsklubbansvarlig

2. Gla'Gris Cup-komiteen

3. Dommeransvarlig i fotball/Klubbdommeransvarlig

4. Vi trenger flere folk som ønsker å bidra rundt barne- og ungdomsfotballen i klubben.


Dersom noen av disse rollene vekker interesse hos DEG, eller at du har lyst å være med å bidra til at Kopervik Idrettslag kan opprettholde et godt og variert aktivitetstilbud, setter vi pris på at du tar kontakt med Valgkomiteen eller Daglig Leder på 

valgkomite@kopervikidrettslag.no eller

dagligleder@kopervikidrettslag.no 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.