Arbeidet skrider fram

Postet av Kopervik Idrettslag den 22. Apr 2022

Påsken er overstått og grunnarbeidene på Åsebøen er godt i gang og skrider framover.

Snart 3 uker inn i prosjektene har aktivitetsnivået tatt seg opp på Åsebøen. Huller til mastefundamenter er gravt opp, og her fikk vi den første overraskelsen. I 5 av 6 fundamenthuller møtte V&S på fjell, frykten for forlenget tidsbruk pga meisling, økte kostnader etc dukket umiddelbart opp. Heldigvis gikk frykten fort over i lettelse, masteleverandør kunne selvsagt levere fjellfundamenter istedet, noe de mente kanskje til og med var bedre, vi krysser fingrene for det:-) Vassbakk og Stol har allerede begynt å merke opp plassering av fundamentene.

Videre har man gravt ut området der såle og ringmur til lagerbygg skal stå, og entrepenør har begynt å kjøre bort overskuddsmasse. 

Før helgen ble og første lasset med forskalingskassetter levert. Disse skal brukes når ringmur/støttemur rundt løpebanen skal etableres. Utgravingen til muren begynner etter planen allerede i neste uke. Foreløpig ser framdriftsplanen både solid og overkommelig ut, vi gleder oss til en ny og aktiv uke med stadig flere folk og kjøretøy på anlegget.

Med ønsker om en riktig god helg, både sportslig og værmessig:-)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.