Ny luke åpnet i adventskalenderen!

Postet av Kopervik Idrettslag den 9. Des 2022

O' Jul med din glede og nytt tilskudd til vårt erværdige idrettsanlegg er klar til bruk!

Adventskalenderen 2022 begynner å bli svært innholdsrik og variert. Som de fleste kanskje har lagt merke til, har vi nå ferdigstilt en helt ny treningspark mellom Åsebøen Stadion og Åsebøen Kunstgress. Parken er et nærmiljøanlegg og kan benyttes av ALLE. Store og små, unge eller gamle, medlemmer og innbyggere eller bare tilfeldig forbipasserende. Den er sågar universelt utformet.

Lars Morten Toftevåg i Treningspark1 er leverandør og designer av parken. Han har vært en nøkkelspiller i prosessen og har laget en park som er skreddersydd ift vårt behov og arealet vi hadde til disposisjon. I tillegg har vi selvsagt fått den levert i hvitt og grønt. Lars Morten brenner for både trening og breddeidrett og har vært med i prosessen hele veien fra ide og til ferdig montert park.

Som om ikke det var nok, i tillegg til en usedvanlig god økonomisk pakke og god oppfølging i byggeprosessen, har Treningspark1 signert en bedriftssamarbeidsavtale med Kopervik Idrettslag og vil få opp reklameskilter på Åsebøen Stadion. Fantastisk kjekt å få med en spennende aktør som Treningspark1 på laget. Regn med å se anlegg levert fra dem i stadig voksende omfang både lokalt og nasjonalt:-) De leverer både kvalitet, brukervennlighet og godt samarbeid fra ide til ferdige anlegg.Juletresalg på Åsebøen

Postet av Kopervik Idrettslag den 6. Des 2022

Vi børster støv av en gammel tradisjon og vil i år - igjen - selge juletrær på

Nye Åsebøen Stadion. Salget starter mandag 12. Desember klokken 1300. 

Vel møtt!:-)Julegavene fortsetter å komme tidlig!

Postet av Kopervik Idrettslag den 6. Des 2022


Julegavene fortsetter å strømme inn og denne gangen har vi gleden av å annonsere at Stillasgruppen forlenger sin samarbeidsavtale med oss til 2025.

Stillasgruppen har vært en av våre hovedsamarbeidspartnere de siste årene, det er derfor av stor betydning at de nå har valgt å forlenge avtalen med oss i ytterliggere to år til 2025. Stillasgruppen støtter flere idrettslag på Haugalandet, noe som viser at de både bryr seg og stiller opp for breddeidretten og lokalmiljøet. Det er gull verdt!

Hyggelig prat og godt humør i Stillasgruppens lokaler.
Brian Sjøen (Daglig Leder Stillasgruppen) og Anders Holgersen (Daglig Leder i Kopervik Idrettslag).

 Vi i Kopervik Idrettslag setter stor pris på samarbeidet og vil og benytte anledningen til å gratulere Stillasgruppen med nyinngått kontrakt for leveranse av stillasmateriell og personell til sinkproduksjonsutvidelsen i Odda. En stor og prestisjefull kontrakt som viser hvilken kvalitet og posisjon de har. Vi er ikke i tvil om at Stillasgruppen er de rette for jobben:-)


Brian Sjøen, Daglig Leder i Stillasgruppen

 Årets Julegavetips..?

Postet av Kopervik Idrettslag den 1. Des 2022

Årets kuleste Julegavetips til personen som har "alt"? Se her!

Adventstiden er såvidt igang, men mange er nok allerede kommet langt i både planlegging og handling.

Men hva gir man til dem som har det meste? En murstein på Kopervik Idrettslag sin støttevegg kanskje?:-)

Vi har allerede solgt over 150 mursteiner, men det er fortsatt plass til flere, så vi lanserer murstein som årets beste og kuleste Julegave til den som har det meste, men og har et hjerte som banker for KIL.

Mursteinene er laget av akrylplater og henges opp på veggen på klubbhuset etterhvert som vi får inn bestillinger. Man kan velge hvilket navn som skal stå på. Dette er en pen, varig og synlig julegave, hvor man og støtter idrettslaget - vinn vinn rett og slett!

Er dette gavetipset noe for deg, kan murstein kjøpes via vipps, på vippsnr 102953, eller man kan scanne QR-koden under. Innslagsprisen er kr 499 per murstein.

Om ønskelig kan Daglig Leder besøkes på Åsebøen for veiledning og hjelp. Husk å skrive i tekstfeltet i vipps, hvilket navn man ønsker på sin murstein.

Vi i Kopervik Idrettslag vil ønske alle en fin og trivelig adventstid og håper vi ser mange av dere på Åsebøen når Juletresalget starter om en ti dagers tid:-)