Gutter 19 Elite v Ålgård 3-0

Postet av Kopervik Idrettslag den 3. Okt 2022

Juniorene fortsetter fremgangen, og overbeviser med 3-0 hjemme på Åsebøen Stadion.

3-0 Elias Gaupås (55')

Laget vartet opp med flere meget gode angrep iløpet av kampen. 1-0 kom ved at Markus Nes bryter på midten, tar ballen med seg forbi en Ålgårdspiller og slipper perfekt ut til høyrekant Mohammed Nur Khalid som er på løp gjennom.

Alene med keeper gjør han ingen feil og setter ballen mellom beina på keeper.

2-0 kommer 5 minutter etterpå der balleleganten Martin Truong fosser forbi et par spillere på midten og slår en stikker til spiss Morten Eide, som løper gjennom og ned mot dødlinjen. Angriperen slår ballen knallhardt inn langs bakken på bakre der lynvingen Elias Gaupås har løpt seg fri og får sklidd ballen inn i mål. Et Meget bra angrep.

Det var meget bra første 25 minutter og resten av omgangen hadde laget full kontroll, men begynte å gjøre ting litt vanskelig så det var lite som fungerte framover inn mot hvilen.

I pausen ble vi enige om å være litt mer tålmodige i frispillingen slik at vi fikk flyttet Ålgårdspillerne ut av posisjon. Dette fungerte perfekt og vi hadde vel ballen i 70% av omgangen.

Ålgård hadde kun én sjanse, men det var til gjengjeld en trippelsjanse som var utrolig at ikke gikk i mål. I stor grad takket være den meget konsentrerte Jonas "Blekkspruten" Odland Danielsen helt bakerst.

Offensivt skapte KIL mer og mer utover kampen og høyrebacken til Ålgård har nok mareritt om Elias etter denne kampen. Det var rett og slett lekestue ute på kanten.

3-0 kom også av at Elias raider opp nok en gang på kanten og legger inn. Der er en Ålgårdspiller uheldig å sleiver ballen i eget nett, men vi krediterer scoringen til Elias Gaupås.

KIL hadde muligheter til å skåre både 4, 5 og 6 mål idag, men 3-0 er en solid seier.

Verdt å merke seg at Sindre Benestvedt (15 år) spilte nesten hele kampen på midtbanen. Ilias Lazare (14 år!) fikk 20 minutter som debutant idag. Begge gjorde sine saker meget bra. Kjekt å se det vokser i de yngre rekker.

Neste kamp er borte mot Hinna 2 søndag 9. oktober, mens de er i aksjon på Åsebøen igjen søndag 16. oktober med hjemmekamp mot Bogafjell. Begge viktige kamper mot våre tabellnaboer.