Postet av Rune Nikolaisen den 14. Nov 2021

4.div. avd. 02, Åsebøen stadion
Mål: Sondre Osmundsen, Carl B H Eriksen,
Andreas Høines, Elias Gaupås
En seier som i realiteten aldri var truet, to mål i hver omgang og null baklengs er tydelig bevis på det. Likevel mener vi vi hørte trener Tore Emberlands  betongskjærende stemme i pausen, han ville ha mer fart på ball og mer bevegelse på spillerne. Som sagt så gjort. Da det viktige tredjemålet så manifesterte seg på Åsebøen, visste også de for anledningen tallrike skjoldtilhengerne hvilken vei dette bar 🤙 Så litt om målene:
1-0 (11) Sondre O flott frampå da keeper måtte gi retur etter knallhardt Øystein Ytreland-frispark
2-0 (41) Carli scorer fra NYDELIG stikker Wilson 🤩
3-0 (52) Andreas H med sitt første mål for sesongen 👏
4-0 (89) Her viser Son hvilken eminent klubbspiller han vitterlig er. I god posisjon til å sette den sjøl, gir han totalt uegoistisk ballen videre til den, i dobbelt forstand, fremadstormende 17-åringen Elias Gaupås, som kan gjøre sitt  andre mål for sesongen 🙏🙏
Med denne seieren overtar KIL tabelltoppen igjen foran toerlagene til FKH og Bryne. Hvem hadde trodd DET før sesongen 😇 Neste kamp blir mandag 22. november borte mot Vard 2.