Junior Elite NM kamp mot Ålgård

Postet av Rune Nikolaisen den 13. Mar 2022

Søndag ettermiddag var Kil G19 Elite over fjorden å møtte Ålgård i NM kamp. Guttene var overlegne i banespillet i store deler av kampen. Kontant og resolutt forsvarsspill av stopperne, offensive backer, en midtbane anført av en spillesugen Martin Truong på midten som dominerte sentralt, og en trio på topp som gjorde livet surt for Ålgård med sitt presspill.

Det var en nytelse å se alle 16 spillerne utpå der iløpet av kampen hvordan de ofret seg for lagkameraten sin. Dette var en lagseier med stor L. Første mål kom ved spissen vår «Brauten» Reidar Ebne Sørvik. Han fører ballen ut mot høyre på 16 meteren, presset, snur seg i steget og får sendt av et skudd langs bakken i lengste hjørne. Klasseskåring.

Det andre målet kom fra Morten Eide. Han blir spilt gjennom og alene med keeper gjør han ingen feil. Iskaldt 2-0. Etter dette var vi mye nærmere både 3,4 og 5-0 da Ålgård måtte fram og etterlot seg store kontringsrom.

Alt i alt så er jeg strålende fornøyd med gjennomføringen og måten vi kontrollerer kampen på. Seieren er en stor bonus men først og fremst er utviklingen i vårt eget spill som er fokuset. Satser på mange flere gode øyeblikk med denne gjengen⚽️

 

Tommy, Sander og Andreas



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.