Nye milepæler nådd

Postet av Kopervik Idrettslag den 30. Sep 2022

Nå går det unna på Nye Åsebøen Stadion!

Etter at Karmøyhallen Kunstgress ble ferdigstilt og tatt i bruk for noen uker siden, er det nå på Åsebøen fokuset har vært.

Alt er ikke ferdig enda, men i helgen spilles det seriekamper på stadion for å få testet ut matta.

I tillegg vokser støttemuren stadig og i høyt tempo. Denne uken nådde vi en ny milepæl, og vi har nå solgt over 100 mursteiner, som allerede er blitt skrudd opp!

Dette har gått fort og utseendet er lekkert. Vi er imponerte over hvor mange som har ønsket å støtte idrettslaget og prosjektene fram mot jubileet, og har tro på at vi kan få enda flere med på laget og opp på veggen.

Om DU og ønsker å få en murstein på vår støttevegg (som forøvrig har plass til MANGE flere), er framgangsmåten enkel!

Du kan enten scanne QR-koden nederst i denne saken og betale via vipps der, du kan søke opp KIL i 100 i Vipps-appen med vippsnr 102953, ELLER du kan kontakte Daglig Leder og få oppgitt kontonr. Inngangsprisen for en murstein er kr 499,-.

Kopervik - KIL i 100. Vippskode 102953


Sola skinner på Åsebøen om dagen, og vi ønsker velkommen til de første kampene på Åsebøen Stadion i helgen, første mulighet, lørdag klokken 1500, der Senior Herrene tar imot Frøyland!Koordinering mellom fotball og håndball

Postet av Kopervik Idrettslag den 9. Sep 2022

Til alle våre medlemmer! Vi er i gang med samordning av treningstider for fotball og håndball. Vi har en felles målsetting om å få til treningstider som gir våre medlemmer mulighet for å drive med flere aktiviteter innad i KIL.

I år har vi en ekstra utfordring, i og med at fotballen enda ikke har fått overlevert de «nye» banene ved Karmøyhallen og på Åsebøen. Fotball får dermed ikke satt opp kampdatoer og deretter treningstider.

 Vi ber derfor om litt ekstra tålmodighet i 3-4 uker. Det betyr at alle våre trenere og lagledere må vise ekstra fleksibilitet og forståelse for spillerne, i denne perioden. 

Fotball og håndballavdelingene, vil fortsette å utvikle samarbeidet for å finne gode løsninger innad i KIL, slik at vi kan beholde flest mulig, lengst mulig.
Oppstart Allidrett 2022-23

Postet av Kopervik Idrettslag den 5. Sep 2022

Denne uka starter endelig Allidretten opp igjen, og nærmere 300 (!) barn i alderen 3-7 år skal i aksjon!

Nytt av året er at vi samler all innendørs aktivitet på Stangeland Ungdomsskole, slik at også de aller minste på Gymlek får følelsen av å være med i, og en del av, KIL.


Øktene utendørs blir naturligvis i Allidrettsparken med "nyoppusset" utstyrsbod, samt på det flunkende nye friidrettsanlegget på Åsebøen Stadion når det er på plass.


Også en oppgradering fra sist er at vi i helga fikk en hel haug med ivrige trenere gjennom kurset Barneidrettstreneren i samarbeid med Rogaland Idrettskrets.


ØNSKER DITT BARN Å VÆRE MED PÅ ALLIDRETT?

Da kan du møte opp på Stangeland Ungdomsskole på treningstidspunktet som passer for ditt barn, og la det prøve noen treninger før du melder barnet inn

For full oversikt over ditt barns treningstider og andre aktiviteter i KIL Allidrett anbefales det å laste ned appen Spond og legge dere til med riktig gruppekode - så vil lagleder ta kontakt for nærmere informasjon:

Jenter 2015 - KYOJB

Gutter 2015 - AFMNT

Allidrett 2016 - URGBG

Allidrett 2017 - ZGDFQ

Gymlek 2018+2019 - REJQB