Medlemskontigent 2023

Postet av Kopervik Idrettslag den 30. Mar 2023

Kjære alle medlemmer av Kopervik Idrettslag

Medlemskontigenter for 2023 sendes ut idag. Den kommer fortrinnsvis på SMS og/eller epost, og kan betales både i bank, nettbank, eller via vipps. Kontigenten er individuell per medlem med egen kid-kode per faktura. I tillegg til medlemskontigenten blir også Treningsavgift for fotballspillere i alderen 8-19 år sendt ut.

Medlemskontigenten er en viktig inntektskilde for alle lag og foreninger. For å være et registrert og godkjent medlem av et lag eller en forening, og for å ha stemmerett på Årsmøte, er betalt kontigent en forutsetning.

Kopervik Idrettslag kan skilte med en av de rimeligste kontigentene i distriktet. Den brukes til å ivareta drift og administrasjon av klubben, opprettholdelse, utvikling og vedlikehold av både aktivitetstilbud og fasiliteter i idrettslaget. Vi ønsker høyest mulig aktivitetsnivå og av best mulig kvalitet for våre medlemmer. På årsmøte ble det og vedtatt at kontigentsatsene skal bestå, istedet for å økes, som er trenden ellers i samfunnet og i andre idrettslag. Vi er og fornøyde med å kunne annonsere at det på årsmøte ble innført en ny medlemskategori for mosjonister, personell i alle aldre som ønsker å trene på våre anlegg, men på lavterskel og individuelt nivå. Pris for dette medlemskapet ble satt til 600kr pr år.

Videre er vi i Kopervik Idrettslag opptatt av at våre frivillige også skal være medlemmer i idrettslaget. Enten man er trener, lagleder, en del av et styre eller deltar i turgruppe er det viktig å være innrullert i medlemsregisteret. Har man et verv eller en rolle der man har ansvar for barn og unge, er man pliktig til å levere politiattest. Som medlem i kategorien trener/lagleder/styre o.l. har man og tilgang til å benytte alle våre fasiliteter til trening, eller delta på aktivitet eller i idrett som utøver, man representerer idrettslaget og må da være et formelt medlem, man vil i tillegg få mulighet og tilbud om å delta på kompetansehevende kurs. Ta gjerne kontakt med Daglig Leder eller Avdelingsstyret for din idrett, dersom du har spørsmål her.

Dersom man har spørsmål knyttet til mottatt kontigent/avgift, ikke har fått kontigent eller har fått feil beløp, tar man og kontakt med administrasjonen i klubben.

I Kopervik Idrettslag er vi opptatt av å være inkluderende og veilede våre medlemmer. Befinner man seg i en krevende økonomisk situasjon finnes det ulike, anonyme støtteordninger man kan benytte seg av uten at man trenger å utlevere seg selv. Man kan søke om aktivitetskort i kommunen ved å kontakte Anine Kongshavn på telefon 52 85 73 23, eller via link https://www.karmoy.kommune.no/frivillighet/tilskuddsordninger/tilskuddsordninger/ 

Dersom man ikke får dekning via kommunen kan man kontakte NAV på telefon 45 65 63 78, eller via link

https://www.nav.no/okonomisk-sosialhjelp

Til slutt må vi be om at alle som enda ikke har validert sitt medlemsskap også gjør dette. Anmodning om validering får man fra NIF (Norges Idrettsforbund) på SMS og/eller e-post. Man må da trykke på linken, sjekke at registrert informasjon stemmer overens med folkeregister (pass) og legge inn fullt fødselsnummer på gjeldende medlem. Medlemskapet i Kopervik Idrettslag blir da synkronisert med NIF og vi kan være trygge på at alle våre medlemmer er korrekt registrert og knyttet til en reell person:-)


Takk for at du er medlem av Kopervik Idrettslag og bidrar til driften og administrasjonen ved å betale medlemskontigent. Som aktiv utøver er det også viktig i forhold til å være forsikret.


Mvh

Styret i Kopervik Idrettslag og Daglig LederKlubbdag på MX Sport Kopervik

Postet av Kopervik Idrettslag den 24. Mar 2023


Har du alt du trenger til seriestart? MX Sport Kopervik og Kopervik Idrettslag inviterer til ny klubbdag!

Torsdag 30.03. åpner MX Sport Kopervik dørene for våre medlemmer igjen.

Det blir som vanlig gode tilbud hele dagen, fra klokken 1000-2000.

Det blir 30% på alt av klubbutstyr, samt 20% på alle ordinære varer. Se og vedlagt klubbkolleksjon, medlemspris oppgitt er med 20% rabatt, prisene på klubbdag er altså 30% av veiledende pris

Mangler du noe utstyr, eller noe spesielt til andre anledninger, er klubbdagen en god dag å stikke innom MX Sport Kopervik.

Spre ordet til våre medlemmer og utøvere.

Velkommen til en sporty dag og en god handel hos MX Sport Kopervik.


Kopervik Idrettslag - Klubbkolleksjon 2023.pdf
Årsmøte 2023 vel gjennomført

Postet av Kopervik Idrettslag den 21. Mar 2023


Årsmøte i idrettslaget ble gjennomført onsdag 15.03, med hele 35 deltakere (31 stemmeberettigede) til stede i Storsalen på nye klubbhus.

I år som i fjor ble årsmøtet gjennomført på en god og effektiv måte, kyndig og trygt ledet av Lars Sigvart Hop som ordstyrer (dette må vel etterhvert kunne omtales som en god tradisjon:-))

Møtet ble åpnet med et minutts stillhet for mangeårig styremedlem Johan Nikolai Sørensen, som gikk bort første nyttårsdag og Æresmedlem Magne Kolbeinsen som gikk bort tidlig i forrige uke.

Selve årsmøtet ble gjennomført på knappe to timer og alle som var på valg, ble innstilt til sine verv.  Styret i Kopervik Idrettslag (Hovedstyret) har og gleden av å annonsere Veronica Sletten som nytt styremedlem. En positiv og fremoverlent dame, som vi er veldig glad for å få med på laget:-)

Vi ønsker Veronica Sletten velkommen som nytt Styremedlem i klubben.

Årsmøtet ble rundet av med blomsterutdeling til våre kjære Æresmedlemmer, ordstyrer og i tillegg ble det nominert hele to nye kandidater til Æresmedlemmer i klubben. Begge ble, naturligvis, enstemmig godkjent og vedtatt utvnevnt til Æresmedlemmer for mangeårig innsats for idrettslaget. Vi gratulerer så mye til mangeårig kasserer og prosjektleder            Kjell Åge Lie, samt mangeårig bidragsyter og leder av anleggskomitè og dugnadsgjengen i Aldermannslauget, Knut Larsen <3

Utdeling av vase og blomsterbukett til nytt Æresmedlem Kjell Åge Lie (til høyre), utdeling stod Styreleder Helge Morten Eikeskog for ( i midten), mens Daglig Leder Anders Holgersen fikk æren av å være vase og blomsterbærer.

 

Mangeårig medlem av idrettslaget, nøkkelmedlem av anleggskomitè og leder av dugnadsgjengen i Aldermannslauget. Knut Larsen, var Æresmedlem nummer to som ble enstemmig godkjent av Årsmøte. Knut var forhindret fra å delta på Årsmøtet, men fikk og sin velfortjente utmerkelse tildelt ved en tidligere anledning. 

 

Viktigste vedtak for våre medlemmer under Årsmøtet var at medlemskontigentene ikke ble endret på, de består på samme nivå som ifjor, noe Styret og Årsmøtet alle var enige i at var et viktig standpunkt og valg å ta, i en tid som har vært preget av høye strømpriser og generelt høy prisvekst i samfunnet. Selv i en tid hvor idrettslaget har bygget anlegg for flere titalls millioner, ønsker vi at våre medlemmer kun skal få glede og postitivt utbytte og ikke belastes ekstra. Det ble og vedtatt innført en ny kontigentkategori for mosjonister som ønsker å trene på egen hånd, utenom organisert aktivitet. Denne kategorien ble vedtatt med et årlig kontigentnivå på 600kr.

I tillegg ble det vedtatt at vi nå kan tilby start med særidretter et år tidligere enn før, allerede fra andre klasse. I tillegg ble det vedtatt å utvide Allidrettstilbudet med et år, altså ut tredje klasse.

På vegne av Hovedstyret i idrettslaget, takkes det for godt oppmøte og sedvanlig svært godt engasjement på årsmøtet.

2023 blir forhåpentligvis et veldig spennende og begivenhetsrikt år:-)

 Ny Gullsamarbeidspartner har signert

Postet av Kopervik Idrettslag den 17. Mar 2023

Vi har gleden av å annonsere en gammel kjenning og vår (nesten) nærmeste nabo, som ny Gullsamarbeidspartner!

Th. Kolbeinsen Installasjon AS har vært en samarbeidspartner i en årrekke allerede. De hadde en nøkkelrolle og var en viktig bidragsyter i installasjonen av vårt nye flomlys på Åsebøen i 2022, i tillegg til at de skal hjelpe oss med strøm i lagerbygget OG hjelpe oss å holde liv i Løpeharen, går de i tillegg inn som Gullsamarbeidspartner.

Vi er strålende fornøyd med å ha en så god og stor støttespiller med på laget videre.

At de i tillegg er VELDIG lokalt forankret, og ikke minst er en flott, 3. generasjons familiebedrift, syns vi er veldig kjekt.

Vi ønsker denne flotte gjengen velkommen med videre på laget:-)
Sålefjellsmarsjen 2023

Postet av Kopervik Idrettslag den 13. Mar 2023


Den tradisjonsrike, årlige Sålefjellsmarsjen nærmer seg med stormskritt.

Orienteringsgruppa i KIL arrangerer Sålefjellsmarsjen søndag 26. mars med start på Åsebøen mellom kl 09:00 og 12:00. Innkomst samme sted innen kl 16:00.

Marsjen arrangeres for 42. gang og går fra Åsebøen til Søre Sålefjell og tilbake.

Det er kafè-telt ved Mellstokkvatnet der en kan kjøpe kaffe, kaker, mineralvatn og varme pølser.

Startkontingent er kr 100 for voksne og 20 for barn. Premiering er Sålefjellspinsen for 1. gangs deltakelse, plakett for 3., 5. og 10. gangs deltakelse, vase for 20 ganger, innrammet diplom for 30 ganger og trykk av Roald Tellnes for 40 ganger.

Ta med familie og venner og bli med  på en flott friluftstur i fint terreng for store og små:-)

Vel møtt!